Ja ne shvatam tebe i slicne tebi: imas dobrog Avensisa, odlicnog Accorda, solidnu Mazdu 6, i opet kupujete ova *****...isto tako kupujete Lagune, Pugove 407, Citrace...pa dajte ljudi, uozbiljite se.
Ja ne shvatam tebe i slicne tebi: imas dobrog Avensisa, odlicnog Accorda, solidnu Mazdu 6, i opet kupujete ova *****...isto tako kupujete Lagune, Pugove 407, Citrace...pa dajte ljudi, uozbiljite se.
TAKUMI
Tradicija![]()
Da, da. Pa kad ti se po toj tradicije ogule dugmad ili budu ovakva
Pa onda prekidac dje palis svijetla isto se sav oguli i bude bijel, pa dje otvaras stakla itd itd..
Sad ce ti rec da lazes...
Inace ovaj prekidac za svijetla je od mikrotalasne.
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-08-14 at 11:18.
TAKUMI
Ako po tome gledas uzmi od bilo kojeg auta prekidace,podizace i sve gumirane djelove na svaki se guli...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4 Beta
Last edited by simkee; 10-08-14 at 12:13.
I da mi neko kaze da starija auta nisu bolje od ovih "novih"... oh my garden
Kakav kvalitet izrade...
A svaki ce bit ovakav ako ga ne pazis, peces na sunce itd
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Zasto mene nije tako na auto staro 21 godinu?
Zato jer na taj auto nije radjeno kao na nove. Evo ti uzmi novi a4,a6,golf 5,6,7, Passat na svaki ce da se guli..
Dok na golfa 2, passat 3 audi 4 stari, i ta starija auta nece jer nema tu gumenu podlogu..
Fabia sve to isto zna voli da pohvali toyotu i mazdu ali vozi njemce...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4 Beta
Gledao sam najvise po taxiju i upoznat sa ovim,cak i pogledao ponekog pasata sa dilera koji su presli po ''150 000'' i nailizio na ovakve detalje...
Izgleda da im je kvalitet zavrsne obrade veliki propust...
A stvarno je zeznuto. Prije plastika, bog je nije mogao izlizat. Sad vw prekrije plastikom a audi onim gumenim materijalom. Koji se bukvalno noktoma moze ogulit za sekund.
f6
Kazes li uzivo "frendici"? Ako kazes...to je tako gey...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Izvinite što narušavam harmoniju VW kluba
Moj BMW iz 1995 godine, fabrički enterijer.
![]()
Onaj koji voli VW, kupice ga bez obzira na kvarove, gadan dizajn, lose vozne karakteristike i td.
Ako je pitao da li se kvari i kakav je, onda vjerovatno nije zagrizeni VW-ovac, i ako je pitao "da li se kvari" onda to znaci da ga zanima pouzdan automobil.
To za Volkshitwagena ne mozemo da kazemo.
Prosli mjesec sam vozio novi A4, 3-4 dana, presao sam tuda oko 400 km, ima oko 15 000 km, pogle na sto mu lici rucica od mjenjaca:
![]()
TAKUMI
Na ovu se sliku nista ne vidi...
A niste razmislili da oni svjesno rade ovako ove gumirane detalje da bi auto sto brze izgledao "izrabljen" i da bi vlasnici kasnije kupili noviji model, a ne da se voze u taj jedan isti auto po 20godina kao u golf 2.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ja npr tako ne razmisljam. Das za pasarelu 25k+ i treba da ti se ogule dugmad nakon 3 mjeseca voznje.
Sent from my TELEFON using VIP TETRAPAK
Ne Archi, nije zbog toga jer to bi bio minus za proizvodjaca, nijedan proizvodjac ne zeli da mu auta izgledaju tako.
Tako ofarbana plastika izgleda premium, a takav je i feel kad pritisnes dugme, ali to kratko traje.
TAKUMI
Dobro ako to rade zbog feel-a zasto onda oblazu i dio oko mjesta gdje treba daa stavis kljuc u bravu kada palis auto.. Da ga osjetis preko kljuca.. Na mom autu je taj dio u milion fasha - ta guma koja se tako lako skida. Moguce da je prethodni vlasnik volio da popije, pa nije mogao da ubode bravu.
Ako rade zbog izgleda zasto ga ne bi ostavili u nekoj crnoj mat boji - koja izgleda puno bolje nego ona dosadna guma. Mada na kraju krajeva to je jedan dan posla sve razvalit - ismirglat gumu i ofarbat to fino crnim mat sprejom i imas sve to kao novo.
Meni je puno bitnije da moj auto star 12godina, za 3godine koliko je kod mene, nikad me nije ostavio nidje niti sam vrijeme provodio non stop kod majstora osim tih regularnih servisa. Vjerovatno zato je i VW na cijeni kod nas.
Last edited by Archi; 13-08-14 at 14:21.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks