dje najjeftinije lazy bag???????
Gintas. Samsonite. Na naduvavanje.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
dje najjeftinije lazy bag???????
Koliko su česti autobusi od Bara do Ulcinja? Bih da stignem do Ade Bojane, pa sve što mogu sad bez svog vozila trenutno je da autobusom se skotrljam do Bara i onda hvatam neki bus do Ul i onda nekim lokalcem do Ade, evo ne znam...
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
^ Broj autobuske: 030 346 141
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
brate imas autobus direktno do ulcinja 6 eura su bili proslih godina, onda od ulcinja do na kraj shtoja ima 50 centi onaj kombi, e za dalje do ade to vec ne znam jedino da malo stopiras.
istrajan budi.
Štoj mi i treba, dalje mi je laganoA, to je od Pg direktno do Ulcinja?
I znam da danas je danas
Zahvaljujem!
I znam da danas je danas
Upravo tamo pogledao, to je to.
I znam da danas je danas
Ljudi zna li ko dje nam je Artemis? Nema je par dana, nesto mi je neobicno da ne komentarise na thread ljubav....
Dje ima da se uzme lesonit u dimenziji 120cmx90cm, ne kupuje mi se cijeli panel od preko 5m2?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zna li ko je li asfaltiran put od Pričelja do Spuža? Radovi su bili u toku prije mjesec dana pa reko da nisu završeni možda
Sent from my LT30p using Tapatalk 2
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Ako na FB nekom posaljes zathjev, i odmah zatim otkazes, moze li to ta sosba da vidi, pojavili joj se neka notifikaciija...
Ne, sem ako nema podeseno na tel da stize sve preko poruka.
E to Ministarstvo Prosvjete, nego ja po skracenici kako kucam njihov websajt.Evo sacekacu, nema mi druge, nego sam se ponadao da ce mi neko sa foruma, ko je upisao specijalisticke i aplicirao za tu stipendiju, odgovoriti i razrijesiti tu misteriju
P.S
Da li ima gdje u PG da se kupi ovakav ili slican kozni kais za sat i koliko se krecu cijene, otprilike ?
![]()
Last edited by siraj; 27-08-14 at 03:03.
Kako otpušiti wc šolju, koga zvati? Imam isti problem kao na videu sa rješenjem. Gdje kupiti/naručiti ovu foliju?
aj neka mi navede neko par najpovoljnijih kopirnica u grad i njihove lokacije, da ima i koricenje![]()
istrajan budi.
Zna li ko jesu li prva tri broja kod žiro računa isti za određenu banku ili su onako random?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
isti su
510 ckb?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
aham...
Ima li ko da mi predlozi neki program za animaciju nekih projekta u 3d ?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks