@Fidel - Nije mi padalo na pamet uopšte, moja greška ali ovo je baš retardirano .. sa supportom kakve sreće imam, neka počiva ovaj mail u miru.
@1ucid - a da, to znam za fb, valjda neće bit potrebe za ove ostale ..
na neke sajtove ne moras, npr. na Facebook lagano samo se logujes dodas novi email i podjes u inbox novog emaila i kliknes na link koji ti je posla Facebook za potvrdu novog maila, i onda stari email maknes i eto, ulogovan si na novi mail. E sad moguce da na neke sajtove ti trazi pristup starom mailu za potvrdu promjene maila, tu je vec problem nerjesiv.
istrajan budi.
@Fidel - Nije mi padalo na pamet uopšte, moja greška ali ovo je baš retardirano .. sa supportom kakve sreće imam, neka počiva ovaj mail u miru.
@1ucid - a da, to znam za fb, valjda neće bit potrebe za ove ostale ..
A jel' to problem kad ulazis sa telefona?
Sto se desava kad udjes sa kompa? Imajuci u vidu da si sa njega ulazio u proslosti prije nego si i povezao telefon sa njega?
Pitam posto znam za taj njihov 'security' jer i meni redovno stize mail da je neko pokusao ili usao na mail sa nepoznatog uredjaja ili nepoznate IP adrese iako sam to uvijek ja. Ali obicno kad dodjem doma i sa svog kompa udjem ne dolazi vise to jer je sistemu poznata 'masina' i poznata IP adresa.
--------------------------
Do Not Disturb.
Danas kad sam ušao preko PC-ja pojavilo mi se to da ne mogu da uđem, onda sam probao preko telefona i ista stvar .. pita koji mi je recovery mail (l•••••2@c•.•• ), blage veze nemam, i security question ''Where is my money?'' :lolblue:koji sam smislio u sedmi osnovne .. a password sam promijenio prije mjesec dana i svaki dan ulazio bez problema, sad ne znam što bi.
Sjeti se dje si pare drzao kad si bio 7. osnovne
Nema sto.. ako te ne pusta da udjes sa pravim detaljima a 'recovery mail' ne postoji... 'security' pitanja ne mozes da se sjetis... ne vidim ja tu svijetlu buducnost sto se tog mail-a tice...
Do Not Disturb.
Najbliži je BG ili neđe u HR. To mora da su šljegli gastrabajteri..
Evo se proganjam 24 dana sa tehničkom podrškom za ICQ. Sve se vrtimo u krug, a postavili su mi milion pitanja..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Zar ICQ jos postoji? Nisam ga koristio sigurno 10-12 godina.
Do Not Disturb.
Dje zive one savrsene zene sa tumblr-a?
...And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music
У Делту.
Kolko mogu prodat zlatni lanac pancir plet puni. Tezina 22.58 grama. Uz lanac dodje i privezak (crnogorski grb) takodje zlatni.
Zao mi ga dat zlatari da ga istope jer je bas kvalitetan i jak lanac.
Mene zanima postoji li zakon u CG vezan za korpice koje psi moraju da nose?
Pitam posto ih ne vidim nidje a ne pricam o pikinezerima i civavama nego rotvajlerima, argentinskim dogama i ostalim konjima.
Do sad ne vidjeh nidje toliko pasa bez korpice koliko kod nas...
Do Not Disturb.
Korpa za pse u CG nije obavezna. Pisalo se o tome u novinama prije mjesec-dva.
Meni se cini da postoji, al da to niko ne postuje
bože mi oprosti
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne ujedaju ovi nasi.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
ali jeste povodacsto maksimalno podrzavam
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Meni su drugaricu sa psom bez orpice u BG-u zaustavili panduri u 3 ujutru u na licu mjesta naplatili kaznu... Ne sjecam se kol'ko bijase... Nedje oko 5-6 'iljada dindzi, cini mi se...
Do Not Disturb.
Opasne životinje
Član 29
Opasna životinja može se držati samo ako ne ugrožava život ljudi i drugih životinja i njihovu tjelesnu cjelovitost.
Na objektima, odnosno mjestima u kojima se drži opasna životinja mora se istaći upozorenje, odnosno vidljiv
znak koji ukazuje na opasnost.
Zabranjeno je reprodukovati opasne životinje.
Opasni psi se mogu izvoditi na javna mjesta samo vezani i pod neposrednim i neprestanim nadzorom držaoca.
Zabranjeno je licima mlađim od 16 godina da izvode opasne pse na javna mjesta.
Uslove i način držanja opasnih pasa i drugih opasnih životinja propisuje Minista-rstvo.
Mada dzaba svaki zakon kad se ne primjenjuje. Prijatelji mi imaju sarplaninca, koji nije bas najmirnija zivotinja (da se tako izrazim) i lagano ga pustaju bez povoca kad setaju. Razlog: nece on nikog.
Nece, AAHAAA.
Da nije ko voljan da mi učini nesto u fotošop, ne vjerujem ni da je 3-4 minuta posla...
Porodična je fotografija, na jednoj je jedna osoba zažmurila, a na drugoj fotografiji nije ali neki drugi detalji na toj drugog fot. nisu ok. Pa da se prebači samo ta glava sa druge na prvu fotku. Koliko mi se čini nije zahtjevno ništa, amaterska je fotografija u pitanju...
Šaljite PM ako bi ko htio...![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Nece dok ne patosira neko dijete, iz igre.
A znamo svi kad psima dodje 'luda' pa znaju i svog vlasnika da nagrde a ne nepoznate osobe...
Do Not Disturb.
Viber pitanje...
Koristim Viber na vise telefona, tableta, kompjutera, laptopa...
Do sad je sve bilo ok ali na ovaj zadnji laptop sto sam instalirao Viber (sa oficijalnog sajta) mi je prikaz totalno s'eban. Imam neki crni 'outline' preko svake poruke sto je prilicno neprijatno za citanje a ako je poruka duza onda je skoro i nemoguce nego moram da markiram misem tekst da bi vidio sto pise..
Ima li neko ideju sto bi to moglo bit'? Cackao sam opcije i nidje nema nista vizuelno da se mjenja... Reinstalacija programa? Nesto drugo?
P.S. Evo i ss kako to 'fino' izgleda...
![]()
Do Not Disturb.
I meni je tako na desktop racunar odjednom se nesto izbagovao bio viber I ja gs reinstslirao ali ista prica, tako da sam ga samo makao, dok na telefon nikad nisam imao nikakvih problema sa njim
istrajan budi.
Čuo sam prije nekoliko godina da su se Nikšićani žalili na nekom sastanku sa gradonačelnikom da imaju problema sa psima lutalicama. On mi kaže, da su pse kastrirali itd..., a neko iz mase dobaci: "Gradonačelniče, oni nas ne jebu, nego ujedaju"
Послато са GT-I9082 користећи Тапаток 2
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks