Page 379 of 1289 FirstFirst ... 279329369375376377378379380381382383389429479879 ... LastLast
Results 9,451 to 9,475 of 32224

Thread: ++ Informacije o internet kupovini

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Mislim da kod nas DHL zvanično ne posluje.
    Mislim da za njih posao u CG radi firma pod nazivom Kingscliffe Distribution Montenegro doo čiji je osnivačKINGSCLIFFE DISTRIBUTION LLC, 1030 15 STREET NW SIUTE 920 WASHITON, DC 20005 USA
    Ko je to i kako oni zapravo rade evo vidimo fino kako nas deru po 25.00eur.

U Srbiji DHL ima i svoj sajt dhl.rs

Evo nađoh nešto o Kingscliffe
    Kingscliffe Distribution LLC is a District of Columbia Limited-Liability Company filed on January 12, 2004. The company's filing status is listed as Active and its File Number is L17426.

The Registered Agent on file for this company is D.c. Registered Agent Inc. and is located at 1120 20th Street Nw S-300-Rlk Washington, District Of Columbia 20036. The company's principal address is Law Office Of Zoran Naumovic Krunska 77|belgrade 11000| Washington, District Of Columbia 20036.
    http://www.bizapedia.com/dc/KINGSCLI...UTION-LLC.html

Last edited by autodijagnostika; 23-07-14 at 18:23.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što se tiče DHL-a znam da im država ne dozvoljava da posluju pod uslovima kao pošta.Recimo, pošiljke do 150 eura kad se naruče preko pošte nema nikakve procedure, naručiš, poštar isporuči i to je to.Njima i pored njihovih zahtjeva se to ne dozvoljava već svaka ide na carinu.Zato i može da se lično završi i besplatno preuzme pošiljka.
    Da li će se ubuduće to promijeniti ostaje pitanje.

Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Bruka. Cekao sam 20 min da se neko pojavi (znam po racunu za parking). Inace DHL u Srbiji dostavlja pakete... Kao svuda u Svijet' pa i u Beograd. Ali je niza granica 50/70 eur

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ljudi 100 puta je pisano o tome da DHL-Montenegro nije ZVANICNO predstavnistvo, vec je po franshizi drzi jedna firma (da je ne imenujem sad) i da ljudi jednostavno NECE da donose robu na kucnu adresu, trose svoje gorivo, amortizuju automobile i zajebavaju se sa carinom, a da za to nemaju nikakav prihod. Zato je i cena za tu uslugu 20e + PDV i roba dolazi na kucnu adresu. I ne treba ih osudjivati za to, jer bi se tako ponasalo 99% nas da smo na njihovom mestu ! Tamo gde DHL ima svoje zvanicno predstavnistvo, malim zutim pikapom donose robu na kucnu adresu bez ikakvih troskova. Ljudi su zastupnici DHL-a za Crnu Goru i hvala im i za toliko, jer da nije njih, mozda i ne bi bilo DHL-a u Crnoj Gori uopste. Da ne lupetamo vise i ne okrivljujemo "druge" i "trece" strane bez potebe.
    Narucivanje i dostava stvari iz Srbije : http://goo.gl/wn4Ix

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by bvasecki View Post
    Ljudi 100 puta je pisano o tome da DHL-Montenegro nije ZVANICNO predstavnistvo, vec je po franshizi drzi jedna firma (da je ne imenujem sad) i da ljudi jednostavno NECE da donose robu na kucnu adresu, trose svoje gorivo, amortizuju automobile i zajebavaju se sa carinom, a da za to nemaju nikakav prihod. Zato je i cena za tu uslugu 20e + PDV i roba dolazi na kucnu adresu. I ne treba ih osudjivati za to, jer bi se tako ponasalo 99% nas da smo na njihovom mestu ! Tamo gde DHL ima svoje zvanicno predstavnistvo, malim zutim pikapom donose robu na kucnu adresu bez ikakvih troskova. Ljudi su zastupnici DHL-a za Crnu Goru i hvala im i za toliko, jer da nije njih, mozda i ne bi bilo DHL-a u Crnoj Gori uopste. Da ne lupetamo vise i ne okrivljujemo "druge" i "trece" strane bez potebe.
    Sve je to ok da moze druga firma da ih zastupa, samo nije jasno kako neka druga firma moze sebe da naziva DHL-om kad to ustvari nije? I da zahvaljujuci imenu DHL uzima tih 25 eura kada u drugim zemljama eto ti kazes u Srbiji taj isti DHL ne uzima nista.
    Korisnici su ovdje prevareni.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Konacno mi se pojavi juce ovo
    Received by China Post Jinghua

Za kolko sad mogu da ga ocekujem?
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    Sve je to ok da moze druga firma da ih zastupa, samo nije jasno kako neka druga firma moze sebe da naziva DHL-om kad to ustvari nije? I da zahvaljujuci imenu DHL uzima tih 25 eura kada u drugim zemljama eto ti kazes u Srbiji taj isti DHL ne uzima nista.
    Korisnici su ovdje prevareni.
    to se zove fransiza...kingscliffe distribution montenegro doo podgorica, kao i svaka druga firma koja kupi neku fransizu placa dhl-u za koriscenje imena ali isto tako ima i stroga pravila/uslove koje mora da postuje a koji su definisani ugovorom

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

U redu, ali nista od toga nas nece odvratit od osjecaja prevarenosti u odnosu na ostatak svijeta.

Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    U redu, ali nista od toga nas nece odvratit od osjecaja prevarenosti u odnosu na ostatak svijeta.
    Objasnio je ovaj decko za franshizu da ne pisem ja, jedino sto mozemo je da trazimo od DHL-a da otvori svoje zvanicno predstavnistvo, mada znas i sam kakav ce odgovor dati. Ako je za utehu, ima jos par zemalja u okruzenju koje nemaju zvanicno predstavnistvo, vec samo zastupnike...

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

koje su to zemlje?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    581
    Thanked in
    418 Posts

jedno pitanje posto zelim da pocnem da narucujem sa neta, preko alija, ovo gdje ima masu komentara " not feedback yet" ili ti bez povratne da te zaobidjem u sirokom luku ili?

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Ispod par stotina pozitivnog fidbeka zaobilazi...za vece stvari par hiljada:-)
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Imam neki kupon od 8$ al za trgovine preko 56$ a posto u skorije vrijeme ne planiram tako nesto ako neko hoce da poruci nesto preko 56$ ja cu mu porucit gratis ~ a meni ostaje ova razlika kuponska :-)
    Dakle on regularno placa istu cijenu koliko bi I sam porucio. Ili ako uooste nema nalog dakle od mene ima gratis porudzbu - gratis u smislu da mu ne naplacujem nikakvu proviziju :-)
    Ovo je na aliexpress.
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,638
    Thanked in
    2,738 Posts

Ok DHL nije DHL. ali dostava 20e kada je postexpressom 4e je smiješna. Što ne zovnu drugu službu i naplate korisnicima 10e sa dostavom pa ne koriste svoja vozila.

Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Quote Originally Posted by Archi View Post
    Imam neki kupon od 8$ al za trgovine preko 56$ a posto u skorije vrijeme ne planiram tako nesto ako neko hoce da poruci nesto preko 56$ ja cu mu porucit gratis ~ a meni ostaje ova razlika kuponska :-)
    Dakle on regularno placa istu cijenu koliko bi I sam porucio. Ili ako uooste nema nalog dakle od mene ima gratis porudzbu - gratis u smislu da mu ne naplacujem nikakvu proviziju :-)
    Ovo je na aliexpress.
    Bas si neki postenjacina;-)
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Pa sa obzirom da bi neko (ko se bavi porudzbama) na taj iznos uzeo mozda I 5e provizije smatram da nema mjesta za ironiju na moj post pogotovo zato sto sam sve iskreno napisao sta I kako bez zavlacenja ;-)
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Archi View Post
    Pa sa obzirom da bi neko (ko se bavi porudzbama) na taj iznos uzeo mozda I 5e provizije smatram da nema mjesta za ironiju na moj post pogotovo zato sto sam sve iskreno napisao sta I kako bez zavlacenja ;-)
    Hvala Nemackoj na osvojenom trofeju, donese mi na Aliju 4 kupona, dva od 50$, jedan od 20$ i jedan od 10$.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Ja sam glasao za Brazil jer sam mislio da se glasa iz svake grupe po 1 kad on odabra Brazil kao konacne pobjednike pa zavrsih na 8$ :-)
    17 Al-Isra, 37:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze li se primati novac iz inostranstva na viza elektron karticu?

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Može, određenim tipom transakcije.
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ova naša ekspres pošta je sve osim ekspres. Ko da kornjace jasu kad vrse dostavu, po nedelju dana se čeka

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Odes u postu i uzmes sto je tvoje...
    --------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Može, određenim tipom transakcije.

Ajde objasni mi, molim te.... i kakve su provizije za slanje, mislim nisu velike kao kod WU?

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

To može trgovac, npr sajtovi za klađenje itd gdje si unio podatke o kartici... Transakcija se zove "merchant return", ne ide online, nego kroz kliring fajlove, dakle potrebno joj je par dana da legnu pare na račun... Ali ti kao fizičko lice ne možeš poći u banku da to nekome pošalju, jer je ovo tip transakcije na POS terminalu...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Odes u postu i uzmes sto je tvoje...
    Ja pokusavao minimum 5 puta do sad to da radim, i ne moze
    Stoji da je u EXPRESS postu, i odes, i kazu "to ce ti stici sjutra ili prekosjutra, nismo stigli da obradimo to"
    Da je tako kako ti kazes, srecan bih bio, nekad je tako moglo, sad nece s stolice da ustanu ako na papir ne pise tvoje ime ili ne doneses onu listicu
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    84 Posts

Moze li neko da mi kaze zasto mi se vec drugi put desava da mi posiljka stigne a da ja o tome ne znam nista?

Malo prije slucajno sretnem postara u zgradu i pitam ima li nesto za mene, on kaze "mislim da ima", dolazio sam prije 2-3 dana nisi bio kuci, idi u postu pa pogledaj. Ja ga pitam sto nije ostavio nista, nikakavo obavestenje u sanduce on cuti.
    Odem do poste pise na paketicu "Obavijesten i datum 23.7.2014"... ??? Kad, kako, sta... nemam pojma!
    Do popodne nikad nisam kuci i sad treba ja da nagadjam da li je meni posiljka stigla ili ne, jer apsolutno nikakvu informaciju nemam! Hajde da je ostavljen papiric pa da ja nisam mogao da stignem ili nesto slicno ali ovo mi stvarno nema smisla.

Takodje prije godinu dana, narucio sam neki sat. Cekao sam oko 45 dana, 2 puta sam isao do poste rekli su mi nema nista, u medjuvremenu ja kontaktiram ljude sa zavvi sajta oni kazu da ce poslati drugi sat a da ce oni da traze ovaj sto su prvo poslali i da ja ako slucajno dobijem oba, jedan moram da vratim. Oni posalju i drugi. Ja nakon 10-ak dana za svaki slucaj opet svratim do poste meni kazu: "Posiljka je vracena a vi ste obavijesteni, posiljka je bila tu 5 dana" ili 7 nisam siguran. Ja niti obavijesten niti pojma imam o bilo cemu, kad se sve to izdesavalo ja pojma nisam imao.

Nakon nekog vremena recimo 15-ak dana meni stigne sat, ali me par dana nakon toga kontaktiraju sa sajta i pitaju me da li sam dobio sat i kazu mi da oni imaju informaciju da je prva posiljka stigla u CG i da je isporucena kupcu!! Kao i da ce da oproste ovo zato sto misle da greska nije moja i zato sto mi se prvi put desava.

Ne znam da li neko ima slicnih iskustava ali ovo je strasno.
    Last edited by Emix; 25-07-14 at 15:16.

Page 379 of 1289 FirstFirst ... 279329369375376377378379380381382383389429479879 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)

1. nnlusjon