Imas u desnom gornjem uglu "myEbay". Tu ce ti pojaviti taj artikal i kad kliknes na opiju "resolve problem" moci ces da odaberes "close case". Nadam se da sam u pravu...
Moze mala pomoc, postoji li mogucnost direktnog kontakta sa ebay sluzbom, u namjeri da zatvorim slucaj izgleda dam uspio da ga prenesem "na visi nivo", i sad mi pise da ce mi se neko javiti u narednih 48 sati, pretpostavljam da ovaj moj korak jos nije zivo celjade procitalo jer sam u opisu napisao da sam dobio proizvod i da slucaj moze biti zatvoren, tako da bi vjerovatno primjetili tu kontradiktornost, vjerovatno je samo automatski prodavcu stigao mejl sa obavjestenjem, a ne bih nikako problem da mu napravim, kad je na kraju vec sve ok zavrsilo sa posiljkom.
Imas u desnom gornjem uglu "myEbay". Tu ce ti pojaviti taj artikal i kad kliknes na opiju "resolve problem" moci ces da odaberes "close case". Nadam se da sam u pravu...
Da li iko od vas ima NLB Visa gift karticu?
Ja je imam vise od godinu dana i sluzi mi za trgovanje na internet jer je prepaid.
Danas da narucim sa Sportdirecta, trazi verifikaciju, znaci da unesem kod koji mi slaju na SMS. E sad nastaje problem, ta kartica nije vezana ni za broj ni za racun...
Zvala sma korisnicki servis, oni kazu promijeni karticu
Veoma neozbiljno od jedne banke da nije mislila na korisnike gift kartica. Posla sma u banku, zamolila da mi je vezu za moj broj telefona da mogu dobiti kod, ali trt. kazu vezali ali ja i dlaje ne dobija i ne mogu da trgujem a bilo mi hitno
Cura mi je rekla da im je to novi nacin zastite korisnika. Odlicna zastita, da ne mozes kupovati![]()
Uzmi u Hipotekarnu, održavanje i poruke za MasterCard je mislim 80centi. Radi i na PP i na SD,Aliexpress itd. Nema provizija nikakvih na uplate i isplate preko bankomata.
da ne čitam od početka. do kojeg iznosa vrijednosne pošiljke se ne vrši carinjenje i ostali špediterske usluge.
Ima li pravila ili ide od slučaja do slučaja?
moze li neko da mi kaze sta je alibaba,nesto kao aliexpress ali nije nema feedback nema ocjena,al kad vidim nesto da porucim sve stize u roku od 2-5 dana smije li im se vjerovat il su ovo neki prevaranti?
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Alibaba_Group
Sent from my LT30p using Tapatalk 2
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
isto sam ocekivao malo konkretniji odgovor...
Last edited by varalica3; 23-08-14 at 01:50.
"I ja bi da karam vesnu zmijanac, al ne ide"
Sent from my LT30p using Tapatalk 2
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
zavrseno ti je to![]()
Imam ja drugu Visa kod NLB vezanu za racun i telefon, ali na njoj su mi sve pare pa mu se ne koristi. Ne bih da uzimam drugu karticu, ova mu vazi do 2015, i do sad, do njihovog odlicnog sigurnosnog sistema je radila bez problema. Mislim radi ona i sad ali ja ne dobijam taj verifikacioni kod.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
24 sata treba za aktivaciju sms servisa. Pitaj na [email protected] da ti iskljuce 3D secure ili da ti aktiviraju sms
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Hvala Sale.
Ajde sacekacu onda tih 24h (ne znam da li rade vikendom). Nego imam spremnu narudzbu, pa se bojim da mi sto ne prodje![]()
ima li iko iskustva sa narudzbinama iz Njemacke. narucio sam nesto sa bice-discount.de preko DHL-a i ovo je zadnje od njih:
Status from Wed, 20.08.2014 00:32
The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://195.66.165.22/posiljkainfo/pretraga.aspx)
Neobicno mi da DHL salje nesto obicnom postom, i koliko treba da se ceka obicna posta?
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
To ti je prodavac birao DHL obicnu postu jer mu je jeftinija,ona ide samo do CG, a onda je preuzima nasa posta, ja sam imao isto pitanje kao ti par stranica prije, meni je poslije te poruke trebalo osam dana da stigne proizvod, s tim sto ti se taj status vise nece mijenjati, a tracking number koji imas (vjerovatno 12 cifara) ti je neupotrebljiv na linku koji su ti ponudili za dalje pracenje.
Uglavnom, ne mozes uplatit pare na gift card Hipotekarne bez provizije?
Forever young, i want to be forever young
Ja uplaćujem na moju Mastercard i na Visu isto može, al ne znam za tu karticu. Na ove nema provizije za uplate
Umjesto u bd paket mi je stigao na sveti stefan. Poste nedeljom ne rad e? Ili da nema neko slucajno tel tamo. Brojevi sa sajta ne rade/ne javljaju se..
Last edited by Rakun; 24-08-14 at 00:09.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
hvala rakune
18.08.2014 17:16
Departure from border point of origin country
Arrival at border point of origin country
Mailed
zna li ko da mi kaze koja ce biti sledeca poruka,u pitanju je swiss post
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks