A sto se tice mog kladjenja,svaki tiket je analiziran, medjusobni dueli,sastavi, povrede i onda se kladim.Ne mlatim praznu slamu. Toliko od mene
Dobijati uvijek ne mogu, ali me nerviraju ovi komentari pade na 3,a niko nije gledao utakmicu,niko nije vidio da je standard promasio 2 penala, da je dortmund bio nezaintetesovan za sutiranje, i da je steua namjestila da ne osvoji ligu 15 kola prije kraja. Ali dobro, ovo su vrsni kladionicari sto igraju sa euro za iljadu. Ako bih sada krenuo da nabrajam dobitne tikete i ljude koji su mi se zahvaljivali po vise puta jer su fine pare dobili, druge bi se pjesme pjevale. Sjutra ide novi tiket, ali bih zamolio gospodu euro za iljadu da ne komentarisu kao sto ja ne komentarisem njihove tikete koje izbacr jednom eventualno dva puta u godinu dana. A tebi kupus hvala sto me branis od ovih krvopija
A sto se tice mog kladjenja,svaki tiket je analiziran, medjusobni dueli,sastavi, povrede i onda se kladim.Ne mlatim praznu slamu. Toliko od mene
Biga, ti kao iskusan kladionicar, vidi se da jesi, i kao takav bi treba da znas da se na kraju jedino broji rezultat, ne ko je promasio penal i ko je bio ne zainteresovan. Koliko se meni puta desilo da dobijem tako sto mi protivnicki tim promasi penal ili neku dobru sansu, i sta onda?
Forever young, i want to be forever young
Ne moze se obogatiti preko noci. Igras samo 2 utakmice i dupliras pare. Zrno po zrno, malo po malo. Drugacije ne moze, drugacije je sreca, mnogo tesko da je to znanje.
Poslato sa HTC One_M8 Gold
Love, peace and respect.
Ne znam, opeka sam se dosta puta na te male kvote sto se tice fudbala, a tenis i kosarku ih volim odigrat.
Forever young, i want to be forever young
E hebali me madjari... paks smoreni p1+ ...
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Nekad su odje dolazili i ostavljali tipove momci koji super igraju kladionicu. MadDog, Need2Rock, Black, Orgullo, lak, kinetic, keDOWN itd zna se ko je jos bio tu. S tipovima tih momaka prvi sam ja uzeo dobre pare. Tako da te price sa 1e za iljadu nemoj da prosipas. Ista ta ekipa (a i ja) vise ne ostavljaju tipove odje iz nekih svojih razloga u koje necu da zalazim, ali steta je stvarno sto je to tako. Nekad smo znali da dobijemo masu para nekad da izgubimo, al se makar sve shvatalo kroz zajebanciju. Nije bilo ovakvog prozivanja. Nije ti kriv CdM forum sto je Standard kesa od ekipe, sto Dortmundu i dalje fali igraca i sto se zna da rumuni namjestaju pa ih dobar dio ljudi izbjegava na tikete. I moras da skapiras da ljudi imaju pravo da komentarisu tiket koji postavis. no mrsi je samo rekao da je standard losa ekipai to mu dodje cilj topika. I to se odje radilo. Uvijek smo imali informacije i trudili se da pokupimo dobre parove a i da imamo dobre analize. Ako to ne kapiras ili ne mozes da shvatis ti sibaj tikete na pm, nemoj da ti mi neljudi sto kvarimo.
Svako igra sa koliko hoce (a i moze).
da vidim ruke gore. <3
Ja sam se pomirio da sam pao, al' je Serhio Garsija mislio drugacije.
I don't get lucky. I make my own luck.
Sunderland - Man. Utd 2 - 1.75
Eibar - Real Sociedad Xpp - 1.9
M. gladbach - Stuttgart 1 - 1.85
Kvota 6.15
One Ring to Rule them all...
Pocinje US open, da malo probamo:
Juzni-Kirgios +3,5 seta
Lopez-Dodig +3,5 seta
Ljudi shvatite ovo kao zabavu, samo opusteno i bez gorcine.
Kladite se samo na pare koje mozete priustiti sebi da izgubite.
Ovako cemo ljudi:
Man U 2 1.80
Ajax GG 1.51
Sociedad 2 2.30
Tottenham 1 1.51
kvota je 9.43e u Lob.Srecno svima![]()
Ja cu danas ovako:
St etjen 1-1
Totenham 1-1
Debrecin 1-1
Koeficijent 12.
Kosarka:
Crna gora manje od 143 kosa- 1,85
Prosla regularni dio zavrsio 60:60 u podgorici.
austrija w. - rapid b. 1
osijek - hajduk split 1
dukla - sparta prag 2
levadiakos - panatinaikos 2
estoril - rio ave 1
sa srecom da se isprate
Osjecam Junajted danan x-2 i odigrao sam ga. Kvota 4.7 u sporting
Viljareal 3+
Barsa 1-13+/4+/7+
I don't get lucky. I make my own luck.
Fejnorde ugasi se :hammer:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks