Page 193 of 722 FirstFirst ... 93143183189190191192193194195196197203243293693 ... LastLast
Results 4,801 to 4,825 of 18035

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bilo bi jako jako cudno da nema antikampanje, jer svega je bilo i vazda u sezoni neka cerlama. Ako ne napdaju ulicama morska pascad po svu noc laju i ne daju spavati, zmije otrovnice su bile, a meduze kopnene vrebaju na svakom koraku.... ljeto ka' ljeto i desavaju se toplotni udari, a papir svasta trpi

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

ovo prvo oko popusta je zlonamjerna nebuloza... druga foto je zalosna, jer niko normalan ne bi nakon sitosti nosio hranu sa sobom. ako to rade, onda se ne cudim slikovnicama sa navodnim zabranama. valjda egoisticni primitivci nakon svog jela misle da niko drugi ne nastavlja sa obrokom nakon njih.. nevjerovatno..
    foto oko milocerske plaze se pojavljuje godinama...cijena je ta koja jeste, ako jeste...i ko moze ili ako mu odgovara nek sebi priusti...ako ne...sta se moze..
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Rekao bih da su nam Španci udarili mnogo bolju reklamu nego komšije. Poznajući balkanski mentalitet, ovo samo može da bude antireklama. A nisam siguran da to i nije bila kranja namjera autora.
    Hoces da kazes da je ova tablica sa cijenama koju je Blic objavio lazna? Ja mislim da oni nisu ni zeljeli udarati reklamu, nego su samo prikazali troskove ljetovanja (a bogami i zivota jer ni kada se turisticka sezona zavrsi, cijene ne idu dole, nego ostaju iste manje-vise preko cijele godine), pa ko voli, neka izvoli. Spanski je tabloid "!Hola" sa druge strane pisao o svadbi Novaka Djokovica, a nije pisao o CG turizmu i cijenama turistickih usluga, sto je po mom misljenju razlika.
    Davor

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Koliko godina je Pešikan bio opasna ajkula? Ipak, za kikseve, koliko god mi to htjeli, nisu nam krivi drugi.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by davorp View Post
    Hoces da kazes da je ova tablica sa cijenama koju je Blic objavio lazna? Ja mislim da oni nisu ni zeljeli udarati reklamu, nego su samo prikazali troskove ljetovanja (a bogami i zivota jer ni kada se turisticka sezona zavrsi, cijene ne idu dole, nego ostaju iste manje-vise preko cijele godine), pa ko voli, neka izvoli. Spanski je tabloid "!Hola" sa druge strane pisao o svadbi Novaka Djokovica, a nije pisao o CG turizmu i cijenama turistickih usluga, sto je po mom misljenju razlika.
    Ne, govorio sam o kontraefektu koji ce izazvati metaporuka teksta, a to je da ce vas ljetovanje u Crnoj Gori kostati najmanje 450 eura. Prosjecan citalac ce vjerovatno pomisliti da za iste pare moze da otputuje na neku mnogo egzoticniju destinaciju, sto bi za njih bilo neko grcko ostrvo ili mozda Sjeverna Afrika, te ce ovo biti dovoljan razlog da odustane od naseg primorja. A onda sjutradan, reklama 'ljetujte u Grckoj za 137 eura'. Mislim da je tu jasno na koju stranu ce prevagnuti prosjecan srpski turista.

Da se razumijemo, vecina ovih cijena gore je tacna (iako se uglavnom odnosi na Budvu, i iako lezaljke ni u Budvi ne kostaju u prosjeku 10 eura, nego 6 do 8,) ali ljetovanje u Crnoj Gori nikako ne moze biti skuplje od odmora u Grckoj, gdje su cijene makar duplo vece. Usotalom, namjera autora se mozda najvise ogleda u ovoj recenici: "Za razliku od Grčke, u Crnoj Gori se na plaži plaća zakup ležaljki i suncobrana." Sto nije istina, i oni zapravo sebe demantuju u posljednjoj recenici u pasusu.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Ne, govorio sam o kontraefektu koji ce izazvati metaporuka teksta, a to je da ce vas ljetovanje u Crnoj Gori kostati najmanje 450 eura. Prosjecan citalac ce vjerovatno pomisliti da za iste pare moze da otputuje na neku mnogo egzoticniju destinaciju, sto bi za njih bilo neko grcko ostrvo ili mozda Sjeverna Afrika, te ce ovo biti dovoljan razlog da odustane od naseg primorja. A onda sjutradan, reklama 'ljetujte u Grckoj za 137 eura'. Mislim da je tu jasno na koju stranu ce prevagnuti prosjecan srpski turista.

Da se razumijemo, vecina ovih cijena gore je tacna (iako se uglavnom odnosi na Budvu, i iako lezaljke ni u Budvi ne kostaju u prosjeku 10 eura, nego 6 do 8,) ali ljetovanje u Crnoj Gori nikako ne moze biti skuplje od odmora u Grckoj, gdje su cijene makar duplo vece. Usotalom, namjera autora se mozda najvise ogleda u ovoj recenici: "Za razliku od Grčke, u Crnoj Gori se na plaži plaća zakup ležaljki i suncobrana." Sto nije istina, i oni zapravo sebe demantuju u posljednjoj recenici u pasusu.
    To sve stoji. Srbijanci vise navijaju za Grcku i ohrabruju gradjane preko medija da idu tamo. Ipak, cinjenica je da se za istu cijenu koju nudi Crna Gora moze pristojno ljetovati u Grckoj. Sto se cijena tice, nije istina da se ove gore cijene odnose na Budvu. Moja se stara nedavno vratila sa mora iz Bara, i kaze da su na svim plazama lezaljke i suncobrani koji se napacuju €5,00, s tim da onaj koji ne zeli lezaljke ne moze staviti svoj peskir posto su sve plaze prekrivene lezaljkama i suncobranima. Tek sada je uredba dosla da se mora jedan dio plaze ostaviti prazan da bi svi mogli da je koriste, pa sada kao nesto mjere. Plaze su zaboga javna dobra, a ne vlasnistvo partijsko-podobnih tajkuna da se na njima bogate dok ljudi koji ne zele platiti se nemaju gdje kupati. To je za Bar, a u Budvi je €25,00 lezaljka. Dajte ljudi, ni u Monaku nije toliko. Sto je puno, puno je. Nije onda cudo sto se srbijanci odlucuju za neke druge zemlje. Vi u Crnoj Gori morate shvatiti da nemate kapacitete ni ljudstvo za neki elitni turizam kao npr. Francuska, i ako budete konstantno precijenjivali vasu turisticku ponudu, odbicete ove turiste koji vam tradicionalno dolaze, a bogati stranci vec ljetuju u nekim drugim zemljama.
    Davor

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by davorp View Post
    Vi u Crnoj Gori morate shvatiti da nemate kapacitete ni ljudstvo za neki elitni turizam kao npr. Francuska, i ako budete konstantno precijenjivali vasu turisticku ponudu, odbicete ove turiste koji vam tradicionalno dolaze, a bogati stranci vec ljetuju u nekim drugim zemljama.
    I svake godine ista prica. Svi se brinu sta sa elitnim turizmom u Crnoj Gori a onda pisu kako ljetuju u Grcku za 100 eura... Ajde nam u kratkim crtama objasni kakav je to elitni turizam za koji nemamo kapacitete i ljudstvo i dje si elitno ljetovao da imas poredjenje?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

jasno su pisali u srbijanskim novinama da njihovi gradjani u 90% putuju na odmor na kredit, na odlozena placanja, cekove, kartice.... i normalno je da novinari gledaju da svom narodu objasne ponesto.. ja im ne zamjeram sto pokusavaju zastititi svoje gradjane i sto ih informisu sta moze da ih ceka... da li u cg shvataju sve to, pa i vrijednost novca dalje od licne percepcije xxx% zarade na brzinu...booo..
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    I svake godine ista prica. Svi se brinu sta sa elitnim turizmom u Crnoj Gori a onda pisu kako ljetuju u Grcku za 100 eura... Ajde nam u kratkim crtama objasni kakav je to elitni turizam za koji nemamo kapacitete i ljudstvo i dje si elitno ljetovao da imas poredjenje?
    Elitni turizam je sljedece. Kada gost dodje, da se ne smijesta po raznim cumezima koji se po oglasima elegantno nazivaju apartmanima od 10 m2 sa nabijena 4 kreveta. Elitni turizam je gastronomija. Da restorani imaju kuhare koji znaju da spremaju jela, a ne da to sve bude riba i blitva uvijek na isti nacin i da ono sto se zove talijanska kuhinja nema veze sa talijanskom kuhinjom nego samo bombasticni nazivi jela, a kada probas to uopste ne lici na ono sto bi trebalo biti. Elitni turizam su i prodavnice pune raznog voca, povrca i drugih proizvoda, a ne samo par domacih i srbijansjih proizvodjaca. Sparoge, komorac, mango, cikorija. Sve su to proizvodi koje turisti traze, ali se u CG trznim centrima na primoriju ne mogu naci. Prijatelj mi je rekao kada je on ljetovao u CG (nije Budva) da nije mogao pronaci popularne njemacke dnevne novine koje redovno cita, a kada bi pitao ima li, ljudi bi mu govorili da koristi internet, posto na internetu sve ima, samo treba znati naci. Elitni je turizam da svi turisticki radnici tecno govore engleski ( mislim zaista govore a ne da misle da govore, pa kada vidis one opise apartnmana sto se izdaju na raznim sajtovima, muka da te uhvati od engleskog jezika. U spaniji vecina doktora u turistickim mjestima dobro govori engleski da moze da zbrine pacijenta, u Crnoj Gori niko cak i ne pokusava. Na francuskoj rivijeri postoje tri bolnice koje kazu: "Nase osoblje govori engleski.". Na kraju tu je i odnos prema gostu. Da se ne ponasate kao da su svi gosti koji ljetuju U CG to morali doci na ljetovanje, a o varanju gostiju i napacivanju nerealnih cijena za taxi wi-fi i druge usluge ne zelim da pricam.
    Davor

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

manite pricu o elitnom turizmu dalje od nekoliko hotela sa plazom nema nista i to da ti ljudi ne mrdaju s mjesta..i tu je elitnost na osnovnom, pocetnom nivou jedva zadovoljena.. realnost je sa cg drugacija... kvantitet turista je skromne platezne moci.. ugostite ljudski te ljude..nek se oraspoloze, i vi sa njima jer velike razlike nema..i nek odu sa lijepim osjecanjima kuci u nove radne i zivotne obaveze relaksirani... dobro i vama i njima..
    a unistiti nekome odmor, izgleda nista lakse...
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 17-07-14 at 13:17.

Thanks Thanks Given 
    1,176
    Thanks Thanks Received 
    1,935
    Thanked in
    1,054 Posts

Problem je sto uporedjuju babe i zabe... Bio sam u Grcku (Zakinthos) pa znam sta sve ima. Npr ima besplatne lezaljke ali ides dva tri kilometra makadamom i tamo nema vode i prodavnice bez u taverni. Onda ima lezaljka za dz ali moras naruciti pice i prolazi konobar svake malo, a ima i da placas kao kod nas.

Paralija u koju vole da podju komsije je smijesna, nikad tamo ne bih posao. Na Kritu sam bio 30 dana nista spec.

Sto se tice cijena cijene su manje vise kao kod nas ali oni uporedjuju pivo na Top hilu u Budvi i pivo u nekom klubu penzionera u Paraliji.

Ima odlicna emisina Sat na rts-u (od prosle godine) pogledajte pa uporedite da li za te pare mozete i kod nas (mozete)

P.s.
    Preko mobilnog sam pa se izvinjavsm na mogucim greskama u kucanju

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

ne razumijem ja cg smisao za biznis uopste.. elem, prijatelji pristanu brodom uz bovu ... izadjemo svi na gumeni brodic.. rucak na kopnu... i na plazi xx pedalina.. pitamo koliko bi nas kostalo da uzmemo nekoliko da dodjemo do broda nosili smo extra neke poklone i suvenire iz tog mjesta, da se ne guzvamo na gumenjaku po x puta.. eee ne moze na 15 min, ni na 30min da se izdaju iako je trebalo i manje, jer naplacuju na sat kao da oni pedaliraju ili trose gorivo.. za te lezaljke je isto... neko dodje na plazu samo na sat dva, neko na pola dana... nema sanse da ce izdati lezaljke na toliko, pa makar im niko ne dolazio...
    mozda tako treba, ali ja zaista ne razumijem u cemu je fazon..
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Srpski turisti najviše vole Budvu

Kako pokazuju rezultati istraživanja hotelskog pretraživača Trivago, ovog ljeta će najpopularnija destinacija za srpske turiste biti Budva, sa prosječnom cijenom od 108,91 euro za noćenje u standardnoj dvokrevetnoj sobi.
    Hotelski pretraživač Trivago pripremio je listu destinacija koje su ovog ljeta najpopularinije među domaćim turistima.
    Kako pišu mediji, iza Budve se našao Beč koji, uprkos tome što nije primorska destinacija, i dalje ostaje jedno od omiljenih odredišta domaćih turista.
    Na Trivagovoj top deset ljestvici našlo se ponajviše grčkih ljetovališta kao što su Hanioti, Neos Marmaras, Solun, pa čak i prijestonica Atina. Najpovoljnije noćenje u hotelskoj sobi pronaćićete u grčkom Neos Marmarasu, za 62,25 eura.
    Najskuplji grad na ljestvici top deset je grad svjetlosti Pariz, gde ćete ovoga ljeta morati da izdvojite 164,26 eura za noćenje.
    Srpski turisti u prosjeku potroše 95,16 eura za noćenje u standardnoj dvokrevetnoj hotelskoj sobi. Norvežani najviše troše za ljetovanje, u prosjeku 152,12 eura za noćenje u hotelskoj sobi. Na drugoj strani, poljski turisti su nešto štedljiviji i u prosjeku potroše 73,88 eura za boravak u istoj. Kada je u pitanju rezervacijski period, domaći turisti u prosjeku bukiraju smještaj 82 dana unaprijed i u prosjeku ljetuju deset dana.

izvor: www.cdm.me

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,815
    Thanked in
    915 Posts

Kakav crni elitni turizam kad mi dva hotela na citavom primorju nemamo koji se mogu podrazumjevati nešto elitno.Glavno je da se dozvole za gradnju daju takozvanim lažnim kondo hotelima koji su u stvari stambene zgrade.Svake godine cijene skaču a ponuda ostaje ista jer gospoda preduzetnici žele da za dva mjeseca držanja plaže ili nekog lokala odmah vrate ono što su uložili i još da zarade preko toga.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Nije baš sve tako crno. Prije par sati sam bio u jednom našem hotelu koji je rasprodan (tačnije prodano je 90% kapaciteta) do kraja oktobra i to sve na zapadnom tržištu. Iz razgovora sa nekoliko gostiju stekao sam dojam da su prilično zadovoljni hotelom, uslugom, mogućnostima koje se pružaju za izlete, aktivnostima unutar samog hotela...
    Last edited by Stradivari; 18-07-14 at 23:01.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Nikad prazniji Petrovac a i citavo primorje,jbg zajebali nas rusi(i neka su)
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Nikad prazniji Petrovac a i citavo primorje,jbg zajebali nas rusi(i neka su)
    Nisu nas Rusi zajebali. Zajebali smo sami sebe, pocevsi od vlade i njihovih sposobnih resornih ministarstava koje samo gledaju da se nasklapaju para pa preko ovih "ugostitelja" i ulaza na plazu po 5e, parkinga 2e po satu, koka kole po 2-3e i mijesanog mesa po 7-8e, da dalje ne nabrajam. Niko nam drugi kriv nije. Sto smo trazili to smo i dobili, htjeli elitni turizam a dobili samo ***** od jahtasa koji se isprazne u marinu i nastave dalje. Paradajz turisti nisu valjali a od ovih ubiramo meleone, ne znamo sto cemo sa parama i dje sve te goste smjestit. Bas zeznuta situacija.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    ne razumijem ja cg smisao za biznis uopste.. elem, prijatelji pristanu brodom uz bovu ... izadjemo svi na gumeni brodic.. rucak na kopnu... i na plazi xx pedalina.. pitamo koliko bi nas kostalo da uzmemo nekoliko da dodjemo do broda nosili smo extra neke poklone i suvenire iz tog mjesta, da se ne guzvamo na gumenjaku po x puta.. eee ne moze na 15 min, ni na 30min da se izdaju iako je trebalo i manje, jer naplacuju na sat kao da oni pedaliraju ili trose gorivo.. za te lezaljke je isto... neko dodje na plazu samo na sat dva, neko na pola dana... nema sanse da ce izdati lezaljke na toliko, pa makar im niko ne dolazio...
    mozda tako treba, ali ja zaista ne razumijem u cemu je fazon..
    Hvala Lepo
    Postoji cijena i za taxi minimalna pa ne vidim što je problem kod pedalina a još manje kod ležaljki ... znam da je to malo bzv ali ko želi da uživa na moru fino kupi plac i sagradi nešto da uvijek može svratit i na 10 i na 20 min. a da mu niko i ništa ne smeta
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Mislite da meni ista od toga predstavlja "problem" ili da mi "smeta"? Samo sam dobronamjerno napisala da ne razumijem crnogoorski "smisao za biznis", a sta ce Crnogorci raditi i kako poslovati, njihov posa' - svejedno mi je.
    Sto se tice "uzivanja" kupovinom placa, utvrdjivanje imovinsko pravnih odnosa, ganjanje opstinskih i znj agencija za papirologiju, put, voda, kanalizacija (u CG luksuz) objasnjavanje potreba arhitektonskom studiju, potvrdjivanje projekta, trazenje firme i radnika za izradu projekta, kontrola istog, opremanje, zastita i osiguranja, placanje nelogicne cifre poreza za nesto sto se ne koristi vise od nekoliko dana u godini... Auh.. oni koji to rade me zaista "odusevljavaju"... Lepo Kalifornija, Karibi.. sve pod garancijom...- ocas posla, i bez tih CG mazohistickih "uzivanja"..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 19-07-14 at 08:58.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Mislite da meni ista od toga predstavlja "problem" ili da mi "smeta"? Samo sam dobronamjerno napisala da ne razumijem crnogoorski "smisao za biznis", a sta ce Crnogorci raditi i kako poslovati, njihov posa' - svejedno mi je.
    Sto se tice "uzivanja" kupovinom placa, utvrdjivanje imovinsko pravnih odnosa, ganjanje opstinskih i znj agencija za papirologiju, put, voda, kanalizacija (u CG luksuz) objasnjavanje potreba arhitektonskom studiju, potvrdjivanje projekta, trazenje firme i radnika za izradu projekta, kontrola istog, opremanje, zastita i osiguranja, placanje nelogicne cifre poreza za nesto sto se ne koristi vise od nekoliko dana u godini... Auh.. oni koji to rade me zaista "odusevljavaju"... Lepo Kalifornija, Karibi.. sve pod garancijom...- ocas posla, i bez tih CG mazohistickih "uzivanja"..

Hvala Lepo
    Hoćeš da kažeš da još rigorozniji propisi i administracija u priobalnim (a i drugim atraktivnim mjestima ) područjima EU predstavljaju mazohizam ??? Prije bih rekao da se luxuz naplaćuje iako sam saglasan sa tobom što se dosta stvari tiče ... zamisli radnika koji mjeri vrijeme koliko je ko ostao na ležaljki ili koliko dugo može koristit suncobran ... previše komplikovano još ako se zna da je plaža javno dobro a ne privatno vlasništvo iako su novim zakonima to drugačije klasifikovali kao neku vrstu zakupa javnog dobra ... zapadnjački kako tebi odgovara ili ne ???
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Rekoh vec.. radi mene sta god hoce.. Ja ih uciti poslu i kako se moze vise zaraditi - necu. Nek nastave da rade kako hoce. Po mom misljenju rade glupo, neprofesionalno, ne cijene novac ali njihov problem. Sve mi to sto ste naveli smijesno djeluje, "mjerenje satnice", tesko je ovako, komplikovano, onako lakse.. Necu matematicki da ubjedjujem nikoga sta mu je ekonomski profitnije.. Nek uci na svojim propustima godinama, pa kad vidi da se neko pored njih opametio, i on ce mijenjati nacin poslovanja. No, sto ce proteci godine, propustena zarada itd.. Booh.. Skola se uci.
    No.. svratih do jedne hemijske cistione i pitah za uslugu.. Rafalno mi kaze radnica komad toliko.. Ok kazem.. a koliko je ciscenje 10 komada? Taj pogled necu zaboraviti... - "pa isto x 10"

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Rekoh vec.. radi mene sta god hoce.. Ja ih uciti poslu i kako se moze vise zaraditi - necu. Nek nastave da rade kako hoce. Po mom misljenju rade glupo, neprofesionalno, ne cijene novac ali njihov problem. Sve mi to sto ste naveli smijesno djeluje, "mjerenje satnice", tesko je ovako, komplikovano, onako lakse.. Necu matematicki da ubjedjujem nikoga sta mu je ekonomski profitnije.. Nek uci na svojim propustima godinama, pa kad vidi da se neko pored njih opametio, i on ce mijenjati nacin poslovanja. No, sto ce proteci godine, propustena zarada itd.. Booh.. Skola se uci.
    No.. svratih do jedne hemijske cistione i pitah za uslugu.. Rafalno mi kaze radnica komad toliko.. Ok kazem.. a koliko je ciscenje 10 komada? Taj pogled necu zaboraviti... - "pa isto x 10"

Hvala Lepo
    Kad sve to stizes? na toliko mjesta, to treba postici. Cesto naletim na tvoje postove i pomoslim ponekad da putujes kroz vrijeme. Samo opusteno...
    Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Uvijek me to pitate.. Ne razumijem zasto Vas to tangira toliko licno da mislite o meni umjesto o temama o kojim pisem.. Svako bira svoj ritam u zivotu, pa.. Zar Vam je cudno sto neki ljudi biraju drugaciji "ritam" od Vaseg?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Uvijek me to pitate.. Ne razumijem zasto Vas to tangira toliko licno da mislite o meni umjesto o temama o kojim pisem.. Svako bira svoj ritam u zivotu, pa.. Zar Vam je cudno sto neki ljudi biraju drugaciji "ritam" od Vaseg?

Hvala Lepo
    Ni najmanje ne mislim o tebi niti o bilo kome sa foruma ali prilicno citam forum a ti isto puno pises i tako upadnu tekstovi u oci i nakon toliko toga sto napises covjek pomisli da ti dan traje barem 72h pa samim tim i u tacnost napisanog. Mada opet ljudi su skloni i pretjerivanju iz plemenitih pobuda. Ne zamjeri sto...
    Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ja Vam zamjeram sto se ne drzite teme dok pisete, a sta cete Vi misliti o bilo kome na forumu, da li kroz Vasu zivotnu prizmu pretjeruje, ili sta god, i koliko cete izracunati iz Vase zivotne perspektive neciji dan.. Vasa stvar i ne zanima me do jednog trenutka koji se desio. Jednostavno ste to napisali sa citatom mojih tekstova mnogo puta da bi bilo "tek onako ovlas". Vec vrijedja tolika drskost.
    Vase misljenje o meni, tj. kako "mali Djokica" kroz svoju zivotnu filozofiju dozivljava privatni ritam/zivot forumasa, apsolutno me ne zanima, a o temi, nacinu razmisljanja - sve po pravilima foruma.

Hvala Lepo

Page 193 of 722 FirstFirst ... 93143183189190191192193194195196197203243293693 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)