Originally Posted by
chochek
mislim da sam potpuno navucen na njih,ne znam kako narkoman krizira bez droge ali mislim da sam tu nedje kad ne koristim kapi
ne mogu da disem,gusim se,hvata me panika,svaka muka... koristim ih 3 puta dnevno,savki dan,godinama.
ista stvar i ja koristim operil ali sam u poslednje vrijeme počela da koristim i ove Herbiko kapi...valjda su na bazi bilja i mogu da se koriste koliko oćeš, medjutim, kad ti se nos baš jako začepi NIŠTA ne pomaže, ali kad nije dramatično, može da pomogne, tako da ti savjetujem i tebi i svima koji koristite tako često kapi, koje zbilja jako negativno utiču na sluzokožu, da kupite onu morsku vodu sa pantenolom, herbiko i operil pa lijepo svega po malo, najmanje operila, kad god može da se izbjegne...vjerujte mi na riječ, ima tu dosta "psihe" mi ponekad iz panike sipamo kapi i kad ne moramo, e ona kad je ta situacija sipajtw ove alternative...ja sam tako malo oporavila sluzokožu i vjerovali ili ne, sad mi čak i ne trebaju kapi baš svaku noč iako mi pored kreveta stoje i herbiko i operil;D
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks