View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 738 of 942 FirstFirst ... 238638688728734735736737738739740741742748788838 ... LastLast
Results 18,426 to 18,450 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Nevezano ja sam svaki vikend ujutro na bazenima i svaki put na mali bazenu bude pedesetak djece od kojih neka uče plivanje a neka vaterpolo, lopti ima, golova ima tako da ne vidim razlog da neko širi neistine a ni eventualni nečiji lični animozitiet prema Veljku ne bi treba da bude razlog za ovo.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne zamjerite Hiperu, on je vec 14 godina odje neupucen
    Mislim da bih mogao poprilicno detaljno o toj podgorickoj skoli vaterpola. I kako je vode i kako rade treneri i kako rade djeca...jer sam ih zbilja mnogo puta gledao.
    Mada, nije da nisam dao svoj sud o tome...tamo dje je trebalo, pa tako ne vidim svrhu da piskaram odje. Da se ne ljute...

Ne bih detaljisao o tome sto je mali Djurdjic cinjeo pred juniorsko SP (pa nije isao na onaj turnir u Italiji), ali bi trebalo pohvalit' momka koji igra TRECE takmicenje ovog ljeta.
    I dok se za neke izmisljaju izgovori poput umora (znate kome je ,,strelica'' upucena), Bogdan moze da igra stalno i sve. Pravi primjer za ostale, nadam se da ce jednog dana (ko god bio) selektor A reprezentacije imat' na umu ovakve stvari. Momke ne mozes odgovarajuce platit' u klubu, ne mozes (niti trebas) ih platit' u reprezentaciji, ali se ovo mora cijenit'.

Dobismo Francuze juce i jedva Njemce danas. Steta sto to danas nije bilo sa 4-5 razlike, jer bi onda i remi u sjutrasnjem mecu sa Hrvatima odgovarao za 1. mjesto u grupi i direktan plasman u 1/4 finale. Ovako ce trebati pobjeda.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

A neka sam dobio i ja koju packu :P

I to sto velis cattaro ja sam vec 10 godina odje neupucen Samo eto ocekujem da me neko konacno uputi :P Cus pa normalno je da moras da znas da plivas da bi komentarisao waterpolo , a ja sto cu nisam uspio da dostignem taj nivo)

Posto je konstantno neophodno pojasnjavati staje pjesnik htio da kaze , evo pojasnjenja.

Dakle HIPER nema nista licno protiv Velja Uskokovica, Mirka vicevica, Capra, Keka, Bora i ostake kompanije. Ja imam problem sa svima onima koji ne vide ili ne zele da vide koji su problemi u nasem sportu i ne zele da ih rjese, zato sto im je dobro tamo dje su.... I peti put u zadnjih deset postova, ponavljam moj problem je sistem , a ne pojedinci.

Da to slikovito predstavim , ako veljo treba da razvije waterpolo u Podgorici, to po meni ne treba da se radi po principu cekam da mi naprave bazen , da me postave za direktora kluba, i nadju mi sponzore , pa cu ja onda polako. PO meni ako si za tu pricu,a ti majstore osnuj klub, napravi selekcije, organizuj trenere, trazi sponzore, prozivaj sto ne ispunjavaju obecanja o gradnji bazena. No eto mozda ti bolje upuceni od mene u nacin funkcionisanja nekog waterpolo kluba i promocije waterpola mogu da me prosvjetle:P Sistem je u pitanju ...

Kada sam pominjao vicevica, ili capra, opet ista stvar, nije problem u ljudima , vec u nacinu na koji sistem funkcionise i ne omogucava da najbolji igraju za reprezentaciju, a selektori se suocavaju sa manjkom igraca. Nadam se da sam dovoljno jasan.

Eto toliko o mom animozitetu prema nasim trenerima , pa da ako izbjegnem dalja prozivanja.

Evo sto se tice U19 pretekosmo sa ovim njemcima, pa sutra sa hrvatima za prvo mjesto. Eto to ce biti dobar reper da vide dje su i sto su. Ne znam s kim ukrstaju u cetvrtfinalu, nadam se da nisu srbi ili madjari.

P.s. Citajuci izjave igraca srbije poslije utakmice jedan je izjavio da su se skupili u maju i trenirali cjelo ljeto za ovo takmicenje....No comment.... toliko o sastavu ekipe i planiranju reprezentativnih akcija na kvalitetan nacin.
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Španci po prvi put u istoriji neće igrati na SP, a za to je zaslužan upravo nas poraz od kazahstana. Španci poslali zvaničnu žalbu, da smo namjerno izgubili da oni ne bi otišli na svjetsko

Sent from Pepito
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Sumnjam da smo mislili na Spance u tom mecu, ali ce nam ova njihova situacija dodatno ,,popraviti'' rejting kod sudija na velikim takmicenjima. Njihov lobi je veoma jak i u svjetskoj i u evropskoj vaterpolo federaciji.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

koje sp? 2015? pa kako idu kvalifikacije za to takmicenje?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

4'45'' do kraja 2/4 gubimo od Hrvatske 6:0!!
    Sramota! Vidjecu koji ce sad Mirku da budu izgovori...

I na ovome Primorac treba da se osloni naredne sezone!???

P.S.
    Evo 8:0 3' do kraja 2/4.

EDIT:
    Na kraju 12:3.
    Necu detaljisat', ne zasluzuju.
    Mislim da smo u 1/8 finala sa Turcima. Srecom.
    Last edited by cattaro; 26-08-14 at 17:06.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

12:3

Evo necu ni ja puno da detaljisem, ili komentarisem... Nema tu sto da se prica... mada mozda ce neko naci i neku dobru stranu ovakve blamaze???

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Evo novinarima konkretne rijeci, pa neka pitaju one nase demagoge iz Saveza sto misle o ovome (moze se i na google prevest):

Ma la polemica č tutta nella coda, dove la sconfitta del Montenegro nelle semifinali per il 5°posto, contro il Kazakhistan, qualifica la squadra di Drozdov per i prossimi Mondiali di Kazan 2015, a favore degli spagnoli di Gabi Hernandez. Proprio la Federazione Spagnola per bocca del presidente Fernando Carpena accusa da Berlino, sia la Federazione Montenegrina che la Fina per mancanza di fair-play: "Vogliamo mostrare la nostra repulsione verso la Federazione Montenegrina perché abbiamo capito che quello che č successo nella Coppa FINA ha poco di sportivo, danneggiando la qualitŕ della manifestazione, non essendo presenti le migliori squadre. Certamente la FINA ha a cuore i criteri di universalitŕ e diffusione della pallanuoto, ma a che costo? Tutto questo puň significare maggiori entrate, ma non migliore concorrenza"

http://waterpolo24.com/posts/triplet...-il-montenegro
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Pa eto mozda su italijanski i spanski novinari malo upoznatiji sa desavanjima od nas... Bilo bi zaista uzasno da je i rjec od ovoga gore istina.
    Primjecujem da i dalje nema nikakvog kometara iz saveza, posebno od Pera za rezutate A reprezentacije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako ćemo tako, mogu španci da pomenu i srbiju ili hrvatsku, jer im takodje nisu igrali najbolji. Mislim, kad je već to zamjerka.

Sent from Pepito
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Šišnjari španski našli nekom da pričaju o poštenju u sportu meni je poveći merak što su oni ispali sa nekog takmičenja
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jug je izbacio raspored utakmica u Jadranskoj ligi, ali samo za njih. Ima li negde kompletan raspored?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne bih volio da prica oko tog poraza od Kazahstana krene u nekom pogresnom (za mene) pravcu!
    Ne gledam ja to kao na neki vazan poraz (za nas je bila beznacajna utakmica), niti sumnjam da smo taj mec prodali. Niti smo ga tako igrali da bismo spance eliminisali sa SP-a.
    Ja to gledam iskljucivo kao jos jedno igranje sa renomeom, jos jedno brukanje u sportu za koji volimo da kazemo da je br. 1 u CG.
    Stalno se zalimo na losa sudjenja na velikim takmicenjima (sa pravom), na osnovu cega sudije da imaju respekt prema nama, kad gubimo od Kazahstana, Japana...?

Rekao sam da cu se suzdzavati od prozivanja, tako ce i biti.

CdM je izbacio text o ovoj situaciji. I dalje smatram da je svaki pritisak na Savez ili svaka kritika na racun igre ili rezultata - dobronamjerna.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Звезда ле! View Post
    Jug je izbacio raspored utakmica u Jadranskoj ligi, ali samo za njih. Ima li negde kompletan raspored?
    Ja nemam. Ah sto mi je ,,zao'' sto ce Jug gostovat u bazenu u kom nema ni ,,osnovnih higijenskih uvjeta'' (rijeci njihovog predsjednika)!
    I sto mu se nije ispunila zelja za dvije grupe podijeljene po kvalitetu!

Iz rasporeda na Jugovoj stranici vidim da su u jednoj grupi: Jug, Primorac, Budva, Zvezda, Vojvodina, Mladost, Medvescak i Opatija.
    Druga grupa su onda: Primorje, Jadran HN, Mornar, Jadran ST, POSK, Partizan, Radnicki i jedan slovenacki klub.

AKO je ovo, onda:
    - je druga grupa nesto jaca;
    - su Hrvati lijepo spakovali grupe, jer su Mladost i Medvescak u jednoj, a sva tri splitska kluba u drugoj hrupi. O svojim troskovima oni su lijepo brinuli.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad sam čuo da to još nije zvanično, već da je samo predlog, koji još uvek nije prihvaćen. Mada ne znam da li se misli i na grupe, ili samo na raspored.

Inače, šta se dešava u CG klubovima? Može li neko da mi napiše za sva tri ko je došao a ko otišao?

Zvezdu je napustilo devet igrača, a došli su Drašović i Tankosić (1997. god obojica) iz Singidunuma, levoruki Njegovan iz Vojvodine, Obradović i Tomašević iz Partizana i vratio se Eškert sa pozajmice. Šefik, Rašovići i Ranđelović su ostali.

Iz Partizana otišlo osam igrača, verovatno neće dovoditi pojačanja, već će prebaciti iz Banjice neke igrače.

Radnički ostao bez Korolije, Zlokovića, F. Filipovića, Đ. Filipovića, Burića. Doveli su Marka Ćuka, Marka Petkovića (Barseloneta), Filipa Trajkovića i neke klince iz Vojvodine i još nekih domaćih klubova.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Zvanicnog rasporeda nema jos uvijek.. tako da smo svi u domenu spekulacije.

Iz saveza jos nema izjasnjavanja o desavanjima, ali je Capro dao izjavu za dnevne novine koju sam pocitao..
    da skratim pohvalio je oba golmana, Bulatovica??, kao i ovu trojicu iz a repke, a zaostale je izjavio da su fizicki zapusteni, potpuno demotivisani i da nisu ni primaci onom nivou koji je potreban za takmicenja A reprezentacije. U tom smislu on je zabrinut za ono sto nas ocekuje u buducnosti da je potrebno da se sprovedu korjenite promjene u smislu isfrastrukture, sistema rada i slicno...

E ako ovo nisam i ja napisao kroz moje postove onda...... :P

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Vidi, ja za ovo, sad vec mozemo reci neuspjesno ljeto, krivim Savez.
    Znali su da imamo 5 takmicenja, znali su termine...sve su znali. I uspjeli su ,,napraviti'' to da na cak 4 takmicenja ne odemo u najjacem sastavu!
    Za EP je bilo ocekivano, Savez nije kriv sto se pojedini nisu odazvali. Ali za SL i SK smo morali poslati bolje ekipe.
    E ako oni u Savezu nisu svjesni da samo dobri rezultati odrzavaju vaterpolo u CG, onda...

Na osnovu cega da trazimo od drzave vise ulaganja u infrastrukturu? Na osnovu jednog treceg mjesta u 5 takmicenja ovo ljeto?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Звезда ле! View Post
    Sad sam čuo da to još nije zvanično, već da je samo predlog, koji još uvek nije prihvaćen. Mada ne znam da li se misli i na grupe, ili samo na raspored.

Inače, šta se dešava u CG klubovima? Može li neko da mi napiše za sva tri ko je došao a ko otišao?

Zvezdu je napustilo devet igrača, a došli su Drašović i Tankosić (1997. god obojica) iz Singidunuma, levoruki Njegovan iz Vojvodine, Obradović i Tomašević iz Partizana i vratio se Eškert sa pozajmice. Šefik, Rašovići i Ranđelović su ostali.

Iz Partizana otišlo osam igrača, verovatno neće dovoditi pojačanja, već će prebaciti iz Banjice neke igrače.

Radnički ostao bez Korolije, Zlokovića, F. Filipovića, Đ. Filipovića, Burića. Doveli su Marka Ćuka, Marka Petkovića (Barseloneta), Filipa Trajkovića i neke klince iz Vojvodine i još nekih domaćih klubova.
    Dje se on izgubio svih ovih godina?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Ne mi trazimo ulaganje u infrastrukturu na osnovu starih zasluga i veza i vezica, kumovskih prijateljskih....

A okle, ako ovo sto se desilo nije dokaz improvizacije i manjka planiranja ja ne znam sta je. Ali znam sigurno da ce svi ucesnici ekskurzija stajati u redu i cekati da im se isplate dnevnice. E da sam ja na mjestu Kovacevica, znas sta bi dobili.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

A filip je prosle dvije godien bio u Saudijskoj arabiji.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Sa Turcima ide i lakse nego sto sam ocekivao, 10:4 poslije 3/4. Prva cetvrtina je zbilja bila samo dno (izjednacili iz zadnjeg napada, propustili 3 igraca vise), ostalo sasvim dobro.
    Prisutna velika zelja, kojom su se nadomjestili limiti na odredjenim pozicijama.
    I prije pocetka takmicenja sam napisao da ce plasman medju 8 biti maximalan domet ove reprezentacije.
    Mislim da idemo na Madjare u 1/4 finalu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako završismo?

Sent from Pepito
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ništa meni sad nije jasno. Kako su Španci ostali bez SP ? Odnosno, zar ne postoje neke dodatne kvalifikacije za SP ?

Plasman je valjda izborila Srbija kao pobednik SL, zatim sa EP Mađari, Italija, Crna Gora, Hrvatska i Grčka (ili samo Hrvatska kao petoplasirana). I ako se ja dobro sećam sa SK su pored tih ekipa mogle još 2, što znači Ameri i Australija (jer se očekivalo da budu bolje plasirani od Kazahstana i J. Afrike).

Što se tiče SK, nešto malo sam ispratio protiv J. Afrike i poslednju četvrtinu protiv Mađara. Kažu da je teže odbraniti nego osvojiti zlato, a ovi ''moji'' odbraniše tri za 2 meseca. Ne mogu vam opisati koliko mi je drago zbog Dejana Savića, čoveka koji je osvojio 10 trofeja/medalja za 2 sezone a i dalje ga ''pljuju''. Neko kao ne može da prežali taj jedan neuspeh/poraz od Crne Gore, a prava istina je da ga ''pljuju'' zbog Milanovića. I nikako da shvate da nije Dejan sebe postavio za selektora.

Što se tiče Perovića, baš me zanima šta će se desiti. Kao neko ko je neutralan, ko nije navijač reprezentacije CG i ko ne razmišlja šta će dalje biti (ko će ga zameniti i da li postoji neko ko to može), njegova 2 poraza u dobijenim mečevima sa Srbijom, kao i porazi od Japana i Kazahstana poništavaju sve ono dobro što je uradio. To je samo moje mišljenje.

Page 738 of 942 FirstFirst ... 238638688728734735736737738739740741742748788838 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)