Meni se cini da cu AC batalit' skroz... smorili su me skroz...
Meni se cini da cu AC batalit' skroz... smorili su me skroz...
--------------------------
Do Not Disturb.
Slaba bogomi... Pretpostavljam da bi taj emulator radio kako treba moras da imas masinu koja je poprilicno bolja od same konzole iduci logikom da konzola sve crpi na igricu a komp ima jos 100 procesa koji rade u pozadini a mnogi se ne mogu ni 'iskljuciti'...
Do Not Disturb.
A hebes ga, to mi je sto mi je dok ga ne pojacam. Mada procesor je jos uvjek solidan, dual core, kad sam uzima komp prije 4-5 god. tad je bio pravi gamerski.
Forever young, i want to be forever young
Bila je i baba djevojka![]()
niujedne mi gace lastike nema
E gurala je ova moja bakica Gta Liberty City. AC 1,2, Pes 11 i 12, CmR Dirt itd. Nego sam slomio neku nWidia 128-bitnu graficku bas dobru, pa sam uzeo neku srednju. Nikad je prezalit necu.
Forever young, i want to be forever young
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Viđeh ovo za Rezi 1.
Super bi bilo ponovo je odigrati.
A bilo bi sjajno kad bi napravili i HD rimejk Silent Hill 1, koji nije izašao za PC.
HAHAHAHAHA: https://twitter.com/RyseGame/status/...523328/photo/1
Igra koja je skoro ubila Crytek. I sad valjda misle da ce PC port da bude profitabilan.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Naravno da hoće.
Ovakvih igara fali PC platformi.
Ako bude dobro optimizovana (nadam se), onda će se prodati za PC itekako.
Žao mi Crytek-a, nadam se da će se iščupati.
Sjajna kompanija.
Crytek je glupa kompanija a Ryse jos gluplja igra. Toliko glupa da se vidjelo jos iz prvih trejlera da je u pitanju samo jos jedna igra koja osim grafike nema nista da ponudi. I zvanicne kritike su potvrdile sumnje. Tipicno za Crytek. Htjeli su konzolaske pare pa su otupili Crysis 2 i Crysis 3 i zaradili manje nego kad je Crysis bio PC ekskluziva. Svaka odluka koju su donijeli u zadnjih nekoliko godina je bila ocigledan promasaj koji je svako mogao da predvidi. Ne slusaju ni zvanicne kritike ni sugestije fanova. Pohlepa ih je dovela do ivice bankrota. Od Crysis 2 pa na dalje svaka igra im je bez duse. Kao da su samo isli po listi stvari koje igra treba da sadrzi da bi bila uspjesna, i na samom vrhu te liste su ocigledno marketing i grafika. U potpunosti zasluzuju sve sto im se desava.
Last edited by VanjaTheMan; 08-08-14 at 13:02.
Najavljen FM 15 izlazi u novembru
http://www.ign.com/articles/2014/08/...h-release-date
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Najavljen Sleeping Dogs Definitive Edition za PC/PS4/Xbone
Nekako mi krivo. Bas sam htio da ga odigram ponovo, ali ne bih da mi dosadi do Oktobra kad bude izasla ova verzija.
Prepakovana verzija u 1080p i 60 fps za konzolu, što smo na PC-ju već i imali...
Nije samo to.
We’re giving old and new fans a lot reasons to pick up the game, as we’ve gone beyond just increasing resolution and running at 1080p. We listened to the fans: we tuned gameplay, we added to the ambience of Hong Kong, increased audio fidelity and pushed the visuals further than we could on the previous generation of consoles.
Novi Tomb Raider je kao "Xbone ekskluziva". Kako da ne. Najavili su igru za PC/PS4/Xbone na E3, sto znaci da je vec bila u izradi za sva tri sistema. Microsoft je samo uspio da kupi malo vremena misleci da ce time da podstaknu ljude da bace pare na njihovo smece od konzole.
A da ne pominjemo i to da je Tomb Raider 2013 najvise kopija prodao za PS3 i Definitive Edition bukvalno duplo vise na PS4 nego na Xbone. A tu je i PC. Nema sanse da bi Microsoft mogao da plati toliko Square-Enixu za eksluzivna prava. Toliko su pohlepni da izbacaju jednu te istu igru 2 puta na svim mogucim sistemima. Realno ocekujem da uskoro najave i Hitman: Absolution Definitive Edition. Samo idiot moze da povjeruje da ce igra da ostane Xbone ekskluziva.
Last edited by VanjaTheMan; 12-08-14 at 17:17.
Nece naravno, izlazi i za PC 100% ali ovo je tuga i zalost sto M$ radi.
Novi Tomb Raider je najavljen i za PS3 i 360 cak.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Sve vise razvijam anti-piratsku savjest. Risen 3 izasao, a meni zao da ga skinem jer znam da ljudi koji stoje iza njega nisu multimilijarderska kompanija poput Ubisofta ili EA i sl. Rade najbolje sto mogu sa tim parama koje imaju. Nemam obraza da je skinem.
Last edited by VanjaTheMan; 12-08-14 at 21:46.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks