Ne zamjerite Hiperu, on je vec 14 godina odje neupucen
Mislim da bih mogao poprilicno detaljno o toj podgorickoj skoli vaterpola. I kako je vode i kako rade treneri i kako rade djeca...jer sam ih zbilja mnogo puta gledao.
Mada, nije da nisam dao svoj sud o tome...tamo dje je trebalo, pa tako ne vidim svrhu da piskaram odje. Da se ne ljute...
Ne bih detaljisao o tome sto je mali Djurdjic cinjeo pred juniorsko SP (pa nije isao na onaj turnir u Italiji), ali bi trebalo pohvalit' momka koji igra TRECE takmicenje ovog ljeta.
I dok se za neke izmisljaju izgovori poput umora (znate kome je ,,strelica'' upucena), Bogdan moze da igra stalno i sve. Pravi primjer za ostale, nadam se da ce jednog dana (ko god bio) selektor A reprezentacije imat' na umu ovakve stvari. Momke ne mozes odgovarajuce platit' u klubu, ne mozes (niti trebas) ih platit' u reprezentaciji, ali se ovo mora cijenit'.
Dobismo Francuze juce i jedva Njemce danas. Steta sto to danas nije bilo sa 4-5 razlike, jer bi onda i remi u sjutrasnjem mecu sa Hrvatima odgovarao za 1. mjesto u grupi i direktan plasman u 1/4 finale. Ovako ce trebati pobjeda.

Reply With Quote

Samo eto ocekujem da me neko konacno uputi :P Cus pa normalno je da moras da znas da plivas da bi komentarisao waterpolo , a ja sto cu nisam uspio da dostignem taj nivo

Bookmarks