O kome pricate?
Kad ti prokockas 4 gola i udjes u zadnju cetvrtinu sa 2 gola prednosti i na kraju izgubis, glupo se vaditi na sudije.Ako ovako iskusna reprezentacija ne moze da da sacuva prednost i uspije da ne postigne gol 8 minuta onda i ne treba da prodje dalje.
O kome pricate?
Eo kroz novi se napalise junacki, koje dno, ma dno dna.
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ako nista dpsdp glavesine nece opet sa dva-tri aviona na slikanje kraj bazena..
Dobro je Mlađan prognozirao. U treću i četvrtu četvrtinu naša dominacija. U četvrtu gola nismo dali, ma ni ozbiljan šut nismo imali liše onog Ivovićevog sa igračem više. Mandića uškopiše, a Prlainović im pred nosom lopte uzima, viškove pravi, kao da ih nema. Tačno se vidi da čovjek gine da nas ugasi. Pa odgovori mu istom mjerom.
Opet preslikani London. Ovo više nije slučajnost. Ako ono nije dovoljno da se izvuče pouka i ne ponovi, onda se nešto neozbiljno radi. Namirisali Pijetlovića u prvoj, koliko golova iz igre gdje ni reagovao nije. Povedi 4, i onda ugasi mašinu, idemo na ler. Neka dodavanja na dva metra nikome, davi loptu sa igračem više i ni ne šutni. Ma ne interesuju me sudije pojmaši kad smo se mi pokazali kao veći. Srbi su se nudili, mi uzeli i zahvalili i vratili. Komšijski, nema što
U prvom poluvremenu 7, u 3/4 2 u 4. ni jedan gol. Što više reći
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Ma sve je super,izgubili smo,nije prvi put,ali kad ti gradjanin Crne Gore za reprezentaciju zemlje u kojoj zivi kaze dobro ste igrali,navija protiv iste to mi nikad nece uci u glavu,bit normalno itd...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Budućnost
Veze nemam o vaterpolu, al mi nije jasno kako trener u momentima kada nas protivnik stize i kada se lomi utakmica ne zove time out? Kako ne zamijeni nekog igraca? Kako ne nadje nacin da digne ekipu iz takvog stanja? To je ono sto mi smeta. To je bilo u Londonu, to se veceras ponovilo. Imali smo ih. 4 razlike, i oni stadose.
I don't get lucky. I make my own luck.
Bez želje da miješam politiku sa sportom, svaka nacionalna manjina u svim državama navija za zemlju maticu i to je OK. Međutim, bi li toga slavlja bilo da je u polufinalu (polufinalu, a ne finalu) savladana Mađarska ili Italija? E, to jeste za ispitivanje i to svako moguće.
Inače, nijesam gledao utakmicu, pa sam bio pošteđen nerviranja.
Dick Laurent is dead!
Izgubili su dobijeno..
Jedno je sigurno Podgorica je grad sa najvise dusmana.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Ovo je izgubila psiha, nista vise...
Tragedija je jos veca kad onako snazno pocnes utakmicu a onako jadno zavrsis. Kao da su svo vrijeme ocekivali los preokret.
Zna li neko sto je s navijacima je li ih bilo uopste, samo su se na pocetku culi??
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
To je sve do psihičke pripreme. Sigurno se priprema utakmica sa pričom oni favoriti, biće gusto, na jednu loptu, i onda kad se nađu u ubjedljivom vođstvu, čudno im.Ko u nebranom grožđu. Potpuno nespremni za takav razvoj događaja, nespremni za scenario da potope protivnika. U napadu kreće otaljavanje, zadovoljni rezultatom, misle da će odbrana biti dovoljna a u napadu samo da vrijeme prođe, kao da je fudbal. Cijelu četvrtinu šutnut ne mogasmo pored "slabije pripremljenog i umornog" protivnika. Da znam da ne možemo bolje pa ajde, razumio bih i ne bih se nervirao, ali ovako, gorka pilula
E vala prosuse dobijeno, ali cinjenicu da sudija dok Srbi ne povedose svaki napad bez lopte sudi iskljucenje, a cim povedose kontrafaul i nama igrac vise bez lopte ne mogu ne prokomentarisati sa PIH. Treba uvesti pravilo imas svaki drugi napad igraca vise, ovo je presmijesno!
LUZERI!!!!
Nije bruka izgubiti od boljeg, bruka je da nemate muda!!!
Drygi put Srbi preokrecu protiv nas!!
Primijetio sam da uvijek ova prica sa mudima dodje nakon poraza od Srbije.
Vidi, bio sam ja na sjeveru protiv Ukrajine i Moldavije, ne cuh ni na tribini, niti procitah idje da je iko pomenuo muda.
Simptomaticno.
Vjerovatno treba da zatvorimo i ovih nekoliko bazena, ugasimo klubove...pa da se u kvalifikacijama borimo za prolaz na neko takmicenje.
Jer, bez muda smo bili i u proslom finalu sa Madjarima...
Naveo sam u ranijim postovima moje razloge poraza, sa kojima se (sto se mene tice) ne mora niko odje slozit. Ali ne vidim da je iko napisao da smo na kraju krajeva izgubili od ekipe koja je na papiru bolja, kompletnija...jer igramo u sastavu u kom igramo.
P r i m o r a c
Pa to tako ide nije to nista novo. Zato i postoje sve zavrsnice na jedan sut u jakim mecevima. Sudije vracu onog koji gubi. Dosta puta se ovakvi derbiji, kod realnog sudjenja mogu zavrsiti i sa po 6-7 razlike za neki tim. Ali sudije cine da to bude uglavnom mec na 1-2 gola.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks