Grbic je igrac koji treba da dobije poziv. Nisam ga nikad smatrao nekim ekstra kvalitetom, ali je on danas ipak igrac koji se moze primijetiti na terenu. Koliko ih ima koji su pozvani a nikad nece biti tog kalibra...
I Brna nastavlja po svom ipak. Zovu se ljudi koji ne igraju da bi digli formu u reprezentaciji. Kao sklonište za beskućnike.
Grbic je igrac koji treba da dobije poziv. Nisam ga nikad smatrao nekim ekstra kvalitetom, ali je on danas ipak igrac koji se moze primijetiti na terenu. Koliko ih ima koji su pozvani a nikad nece biti tog kalibra...
Boljević je na crnu listu. Dok je Kasalice i Brnovića ja bojkotujem repku. Isto važi za Košarku.
Kako smo ga ugasili s golmanima.
Nevjerovatno je da smo u toliki problem upali da nemamo jednog jedinog standardnog.
Bijo si poziw koi se neodbija
Trece mjesto cilj... ??????
Od ovoga umobolnika sam svasta ocekivao, ali da je ovolika gnjida to stvarno nijesam..
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Dva coeka da manje znaju o sportu koji treniraju a da su vise nedodirljivi u slucaju Brne i Luke Pavicevica ja mislim da nema nidje na svijetu.Da se njih dvojica zamjene sumnjam da bi se rezultat promjenio.
Ništa ne razumijete - osim što je briljantan taktičar, Branko-Brna Brnović je veliki poznavalac ljudske psihe i tajni motivacije, koji ovom pričom o trećem mjestu želi da prodrma klonule duše u našoj repki i javnosti.
Mnoga bi ga država poželjela za svog selektora.Sreća pa smo ga mi ugrabili prije svih...
Shit has hit the fan !
Zvao je neke koji ne igraju u svoje klubove,kao zasluzili su ponasanjem prema nacionalnom dresu,a nije zvao Bonju?Zna li ko o cemu se radi?
Necu pricati o starijim igracima,sto se tice mladjih po meni Jovovic i Bakic ne zasluzuju trenutno poziv..npr Jankovic iz Grblja je klasa ispred Bakica trenutno,tako da je prije zasluzio poziv,takodje i Zoric je klasa ispred Jovovica,ali ajde.
Kecojevic(6/6 sve po 90', a na zadnjoj bio strijelac), Bojovic(standardan, bio strijelac), sto sad ne zovne Vujadinovica kada bi mu poziv za reprezentaciju znacio zbog treansfera kao sto je zvao neke druge samo da bi se prodali.
A tek Boljevic, sad kad nam je vezni red nikad gori.
Ali je bitno da je zvao Bakica jbt :lolblue: CIME je taj momak zasluzio poziv po 10-i put???
Eto vam ga Branko.20 ljudi ga je samo pljuvalo na proslu utakmicu.To je to!
Podgorica Podgoricanima!
Meni samo nije jasno, ZAŠTO se čudite?! Kako ovo može bit' čudno?
Ne idite na utakmice, puštite se priče po forumu.
Ja nisam posao na utakmicu jos od proslih kvalifikacija niti mi PADA na pamet da idem. Ni na kosarkaske ni na fudbalske. I kako da ne mrzim dva coeka kad zbog njih ne idem na utakmice na koje sam s merakom isao. Zbog pljuvanja istih odje sam banovan na po godine tako da je sve jasno![]()
Naravno... Prije neđe sam se isto nervirao u vezi saveza i Brne i trte vrte, pa sam opet išao da pratim i navijam jer sam imao neke nade da se može. Sad? Ozbiljno me boli ona rabota za repku.
Vladimir Bozovic. Vla di mir Bo zo vic.
Mislim da je jasno sve kad je ovaj tip pozvan. Koja mafija, koji masoni njega guraju.
I don't get lucky. I make my own luck.
Vladimir Jovović prije Zorića, Nemanja Nikolić prije Kosovića.
Neka neko izazove Brnovića da odradi ice bucket challenge, možda osvježi mozak konačno.
I ja sad treba da se se opet nerviram cijeli ciklus...
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ima li ko da ovoj nesreći od selektora javi da Bakić ima parne kartone zarađene igrajući za mladu reprezentaciju?
Dick Laurent is dead!
On je tu radi atmosfere
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Nova generacija omladinaca poražena od Finske 3:0. evo video koga interesuje http://www.prosportvideo.tv/najnovij...0&sport=Fudbal .
je li ovo za Bakica sigurno?
http://www.prosportvideo.tv/najnovij...8&sport=Fudbal
Ko želi da se nervira 7 minuta, neka posluša Brnin press. Bože pomozi.
Koliko su golova dale nase mladje selekcije ovo ljeto?
Znam da su ih masu primili...
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks