View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 729 of 942 FirstFirst ... 229629679719725726727728729730731732733739779829 ... LastLast
Results 18,201 to 18,225 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Jebote. Jel moguce da VSS nije organizovao prevoz za vjerne navijace iz CG nego ste to gledali preko malih ekrana..

BRUKA.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

a znam ja to Cattaro, uvijek ce nam biti milije da uzmemo nesto sitno za sebe ili svoje nego gledati neku siru sliku da se nesto uradi za taj sport ili za promociju svoje drzave sa tim sportom.
    jedini sport u kom bi mogli da dominiramo da nas po njemu poznaju i to smo unistili, u onom tekstu je najveca istina da ti momci daju sve od sebe i sa obzirom kakav je savez ovo su i vise nego dobri rezultati.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Vise bi ih ljudi u CG docekalo koliko su slavili ,ovo donekle pokazuje koliko ovaj sport gubi na znacaju.Igrom slucaja bio sam na docek Cavica kad je srebro u plivanju uzeo i bjese mnogo vise ljudi nego odje kad se zlato uze.
    Hahahah taman.

Dok ga igraju Ameri bice olimpijski sport, ako oni dignu ruke odzvonjeno mu je bojim se.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    a znam ja to Cattaro, uvijek ce nam biti milije da uzmemo nesto sitno za sebe ili svoje nego gledati neku siru sliku da se nesto uradi za taj sport ili za promociju svoje drzave sa tim sportom.
    jedini sport u kom bi mogli da dominiramo da nas po njemu poznaju i to smo unistili, u onom tekstu je najveca istina da ti momci daju sve od sebe i sa obzirom kakav je savez ovo su i vise nego dobri rezultati.
    Pazi, mi u Kotor nismo uspjeli napravit' da tih nekoliko hiljada turista koji ljeti dodju sa kruzera u Kotor vide u neki prospekat (da ne idem dalje) da je to grad koji je poznat i po tome sto ima evropskog sampiona u nekom sportu.
    Za neke stvari nam niko nije kriv.
    A treba pocet od svog dvorista. Ciscenje ce biti bolno, vjerovatno cemo ostat bez trecine djece, vjerovatno ce Primorac da zamrzne dodatnih 20% Kotorana, ali mi moramo rascistit' situaciju oko kluba.
    Dakle, prvo Primorac, pa se vracamo na Savez. To dvoriste se bez drzave ne moze ocistit', ali je medijska pomoc neophodna. A da znaju i mogu pokazali su u odnosu na neke druge Saveze.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kapiten nikola janovic dao pravu izjavu,moramo da se prestanemo zadovoljavati polufinalom jer znamo koliko vredimo,a slazem se sa djeticem sokolicem,nikad boris z nije rekao da nece igrati nego da mu treba odmor da je sklon povredama a nema kilazu za centra i da je previse minuta igrao jer nema ko drugi treba ga razumjeti

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,033
    Thanked in
    752 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Hahahah taman.

Dok ga igraju Ameri bice olimpijski sport, ako oni dignu ruke odzvonjeno mu je bojim se.
    Je li to ono isto kao sto je bilo prije za F1 ako podje Ferari propade formula ugasice se itd.

zamisli (glupu) izjavu ako podju ameri ugasice se a je li istina ovo.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Slavi, uzivaj, pusti ovakve glupane. Ti si intelekutalno masu jaci, da sam na tvom mjestu meni bi ispod nivoa bilo da odgovaram nekome kao sto sam ja.

Mada moze da zabrinjava sto slabo citas, ali to je u brzini pretpostavljam. Previse stvari obavljas sigurno, kao pravi multipraktik, pa ono, samo predjes letimicno preko slova.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Neko misli da vaterpolo zavisi od Amerikanaca, neko od Italijana, a valjda i od Madjara ako im je to nacionalni sport!? Ja ne razmisljam o tome.

Moje razmisljanje ide u drugom pravcu - velike sportske sile se stalno nadmecu ko ce osvojiti vise olimpijskih medalja, pogotovo u tome prednjace domacini Igara.
    Vezano za ovaj sport, vec imamo nagovjestaj da ce Rudicevom Brazilu (domacinu narednih Igara) pomoci Perone, Vrlic, Soro, moguce i Azevedo (nisam vjerovao u to obzirom na njegove stalne aktivnosti u Americi po pitanju popularizacije i trening kampova, a pogotovo zato sto je bio kapiten).
    Znaci, drugi rade da dobiju sto vise medalja, poneko na tome da osvoji medalju i u ovom kolektivnom sportu, a mi koji imamo solidnih sansi (necu reci realnih nakon 2 cetvrta mjesta) - treba odje da citamo neke apsurdne textove ili rijeci kontra ovog sporta!? Pa sve i da su tacni.
    Sto se mene tice - kako hoce(te), ja od ovoga ne zivim i nemam nikakvu korist (samo stetu), ali nije fer...Bokelji shvataju zasto.

Ne gledam sportove koji me ne zanimaju (medju njima su i neki veoma popularni, poput F1, tenisa...), niti ih komentarisem. Zasto to drugi rade odje?

Po strani moja ostrascenost kad je vaterpolo u pitanju, ali ovo je Crnoj Gori jedna od dvije potencijalne medalje na Igrama. Dobronamjerni ce se staviti u sluzbi toga (sve vaterpolo sile prave plan i program od Igara do Igara), zlonamjerni ce kaciti slike sa doceka drugih reprezentacija (zlonamjerni - jer imaju topic posvecen srpskim reprezentacijama), razne textove o vaterpolu kao marginalnom sportu (a ne znaju koliko marginalnijih i glupljih ima na Igrama) itd.

Bez ljutnje.
    Ovaj topic koristim zbog vise stvari, on ne sluzi samo za emocionalno praznjenje nakon meceva Crne Gore i Srbije. Prate se redovno i mladje kategorije, cak i druga liga. Moguce jedino mjesto dje ljudi koji vole ovaj sport mogu svaki dan da procitaju iole interesantnu vijest iz svijeta vaterpola.

EP je arhivirano.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

CG ce ne u Riju, vec i narednih 10-ak godina siguran sam (ako ostane olimpijski sport) za medalju najvece sanse imati u vaterpolu. Ali da je buducnost vaterpola kao olimpijskog sporta klimava to je vise nego jasno, jer sve one price u zadnjih par godina nisu slucajne. Nama je potrebno da on ostane olimpijski sport jer su nam najrealnije sanse da domognemo medalje upravo preko vaterpola, cak i zlata, dodjes do polufinala, poklope se neke stvari, sa svima mozemo da igram o, nije nemoguce. Dva puta cetvrti, ako se domognemo u Riju polufinala siguran sam da ce medalje doci, bas mi djeluje nemoguce da se tri puta uzastopno gube oba meca za medalje. Amerikanci su sjajni, da su i blizu tog nivoa Rusi, Njemci i Francuzi siguran sam da niko ne bi dovodio u pitanje vaterpolo kao olimpijski sport, ali oni nisu ni blizu kao sto znamo. No ako se ne varam do 2024. ga sigurno gledamo na OI, a posle sto ce bit vidjecemo.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kinezi itekako napreduju u ovom sportu, Rusi imaju nekih problema (ako sam dobro shvatio, na EP-u nisu igrali igraci Dinama iz Moskve?), ali imaju dobru mladju generaciju, Ameri imaju jaku koledz ligu (bas nedavno citah kako se i zbog cega raspala njihova profi liga i kako/zasto su dosli do zakljucka da je najbolje da se vaterpolo razvija bas ovako, na koledzima), Australijanci evo dodjose cak do Juga (ne zaboravite da je Filjoli tamo postao ime), Brazil ulaze u vaterpolo poprilicno (kud ces veci dokaz od angazovanja Rudica?).
    Kanada je mozda i najveci progres od svih napravila. Napreduje i Japan (ili smo zaboravili?)...
    Po meni, globalno, vaterpolo je poprilicno napredovao u zadnjih nekoliko godina.
    Pravila jesu problem, vaterpolo organizacije jesu problem, marketing jeste problem...to niko ne spori.
    Ali, vaterpolo se ne igra samo u Evropi. Ili Crnoj Gori. Ili u Boki.
    Po citanju nekih postova tako ispada.

A niko ga ne zeli poredit' sa fudbalom, kosarkom...to je nemoguce. Nazalost, celnici FINA-e idu toliko daleko u kontra smjeru da zele da se vaterpolo ugleda na bejzbol, ragbi...stavljajuci marketing ispred pravila. Ko ce platit' za nesto sto ne kapira?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Imam nekoliko postova na ovom topic-u jer ne pratim dovoljno da bi se predstavljao kao neki poznavaoc ali reći za tim koji 8 minuta nije kršteno pucao put protivničkog gola da dali sve od seba je u najmanju ruku diskutabilno
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Vidi se da ne pratis dovoljno. Probaj ti samo da se odrzavas na vodi toliko vremena, a ne da plivas odbranu i napad i sutiras, plus kontakti pod vodom. Drugi je problem sto su neki igraci nespremni dosli na turnir. Srbija je svaku odbranu igrala na ivici iskljucenja i to mnogo organizovano. Meni je vise smeta pokusaj otaljavanja posla u 3-oj cetvrtini, nego potpuni fizicki pad u 4-oj.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Imam nekoliko postova na ovom topic-u jer ne pratim dovoljno da bi se predstavljao kao neki poznavaoc ali reći za tim koji 8 minuta nije kršteno pucao put protivničkog gola da dali sve od seba je u najmanju ruku diskutabilno
    ja sam ogorcen na zadnju cetvrtinu , jos se od nje nisam ohladio iako je proslo toliko dana ali ne igraju sami na bazen nego su se nesto i protivnici pitali tj njihova odbrana. kad je voda dosla do grla izgleda da nemamo trenera koji moze da podigne tu ekipu i to je nas najveci problem, to se vec par puta ponovila.
    kad razbijemo ekipu a ona padne moralno mi to lagano privedemo kraju a kad naletimo na "njemce" koj se ne predaju do kraja i krenu da nas stizu , mi tada moralno padamo i obavezno gubimo te utakmice. tu bi tada trebali da odreaguju ljudi iz strucnog staba.
    da probude ekipu, jer ko god se bavio sportom zna da sam iz toga ne moze izaci treba neki dodatni adrenalin da se upumpa. ja sam mislio da ce to biti onaj gol na kraju trece, ali on nije pomogao.
    trener je trazio tajm aut ali je cutao umjesto svakome po dva samara da je lupio da ih trgne malo.
    vecinom ovdje ste gledali rukometasice i Adzica, pa kad ekipa pada uzme se minut odmora i on krene da objasnjaa akcije, smiruje igracice dize moral a iz pozadine uvijek imamo po dvije tri igracice koje vriste i pumpaju.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taj strah za vaterpolo na olimpijadi... O tome citamo i slusamo vec 20 godina. Postalo je dosadno.
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

MIslim da je generalno prica krenula u pogresnom toku.. Sada smo vec presli u kataklizmicke teorije Priznajem imam i ja malo udjela u tome, ali bojim se malo se situacija otela kontroli

Elem , recimo da ostanem o da istoj poziciji koju je cattaro tako slikovito opisao , malte ne u waterpolu cvjece cvjeta, japan, kanada, amerika, rusija to se ne zna dje vise para sjevaju, e da brazil da ne zaboravim. Ne bih sada da analiziram svaku od tih drzava pojedinacno ali cu samo reci da je tamo waterpolo na nivou amaterizma, s tim sto tamo amateri imaju tolike plate kolike ovdje igraci pa ispade da je tamo nedje banja, ne slazem se sa tom teorijom ni malo.

A pogotovo ne sa onom koju neko napisa da svi teze da uzmu sto vise medalja na olimpijadi. E tu si care moj samo zaboravio da su olimpijske igre odavno prerasle u medijski spektakl gdje se sada sve mjeri sa brojem gledalaca na tribinama.

I da skrenemmo na recimo malo vedrije teme... Jadranska liga sledece godine? Sastavi timova? Treneri Budve i KOtora?
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Završeno je EP za seniore, a već u subotu počinje U18 SP u Istanbulu. To je drugo po redu SP do 18 godina, prvo je održano pre 2 godine u Pertu. Tada je Italija u finalu savladala Mađarsku 10-8, a Srbija u meču za bronzu Hrvatsku 8-7. Među najboljih 8 bile su i reprezentacije Grčke, Rumunije, Australije i SAD. Ove godine nema Grčke i Rumunije a debituju Crna Gora, Španija i Rusija.

U Pertu je selektor Italije bio Amadeo Pomilio, a u sastavu su bili sadašnji seniorski reprezentativci Velotto i Fondelli kao i 3 igrača (Cupido, Viola i Alesiani) koji su bili na širem spisku kod Campagne pred SP u Barseloni. Za Mađarsku su igrali takođe kandidati za A tim, S. Jansik i Lorincz kao i Sedlmayer i K. Manhercz. Srbiju je sa klupe vodio Savić, glavna zvezda tima bio je Mandić, a igrali su još neki igrači koji su u poslednje 2 godine na širem spisku A selekcije, Obradović, Stojanović, Tanasković, Jakšić, Vitorović...
    Selektor Hrvatske bio je Hrestak, a pored seniorskog reprezentativca Bukića igrali su i kandidati Goreta, Buha i Marcelić. Grčku je predvodio selektor A tima Kechagias, igrali su Gouvis (član tima na SP u Barseloni) i Dervisis (igrao na ovogodišnjem EP u Budimpešti). Za Rumuniju takođe 2 igrača sa šireg spiska seniorske selekcije, Alexa i Sfarle. Za Australiju L. Edwards (SL Dubai 2014), a za SAD Danner (SL Čeljabinsk 2013) i Ramirez (SP Barselona).

O sastavima na ovogodišnjem SP u Istanbulu (02.08.-10.08.) za nekoliko dana. Za sada samo sastavi grupa. Sajt prvenstva: http://www.ywcistanbul2014.com/

GRUPA A: Španija, Mađarska, SAD, Egipat, Kazahstan
    GRUPA B: CG, Australija, Japan, Iran, Argentina
    GRUPA C: Italija, Rusija, Turska, Brazil, J. Afrika
    GRUPA D: Srbija, Hrvatska, Kanada, Peru, N. Zeland

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Makso,jesu li u mladjim kategorijama,u poslednjih 10-15 godina,ikada osvojile nesto zemlje osim ovih vaterpolo velesila? Tu mislim na Rumuniju,Grcku,Australiju,SAD,Kanad,Japan,Rusiju.. ..

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

@HIPER,
    amateri ili ne, nekad smo sa Kanadom igrali ovako: http://www.montenegro-canada.com/alb...25/3846098.htm
    a danas su sparing partneri i nama i Srbiji pred SP.
    Da te podsjetim dje takodje ,,cvjeta'' (sto bi ti rekao): http://www.pobjeda.me/2013/06/11/vat.../#.U9gOzvmSxIE
    pa zamisli tako nesto par godina unazad.
    Nece biti da je samo nas pad u pitanju...a istovremeno - oni imaju sasvim dobre uslove za napredak. A mi? Sto cemo sa 600-800 Podgoricana od 15. septembra?
    E sad, dje je vise placeno, to ne znam, niti sam o tome pisao.
    Pricas o broju gledalaca na Olimpijadi - stoji i to, ali procitaj malo o Pekingu 2008, Atlanti 1996. i vidjeces sto su sve domacini radili da bi osvojili sto vise medalja.
    Pa, zasto Brazil tek sada dovodi ova pojacanja?
    Igre i dalje imaju nesto vise, osim kad govorimo o fudbalu, naravno.

O juniorima sam davno zapoceo pricu, mislim da o momcima rodjenim 1996. i kasnije govorim i pisem zadnje 2 i po godine.
    Nakon disciplinskih problema, izgleda da u najjacem sastavu (iako ce neko ko je sebe vidjeo na SP-u da izvisi, ali o tom - potom) idemo na takmicenje. Osvojen turnir u Madjarskoj (i lagana pobjeda nad Australijom, koja bi trebalo da nam je glavni rival za 1. mjesto u grupi) hrabri, iako smo Madjare dobili golom Konatara nekoliko sekundi prije kraja. Trener Madjara je nesto pricao o tome: http://vlv.hu/news/8860/isztambulra-fel

Sto se ostalih tice, u Istanbulu je odrzan jak turnir, ciji je pobjednik bila Hrvatska:
    http://www.hvs.hr/index.php/componen...nstanbulu.html
    http://www.hvs.hr/index.php/componen...nstambulu.html
    (obratite paznju na juniore Turske)

Hrvate predvode Dasic i Fatovic (a tu su jos i Buconic, Buric...), o Srbima sam nesto vise pisao - Ognjen Stojanovic ispred svih, ostale ne bih trebao nabrajati, mislim da ih je 8-9 iz Partizanove skole.

Prvo mjesto u grupi bi trebalo da nam je sigurno, a onda vec u 1/4 finalu igramo sa drugim iz grupe dje su Srbija i Hrvatska.
    Dakle, mogli bismo da izvisimo (i) ovo SP, ako ne budemo pravi...
    Tako da nam je laka grupa u stvari medvedja usluga (zvuci poznato?).
    A opet, momci sigurno mogu sa svakim da igraju...
    Crna Gora, Srbija, Hrvatska, Madjarska i Italija, glavni favoriti za medalje.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Večeras počinju pripreme selekcije koja će igrati na SK od 19. do 24. avgusta. Ranđelović i Mandić priključiće se 4. avgusta sledećim igračima: Živojinović, Rističević, Marković, Dedović, Vuksanović, Vasić, Obradović, braća Rašović, Vico, Eškert, Ubović.

Sviđa mi se sastav, da vidimo koliko možemo sa ovim timom i na koga da računamo. Nema Stojanovića koji će igrati na U18 SP, i Subotića koji će igrati na U19 EP krajem avgusta. Ne znam koliko je to tačno, Dušanović u prenosu meča Hrvatska - Grčka reče da će Tucak voditi kombinovan sastav u Kazahstan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by igrac.vise View Post
    Makso,jesu li u mladjim kategorijama,u poslednjih 10-15 godina,ikada osvojile nesto zemlje osim ovih vaterpolo velesila? Tu mislim na Rumuniju,Grcku,Australiju,SAD,Kanad,Japan,Rusiju.. ..
    Ne znam stvarno, teško je to pronaći. Ako nađem nešto napisaću.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ja ne mogu ni da predpostavim sa kojim cemo mi sastavom ici na Svjetski Kup.
    Znaci Vico nije mogao da ceka sansu u CG, a moze da igra za Srbiju na ovakvim takmicenjima?
    Neka...svaki takav moze slobodno u Srbiju!
    Apsurd je da mu je otac nekoliko godina bio trener ili u strucnim stabovima mladjih crnogorskih reprezentativnih selekcija.

Uslov igranja za Partizan je kapica reprezentacije Srbije, to im predoce cim dodju gore...ko to ne zna onda nema pojma o situaciji. Naravno, mislim na situaciju kad gore podje neki junior.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Golman Budve u Primorje!
    Kotorani Kralj i Murisic idu u Budvu. Izgleda da jos samo Kotorani vjeruju u budvanske sarene laze. Ali, ne krivim ih, jer mi trenutno nismo ni k od kluba.
    Samo mi je zao sto Muro pojacava konkurenciju.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by igrac.vise View Post
    Grčka je 2 puta bila blizu zlata, na SP u Šibeniku 2009. godine i na EP u Štutgartu 2010. godine. Španija je izgubila finale na EP u Volosu 2011. godine. Holandija je, zanimljivo, osvojila 4. mesto na EP u Istanbulu 2008. godine kad je Crna Gora osvojila zlato. To je sve što sam uspeo da pronađem. Zlata su uglavnom rezervisana za Srbiju, CG, Hrvatsku, Mađarsku i Italiju, kao i u seniorskoj konkurenciji. Ranije je SCG bila dominantna.

Dok sam pokušavao da proverim istorijat takmičenja za mlađe kategorije, naišao sam na podatke sa juniorskog SP u Napulju 2003. godine. Evo ko je sve igrao na tom prvenstvu: Nikić, Stepanyuk, Hosnyanszky, braća Varga, X. Garcia, Figlioli (tada za Australiju), Jokić, Filipović, Molina, Prlainović, Sziranyi, Gallo, Rađen, Espanol, M.Gor-Nagy, Ada. Decker, D. Pijetlović, M. Janović, Pasković, Mylonakis, sve seniorski reprezentativci sa ovogodišnjeg EP. Pored nabrojanih i Zloković, McGregor, Lapenna, Mann, Gallego, Alexander, C. Afroudakis, Bošković, Antonijević, Graham, Letica, Giacoppo, Marković, Cleland, Varellas, Paškvalin.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Znaci gajo ne moze da preskoci nijednu reprezentativnu kategoriju u Srbiji...
    Veliko razocarenje mislim za njega licno ali i za one koji su ocekivali da decko eksplodira u Partizanu. U 19... MIslim da je to bas porazavajuca cinjenica, s obzirom da je mandic za njega bio beba.. I samo nemojte sada o tome kako mandic ima dva metra ga subotic je fizicki nedorastao

KOji golman budve? Lazovic u primorje? ihaaaaa

I sto velic cattaro, odose opet najbolji iz kotora u budvu.... cccc.. nesto smrdi... a koje su to sarene laze u budvi? Ja koliko znam plate su im redovne...

I ko je novi trener kotora , to nisi rekao, ili se jos vjeca? Da nece slicajno mata dobit sansu ili ko treci?
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Vidi se da ne pratis dovoljno. Probaj ti samo da se odrzavas na vodi toliko vremena, a ne da plivas odbranu i napad i sutiras, plus kontakti pod vodom. Drugi je problem sto su neki igraci nespremni dosli na turnir. Srbija je svaku odbranu igrala na ivici iskljucenja i to mnogo organizovano. Meni je vise smeta pokusaj otaljavanja posla u 3-oj cetvrtini, nego potpuni fizicki pad u 4-oj.
    Praćenje ili ne veze nema sa tim što ti napriča. Kako ja plivam vjerovatno bi me udavili do 2/4. Ali niti sam čitav život posvetio tome, niti sam plaćen za to , niti branim boje svoje zemlje putem sporta. Po tebi samo sportisti mogu pratiti sport i to samo njihov (nedao bog da se košarkaš drzne da komentariše fudbal).

To što ne pratim Vatepolo u dovoljnoj mjeri ne znači da sam slijep kod očiju
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Page 729 of 942 FirstFirst ... 229629679719725726727728729730731732733739779829 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)