Prva kupovina sa ebay zavrsena.Narucen ipad case stigao iz kine za 11 dana.Iako se 7 dana po kini prebacao
Ja sam kupio dva Lenovo s820 sa alija. Orginal su za azijsko trziste. Nista lijepljeno itd. Ljudi koji su stavljali kritike su ga testirali i vele da razlike ima ali su male i da su uslovljene ciljanim trzistem. Ja sam ga na AnTuTu testirao i to je to. Radi savrseno .
Sent from my GSXR 1000 @ the 299
γνῶθι σαὐτόν
Prva kupovina sa ebay zavrsena.Narucen ipad case stigao iz kine za 11 dana.Iako se 7 dana po kini prebacao
Podgorica Podgoricanima!
13591 je rezultat. Koliko sam vidio ovo je srednja klasa telefona sa namrtvo dobrom baterijom koja je najbolja medju konkurentima. Meni traje dva dana, a ne pustam ga iz ruku. Kostao je 127e. Ovdje je oko 300e. Toliko je dobar da sam ubrzo i drugi narucio mojima. Kopija nije definitivno.
Sent from my GSXR 1000 @ the 299
γνῶθι σαὐτόν
Kojom posiljkom se salje posiljke sa sportsdirekt-a i ima li kakvih dodatnih placanja osim postaru
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my ALCATEL_one_touch_995
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Kopija licne i idi u DHL, pa opciono u carinu i nazad po robu u DHL
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Last edited by stoznam; 02-08-14 at 23:46.
Last edited by bvasecki; 02-08-14 at 23:49.
Narucivanje i dostava stvari iz Srbije : http://goo.gl/wn4Ix
Nije realno, tu oko 20-tak radnih dana (ne racunajuci vikend)![]()
Narucivanje i dostava stvari iz Srbije : http://goo.gl/wn4Ix
Ja sam narucio Toma Forda na popust i sa free shippingom i sve proteklo extra sto se tice posiljke. Ali, potpuno sam nezadovoljan parfemom koji uopste ne mirise kad ga stavim, a kupam se i sve to
Cak i oni iz Barkoda mi vise mirisu nego ovaj. Ne znam sta je
E i nasa posta mi je uzela 4e![]()
Vezano za raspravu o telefonima sa Aliexpressa, do sad sam narucila za sebe i familiju 3 Lenovo telefona, na svakom je IMEI broj bio u redu i sve ostalo se poklapalo sa opisanim karakteristikama.
Telefoni besprekorno funkcionisu, baterija im je nedoder. Koristimo ih vec vise od 3 mjeseca i sve je u najboljem redu. Preporucujem kupovinu, samo provjerite feedback prodavca.
A lighthouse keeper in the desert sun.
ja samo 1 p780, i jako vazno je napomenuti da ipak mora da se prchne i zamijenio "radio softver", jer dodju podeseni na kineske frekvencije (iako je ubacen ROW softver, dakle internacionalni, radio nije diran), pa tel ima signal samo tamo dje ima 3g signala na 067 mrezi, dok u ruralnim sredinama nema signala. Ne znam kako je za ta 3 tvoja, ali provjeri. Recimo ovi p780 nisu imali signal u Andrijevici, Rijeci Crnojevica, i vecem dijelu puta PG-BP. Na 069 je situacija bolja, koliko znam, druge frekvencije...
(nečitko)
Da li porudzbine sa sportsdirect a prolaze i dalje ako se stavi delivery country Croatia? Proljetos mi je isporuceno u cg na tu foru
Da nije imao ko problema sa sport directom? Narucio i stigla pogresna posiljka...
There are currently 7 users browsing this thread. (2 members and 5 guests)
Bookmarks