Od opreme dva podizaca stakala,manuelnu klimu i bord komp. a mislim da se osnovni paket zove Expression ili Authentic-Authentique nisam siguran![]()
Last edited by METZ; 26-07-14 at 22:38.
Zna li neko dobrog majstora za VW CRAFTER , treba da se radi generalna .....Cuo sam da neko radi dobro u CACAK ?
zna li ko dje bih mogao da nadjem polovni regulator ler gasa za ford fiestu 1997 godiste
this time next year...
POSTOJI li coek u CG koji moze napraviti da valja Generalnu na VW CRAFTER >???? Ili da idem u Srbiju
Pametan izbor
Ja ti preporucujem nidje nego njemacka
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Svi ce ti ga uradit na isti nacin tako da 5l ulja i filter kupi, ispusti i uspi koliko je izaslo. To je to
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
A sto npr. ako je getriba izgubila 700 ml ulja zbog losih dihtunga?
ja sam radio servis ba DSG prije mjesec dana, izaslo je 4,3l a ja sam usuo 5,1. Onda sam ga vozio do BD i nazad i opet jos 5.1.
TAKUMI
Pa koliko je ispao servis na to auto? 700eura?
f6
Tako ja radim to, jer se tako radi.
TAKUMI
Znaci kod svih je filter i 5l ulja a kod tebe je filter i 12 litara ulja, znaci oko 500e ispane servis dsg
f6
Pa 5 litara stane u karter, a koliko ostaje starog ulja u valve body, TC, crijeva, kanale, hladnjak...?
TAKUMI
Kupio sam auto od jednog prijatelja prije dvije godine i nisam ga preveo, prosle godine nije mogao da mi podigne saobracajnu jer je imao neke kazne. Sad mi je auto neregistrovano i ja bih sad i da ga prevedem i registrujem na mene. Jel imao ko slicnu situaciju ?
Mora li auto da bude prvo registrovano da bi se prevelo, jer je problem da se podigne saobracajna zbog kazni , pa ne mogu da je dam dalje u poresku mup ili dje vec treba.. ?
Mogu li da odradim kupoprodajni ugovor u agenciju, i onda s tim da podjem u mup da im kazem da auto nema veze s prethodnim vlasnikom i da mi daju neku potvrdu ili sta vec kako bih ga modao prevest i reg. na sebe ? tako nesto mi pada na pamet.
Pretpostavljam da je neko imao iskustva ??
koliko kosta turbina polovna, ili nova ako ima, pasat b4 je u pitanju, zna li iko?
@Makares da bi ga ti registrovao prethodni vlasnik mora da odjavi registraciju u mup. Ostalo zavrsavas u poreskoj, pa onda ides na tehnicki...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
kupujes 5 godina starije auto.i kladim se sa jedno 100.000km vise. sve je receno.
f6
3 iljade + da ti zirira za kredit!
Hahahhha
Sa konja na magarca
Sent from
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks