Originally Posted by
Rakun
Aj NE ZEZAJ !!!!!!
daj neku sliku takvog kružnog toka (na kom ispred spoljne trake imaš strelice za 2-3 pravca).
rakune ako sam te dobro shvatio ti nerazumijes zasto ima sa spoljne trake strelica za pravo i desno? Mora da je ima jer po pravilu vozila iz spoljne trake mogu da se iskljuce na prvo i drugo iskljucenje a vozila iz unutrasnje samo na trece i cetvrto (ako ga ima) s obavezom svih ucesnika u saobracaju da obavjestavaju druge ucesnike svjetlecom signalizacijom... inace spoljna traka je spas kod drugog iskljucenja na kruzne tokove posebno one sa vecom gustinom saobracaja a dje su ukljucena teretna vozila sa prikljucnim segmentima kao sto su sleperi,jer oni nesmetano mogu da produze kroz kruzni sa veoma malim vremenskim intervalom zadrzavanja u kruzni i ispred tako da se gustina saobracajnih guzvi ispred kruznog umnogome smanjila sa mogucnoscu ukljucivanja sa spoljne trake i izlaska na drugom izlasku. jedino sto predstavlja problem jes bahatost i neznanje 90% vozaca da prije svakog kruznog toka to jest prije svakog ukljucivanja u kruzni tok obavezno je zaustaviti svoje vozilo i krenuti a ne samo proleceti kroz kruzni kao kamikaza....
Tako da ovo je to @Rakun-e,e sad ako sam te pogresno shvatio izvinjavam se !
i ako sam pogrijesio o objasnjenju i tu se izvinjavam pa me ispravite.:bull_head:
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Bookmarks