zna li ko koja je zadnja verzija izasla za samsung grande duos? androida?
moram prvo rutovati telefon pa tek ubaciti onda ta 2 modem fajla
zna li ko koja je zadnja verzija izasla za samsung grande duos? androida?
M.
Provjeri na sammobile redovno azuriraju.
a kako dodje do toga nije mi jasno? prastaj... al ja sam tako odradio vise s3... i nikad nisam imao problema...
Pa još samo fabrički ubACIO 4.3.0 i kako je pobudalio ne znam.
Vratio sam telefon, odustao od zamjene.
Hvala i opraštajte
Da si me poslušao i skinuo fabrički KIES ne bi se ništa od ovoga desilo.
![]()
ja sam pobrisao bio efs particiju na s3 kad sam htio da instaliram cyanogenmod i nije htio da mi prepozna mrezu i pisalo mi je "imei null/null"
posle toga skinem odin i flesujem XXELLA softver i proradi normalno...Opet krenem da flesujem rom i opet nema mreze...I nadjem na internet efs bekap od neke devete es trojke i flesujem ga i proradi...I od tad nemam nikakvih problema sa mrezom i imei...mada redovno kad mijenjam rom odradim bekap efs particije
da si odradio ovo sto je bugi rekao bilo bi ti najjednostavnije i ne bi imao problema
enivej treba mi igo sa mapama srbije i crne gore pa ako neko ima link neka sibne na pm
edit:evo tek sad vidim da ima tema na forum za to...
Last edited by Laz; 08-08-14 at 13:51.
Prava stvar za meraklije
http://www.phonearena.com/news/HTCs-...camera_id59127
Definitivno za tablete je Windows 8.
Tek kada se uvede više korisnika kao i još neke finese biće prava stvar...
Mada to se očekuje sa L verzijom.
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
. Ż\_(ツ )_/Ż
Može li se samsung tab3 8.0 SM-T311 update-ovat' na kitkat??
Last edited by moonchie; 09-08-14 at 02:09.
http://www.teamandroid.com/2014/04/2...stom-firmware/
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
danas odradjen update androida na s4 i kao posljedica baterija trajala malo preko 5 sati sa jucerasnjih 18. Od toga aktivno sat vremena na browsing.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
zna li neko dje mogu pouzdano da zamijenim staklo na s4, da mi to odrade kvalitetno i koliko bi bilo para?
Mogu li nekako da vidim screen on time na htc bez kakve aplikacije?
Sent from my HTC One_M8
U Settings idi na Power, pa tu izabery History
Da, pokazuje dijagram, ali meni u zagradi piše i vrijeme za Screen On i Wi-Fi, mada ja imam Custimkzovani ROM - Venom koji ti svakako preporucujem jer ima milijardu tweakova koje sam palis gasis sto ti odgovara.
Vazda se moze vratit na Stock
Bezveze je meni to rutovanje telefona koji ima skoro pa perfektan sistem. Nema nikakvih problema sa loadovanjem, bugovanjem, crashovanjem i sl. sa aplikacijama i sistemom. Android na One seriju je odličan, a Sense lijep i pregledan.
Samim rutovanjem gubiš garanciju, koja ako si telefon kupio u T-Com traje 2 godine.
Love, peace and respect.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks