jedino mozes doci sa krivicnom prijavom da ti je neko otudjio - ukrao vozilo u tom periodu. eto to te moze izvadit. ostalo, da ne znas ko ti je vozio auto.. to tesko
Možda je vlasnik uvjek odgovoran jer po novom ne može svako da ti vozi auto, samo bliska rodbina i oni sa punomoćjem.
Ima sigurno neka caka, a osjetićemo je na koži...
jedino mozes doci sa krivicnom prijavom da ti je neko otudjio - ukrao vozilo u tom periodu. eto to te moze izvadit. ostalo, da ne znas ko ti je vozio auto.. to tesko
f6
http://www.pressonline.rs/info/drust...aobracaju.html
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa to on i kaže, da je prije nastanka peekršaja prijavio nestanak automobila. Dakle, ne možeš se vaditi da ti nisi upravljao vozilom, ako si ti vlasnik onda snosiš posledice.
Послато са GT-I9082 користећи Тапаток 2
A kako onda u UK, tamo su fulirani kamerama, kako dokazati da nisi vozio?
TAKUMI
ljudi sprdate li se... oni ne mogu popuniti prijavu kad nemaju vase podatke. Ako i nadju podatke iz registra , vase kao vlasnika auta, vi se zalite na sudu i kazete niste vi vozili i da oni dokazu da ste vozili, jer je teret dokazivanja na njima a ne na vama ! oni moruaju da dokazu da ste napravili prekrsaj. Vi kazete da niste vi vozili, da je to bilo prije nekoliko mjeseci, i da ste tada bili odsutni i da ne znate ko je vozio auto (neko od rodbine je vozio al ne znam ko..). Oni ne mogu da nadju krivca i pada prijava na sudu. Ne mogu oni na auto da napisu kaznu, nije auto napravilo prekrsaj no vozac.
Sta ja dam prijatelju auto i on za jedan dan napravi 10 kazni i ja treba da platim. dje to ima... bas me zanima kako ce to da dokazu na sudu ako pokusaju tako.
A u uk, samo ti sliku pokazu sa tvojom glavom iza soferke![]()
sent from tabure
E to je fora. Jer u uk ima slike nema cao i idu na sud. Kod nas ce to da rade, onda ce da im padaju na sud pa ce da batale. U medjuvremenu ce da daju milion za kamere.
f6
to jes....
11. Posebne nadležnosti u prekršajnom postupku
Ĉlаn 308
Ukoliko je uređajima za
utvrđivanje saobraćajnih prekršaja ili neposrednim opažanjem
ovlašćenog policijskog službenika, odnosno drugog lica koje vrši neposredno regulisanje
saobraćaja u skladu sa ovim zakonom, utvrđeno da je učinjen saobraćajni prekršaj propisan ovim zakonom, a vozač tog vozila nije identifikovan, vlasnik odnosno korisnik vozila je odgovoran što je omogućio da se njegovim vozilom učini prekršaj.
Sinoc nas 4 bilo u Sutomore na jednu zurku. Ova 2 druga se oletvili jedva putem idu i posto dodjosmo s njim on vozi (mada nije mi svejedno bilo). I krecemo mi pud kuce nedje oko 3 ipo i taman se penjemo pud Maxija evo patrola, skrenusmo u ulicu prije i zamijenismo se. Uzeh ja da vozim (nisam kapi alkohola popio), nisam 50m prosao zaustavlja me i prvo pitanje jesi ti ovaj sto je skrenuo u ulicu malo prije. Ni dokumenta ni nista ne trazi. Ja reko jesam sto? Jeste li se to zamijenili ti i drug, brat sto li je? Reko ne, aj veli napusti auto i odi kod kolege. Ovi placu u kola od smijeha, a tu glavni komandir. Ja kod ovoga u auto veli jesi li to pio jesi, a ja na oci bijelu kobilu ne vidim no jedva stojim jer sam neispavan, reko jesam malo nesto. Aj veli da duvas i stavlja novu ampulu, ja reko cekaj druze dje su ti rukavice to nije sterilno tako, on mi daje novu kesicu i veli evo ti pa je ti stavi. Ja stavih onu plastikicu i duvam jedno po minuta. I dok cekam da izbaci 0.00 reko sto je ovo druze ostadoh bez daha, nisam ronioc. A stari alkometar nemamo bolji. Izbaci 0,00 on gleda mene gleda ono i cudi se. Krenu da upisuje u one papire, kad veli komandir pusti momka ne morate upisivat ove sa nulom. I odosmo za PG.
Prije 4-5 noci na isto mjesto ja vozio i da duvam 0,14 onaj upisa u one papire i posten policajac bjese neki iz Bara, ponudi mene i druga zvake.
Posten policajac jer vas je ponudio zvakama?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
'Posten' bogomi...
--------------------------
Do Not Disturb.
Nije ali to nema veze sa postenjem...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Koja je kazna za voznju bez majice?
Do Not Disturb.
nije mi jasno sto ne smijes bey majce da vozis![]()
sent from tabure
mozes ako si zensko, garant ti nece napisat kaznu onda![]()
(nečitko)
Isto kao kazna za vožnju u papučama. I meni je bilo jasno za papuče ili štikle, sporiji si u reagovanju dosta, ali majica? Možda da se ne "depiliraš" ako dođe do udesa...
ok mi je u papuce, nije ti isto u japanke koje ti spadaju s nogu dok vozis (ili mogu lako da spadnu) pa da ne mozes da odreagujes, ali bez majce...komedija.. da ne pocrnis slucajno![]()
sent from tabure
Za papuce nisam ni znao... Inace ne vozim u papucama ali trenutno svaki dan... (zadnjih 10 dana i narednih par)
Do Not Disturb.
Imali se rasta ic na sud snjima. Konkretno za preticanje na punu ? Mada je to vise bilo zaobilazanje. 80e i jos mi kaze sve najbolje.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks