View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    dok Boljević igra za Jong PSV, ali bez nekok zapaženog golgeterskog učinka.
    evo da te demantujem umjesto Boljevica,dao je gol za pobjedu usao u 85 minut a dao gol u 90. i to protiv NEC
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

zar je reprezentacija tu da pomogne igracima da pocnu da igraju u klubove???
    zar nijesu igraci ti koji treba da pomognu reprezentaciji da postigne sto bolje rezultate??????????????????????
    e moj brnovicu po.erem ti se na izjave,,,,
    ali dobro je sto je ljubav prema Cg velika i koliko god mrzjeli brnovica i njegovu (ne)taktiku opet navijamo nerviramo se vjerujemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by desert de Lleó View Post
    Vladimir Bozovic. Vla di mir Bo zo vic.

Mislim da je jasno sve kad je ovaj tip pozvan. Koja mafija, koji masoni njega guraju.
    sto da ga ne zove???? ko ce namigivat kad se bude himna svirala????? ko??????

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Nova generacija omladinaca poražena od Finske 3:0. evo video koga interesuje http://www.prosportvideo.tv/najnovij...0&sport=Fudbal .
    je li ovo za Bakica sigurno?
    Bakić ima 100 % parne kartone.
    http://www.uefa.com/under21/season=2...111/index.html
    Evo potvrde i u ovom tekstu
    http://www.pobjeda.me/2014/05/28/spi...ih-na-italiju/

E sad, važi li to i za A reprezentaciju? Vjerovatno da, budući da je Aco Boljević morao pauzirati elitnu rundu kvalifikacija U19 zbog kazne koju je zaradio igrajući za U21. Ne vidim razlog zašto bi se pravio izuzetak za A reprezentaciju.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

E sad, važi li to i za A reprezentaciju? Vjerovatno da, budući da je Aco Boljević morao pauzirati elitnu rundu kvalifikacija U19 zbog kazne koju je zaradio igrajući za U21. Ne vidim razlog zašto bi se pravio izuzetak za A reprezentaciju.
    b) competitions subject to an age limit: carried over to the representative team’s next official match in the same age group. Where the suspension
    cannot be served in the same age group, it shall be carried over to the next highest age category;
    Izvučeno direktno iz pravilnika. Sad će neko morati da zove Brnu. Jer ako slučajno dobijemo Moldaviju a ovaj ubaci Bakića...

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Ma puštite, dako se i tu prospu pa da neko više odgovara. Kakvi su to diletanti majko mila, ka da si ih skupio iz kafane prve i reka evo vi ekipa, zajebavajte se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vazi jer po pravilima karton je vezan za igraca pa kaznu mora "odraditi cak i kad bi sljedeće utakmice igrao za reprezentaciju Spanije na primjer. Vjerujem da je bar toliko normalan da ga neće stavljati na klupu. Na primjeru Seltika i Legije objasnjenje je bilo da se kaznjeni igrac mora prijaviti ali ne smije ulaziti u igru niti biti na klupi

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,072
    Thanked in
    5,350 Posts

Ima li ko da ovoj nesreći od selektora javi da Bakić ima parne kartone zarađene igrajući za mladu reprezentaciju?
    Aaaaaaahahaha :lolblue: unfuckingbeliveable Kakva je to kretencina jos neka ga ubaci pa da nam pisu odma 3-0. A ja cak mislim da ni u sastav ne smije bit, na klupu mislim.

Thanks Thanks Given 
    1,722
    Thanks Thanks Received 
    1,282
    Thanked in
    855 Posts

Sad sam sjedjeo u jedan kafic pored predsjednika nam saveza, cita sve moguce domace novine, dako tu bude pisalo da Bakic ima parne kartone i prosvijetli ih.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kaze Brna za Dnevne novine da je Vlado Boljevic "zanimljiv igrac i da ce nastaviti da prate njegove igre".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Sad sam sjedjeo u jedan kafic pored predsjednika nam saveza, cita sve moguce domace novine, dako tu bude pisalo da Bakic ima parne kartone i prosvijetli ih.
    A okle, trebao si ti kao ono da kazes drugu ali glasno ee onaj Bakic ima parne kartone.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Eh, ovaj put sam, izgleda, ja kiksao. Evo o čemu se radi. Nijesam provjerio kada igra mlada reprezentacija naredni meč, a to je 4 dana ranije u odnosu na seniorsku tj. 4. septembra, dok je meč seniorske reprezentacije 8. septembra. Dakle, on će protiv Rumunije odraditi suspenziju. Eto, žao mi je što sam doveo forumaše u zabludu, ne provjerivši datum odigravanja meča U21 reprezentacije.

Izvinjavam se kolegama forumašima, a blavorima koji vedre i oblače (zapravo samo oblače) crnogorskim fudbalom se nemam namjeru izvinjavati, jer da imaju prst obraza dali bi ostavke nakon prošlih kvalifikacija.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nijesi nista kiksao. Treba provjeriti da li je prijavljen za mladu reprezentacija da "odradjuje kaznu" jer ako nije kazna mu se prenosi na prvu utakmucu dje je prijavljen.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Nijesi nista kiksao. Treba provjeriti da li je prijavljen za mladu reprezentacija da "odradjuje kaznu" jer ako nije kazna mu se prenosi na prvu utakmucu dje je prijavljen.
    Е замислите сцену. Неким чудом водимо 1:0, 70. минут Брна диригентском палицом шаље Бакића на загријавање, стадион виче: "НЕ КРЕТЕНУ, НЕЕЕ, АЛООО, има парне картоне", и Брна маг уводи Бакића ахахаха
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Valjda nije toliki debil jer to rezervisano za trenera Legije koji sa 6:1 ispalio ekipu

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,072
    Thanked in
    5,350 Posts

http://portalanalitika.me/sport/fudb...erovali-u-mene

Uskoro kreće reprezentacija, Crna Gora u grupi sa Rusijom, Švedskom i Austrijom traži prolaz na Evropsko prvenstvo. Od Stevana se u kvalifikacijama, i već prvom duelu sa Moldavijom očekuje mnogo.
    ''Neće biti lako. Mnogi misle da je grupa laka, ali je potpuno suprotno. Dosta igrača će poslije ovog ciklusa da se oprosti od reprezentacije, sada nema opravdanja moramo uraditi sve da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Velika su očekivanja, samim tim i pritisak, i neće biti lako. Imamo iskustva, igrali smo par kvalifikacija, ekipa je praktično ista. Drugačiji je sistem, dvije ekipe idu direktno, treća u baraž, i šanse su veće. Nemam alibi, i vjerujem da možemo do EP'', jasan je bio Stevan.

Vjerujes ti Joveta, no ti selektor ne vjeruje. A sto se tice alibija tu ima vazda 5-6 spremnih.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zanimljiva stvar vezano za njegove povrede od ranije...

- Obavio sam veliki broj medicinskih pregleda kako bih otkrio zašto se često povrjeđujem. Jedan doktor mi je otkrio da se ne radi o ozbiljnom problemu. Radilo se o tome da su mi mišići zadnje lože bili slabi i bilo je potrebno samo da radim na tome da ih ojačam - rekao je Jovetić.

http://www.cdm.me/sport/fudbal/jovet...e-povrijedivao

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,072
    Thanked in
    5,350 Posts

E ako bude stvarno tako, toga doktora u guzicu da poljubi i da ga obezbijedi parom za cio zivot

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Prije će biti da he doktor rekao ono što želi da čuje, psiha je to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vlaisavljević objavio spisak za duele sa Rumunijom i Farskim ostrvima

Vlaisavljević je pozvao 18 igrača, među kojima nema kapitena Ermina Alića, Rista Radunovića, Vladimira Jovovića i Marka Bakića. Prema njegovim riječima, neizvjestan i nastup Darka Zorića.

golmani: Danijel Petković (Zeta) i Ivan Butorović (Mogren),

odbrana: Nemanja Gojačanin (Javor), Ilija Bogdanovoić (Grbalj), Miloš Bakrač (Budućnost), Nemanja Cavnić (Zeta), Boris Kopitović (Budućnost) i Goran Milojko (Grbalj),

vezni red: Miloš Raičković (Budućnost), Nebojša Kosović (Ujpešt), Deni Hočko (Budućnost), Darko Zorić (AEK), Marko Vukčević (Olimpija) i Branislav Janković (Grbalj),

napad: Luka Đorđevoić (Zenit), Žarko Grbović (Mogren), Strefan Mugoiša (Kajzerslautern) i Nikola Vujnović (Radnički Obrenovac),

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Valjda u savezu ima jedna normalna osoba koja na sajtu UEFA umije provjeriti da li igrac ima pravo da igra

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Daj neko da im pošalje mail, ili da kontaktira nekog iz saveza, npr portparola...

Stvarno će nam se desiti još jedno brukanje.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ako ima jedan meč kazne odrađuje ga tako što ne igra u prvoj sljedećoj utakmici potiv Rumuna, i onda može protiv Farskih za mlade ili Moldavije.

sve mi na spiskovima i može biti jasno ali ne Simić - doveden igrač koji nema nikakve veze sa CG da bude rezerva, kao da to ne bi mogli uz postojeće odraditi i Bojović, Vujadinović ili neko iz mlade

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Legija je u dva meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona pobedila Seltik sa ukupno 6:1 (4:1 na svom terenu, 0:2 u gostima), ali je onda ustanovljeno da je za varšavski tim u revanšu zaigrao igrač koji nije imao pravo. On je propustio tri prethodna nastupa Legije, u klubu su mislili da je "to bilo to" što se tiče suspenzije od tri meča koja mu je izrečena prošle sezone, ali su propustili da ga zvanično prijave za te duele, pa on, prema propisima UEFA, i nije "odradio" kaznu kako to pravila nalažu.

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

http://cg-fudbal.com/index.php/repre...ceve-sa-velsom

Spisak omladinaca za prijateljske mečeve sa Velsom: Golmani: Marko Novović (Bratstvo) i Milisav Vuksanović (Budućnost).
    Odbrana: Dragan Grivić, Bojan Magud (Grbalj), Marko Banović, Andrija Vukčević (Budućnost), Nicola Nilović (Jang bojs, Švajcarska) i Nikola Popović (Sutjeska).
    Vezni red: Stefan Lončar(Sutjeska), Dejan Kotorac (Bokelj), Anđelo Rudović (PSV Ajndjoven, Holandija), Marko Burzanović (Budućnost), Zoran Petrović (Teleoptik, Srbija), Stefan Vukčević (Zeta) i Vladimir Šebek (Jedinstvo).
    Napad: Filip Kukuličić (Zeta), Stefan Milošević (Budućnost) i Boris Cmiljanić (PSV Ajndhoven, Holandija).

Page 1565 of 2253 FirstFirst ... 56510651465151515551561156215631564156515661567156815691575161516652065 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)