Moze li da se zamijeni samo staklo na s4?
Zna li neko jel vazi garancija comtrade izdata u srbiji kod njihovog predstavnistva kod nas?(ct computers)
Moze li da se zamijeni samo staklo na s4?
Moze. Koliko se sjecam ljepilo koje ga drzi na display-u je termalno, pa ga nije jednostavno skinuti/zamijeniti...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ha! Mozda je nekima nebitno, ali meni juce odjednom postale dostupne prakticno sve chat aplikacije koje su iz "misterioznih razloga" bile nedostupne na Play Store u CG. Znaci Viber, Facebook, Snapchat, sve osim Whatsapp...
Kakvo je stanje kod vas ostalih:
https://play.google.com/store/apps/d...ber.voip&hl=en
takodje, prijavljivao mi da nemam instaliran vajber kad gledam sa telefona (sa gornjeg linka sve OK), i da je aktuelna verzija vajbera 1.0.0... Sad provjerih opet, sve OK i na telefonu, instaliran i azuriran... :? Nevermind...Svakako super ako ce ljudi moci konacno da instaliraju i azuriraju Vajber i ostale chat apps bez muke...
(nečitko)
Da, da postale su dostupne... Za Viber je specificno kada odradis instalaciju preko aplikacije Viber iz Play Store, prvo ti se na telefonu u aplikacijama pojavi ikonica Viber Installer pa tek onda preko nje instaliras Viber... Bude verzija 4.3.3...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
aj sa srecom, ne pamtim vise kolikom sam broju ljudi morao da instaliram vajber zaobilaznim nacinima, i to sto veci krsh, teza i sporija instalacija
Moja teorija je da su nasi operateri imali neki sporazum, kako im ne bi profit opadao zbog koriscenja ovih aplikacija, zato nisu bile dostupne i zato su sve postale dostupne istog dana :roll:
(nečitko)
Teorija ti je sasvim realno postavljena... I ja sam jedno 50 instalacija odradio ali svako mi veli-obavezno mi ubachi stikere one... A najgore od svega sto bi sve najnoviju verziju na tel sa 512 rama... Pa onda dok ukapiraju da im treba internet da bi ga koristili uz obavezan komentar, ali zar nije to besplatno...:-(
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pa ovo je neko napravio shortcut app za instalaciju da se zaobiđu tržišta bez Vibera. Ne mislite valjda da je palo na pamet našima operatorima ili Viberu da ovo napravi.
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
A sasvim nebitno kad se moze sa skinuti sa milion sajtova
Tu es mon héro!
Ne ja, lijeno mi a i ne bih ga koristio.
matracni whats app mi javlja da skinem novu verziju - kad dodjem do dijela da mi poslaju sms.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Pa skini novu verziju. Tako je i meni. Ja usao na mobogenie i cao
Sent from my TELEFON using VIP TETRAPAK
Pa fora je sto vec imam novu verziju.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Jel koristio neko ovaj telefon valja li što,ženi bi ga uzeo jer me košta 1e u telenor a njoj je sasvim svejedno dal je huawey ili S5 samo da viber radi kako treba
www.gsmarena.com/huawei_ascend_y530-6103.php
Ima mi djevojka taj telefon, super je, kamera odlicna, prednja losa.
@straus
Pa dobro taman da ga uzmem,samo da nema bagova i čuda a zasigurno nije zahtjevan neki korisnik,poruke-pozivi i viber ni kamera mi nije bitna,baterija znam da ce gurat taj jedan dan sigurno..
Zahvaljujem![]()
Upravo tako, nemas frke sa njim, samo kupi masku jer je bas potrebna.
E to nesto slucajno, inace provjereno radi
http://forum.androidsrbija.com/viewtopic.php?t=4997
evo tu tema i kako rutovati telefon. rekao bih, iako je 512 mb, da su zadovoljni.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks