Da se oće pojaviti neki operater, koji nije fukarski, kao svi postojeći, da ovaj narod počine makar od toga.
Odraše sa preplatama a usluga nikakva.
Gledam nešto slabo prebača kanale i neka što su mi dali stari i izgrebani resiver nego su mi zamijenili baterije Varta sto su bile u daljinskom izvadili ih i ubačili neke kineske..ima li idje na svijet ovakvog ciganluka..piii..
Da se oće pojaviti neki operater, koji nije fukarski, kao svi postojeći, da ovaj narod počine makar od toga.
Odraše sa preplatama a usluga nikakva.
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Sto ih drzite.. Cim prodje ugovor, prti !![]()
Znam, ali šta onda da gledaš? Montenu, RTCG, Pink M, lokalne televizije...?
Neku kablovsku moraš imati, jbg...
A od svog zla, izaberi najmanje.
Zato sam na BBM-u..
Jes da je uzas kvalitet, ali nikad prekid signala i nikad smetnje. Zadovoljan !
Meni je Total opet nekako najpovoljniji... Ne znam.
ja nedje spominjah da sam na total pa jedno 7-8 godina.nikad ali bas nikad problema sa njim.signal se izgubi jedino kad je bas bas gusta oblacnost s kisom i neko bas jako nevrijeme...3 puta u tih 7-8 godina promijenio LNB(oko) i jednom kabal od antene do receivera i to je to.bukvalno nikakvih problema nit sa signalom nit pretplatom nit sa icim drugo...dok mi se par korisnika zali na BBM konstantno tako da nema tu pravila.
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
Nema signala...
nema niko
kod mene poslednja 3 dana nestane signal na po pola sata/sat oko 8-9 poslije podne
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
nemam ni ja signal
sad mi je lakse kad vidim da nije samo kod mene problem :adoration:
sad je dosao...
TOTAL VS BBM? imam dva BBM resivera kuci, i mogu bez ugovora da nastavim sa kotristenjem usluga, samo preuzmem kartice, ali zanima me da li je total dovoljno bolji da se isplati potpisivati novi ugovor?
Pozz.
Dva su losa, a jedan je treci!
Pola kanala nemam, koga da kontaktiram? Na brojeve koje imam niko ne odgovara.
P r i m o r a c
Kome da se javim za ugradnju Total-a u Baru?
Dva su losa, a jedan je treci!
Posle koliko mjeseci ugase total ako se ne plati pretplata? Cuo sam od nekih posle 2 mjeseca.
In God We Trust
Juce bio do Pg u njhovo prestanistvo,ponio novi resiver hd,reko u cemu je problem i momak mi je odma dao drugi. Sinoc nije bilo nekih kanala,a trenutno nema eurosportaHD. Moze li neko da provjeri dal ima eurosportaHD?
Nema signala...
Nesto im precesto faljiva ovaj signal,cim pocne mala kisica ili vjetar,mada sad nije nista posebno
Ovo je bruka, krene li malo kise, ili dune li vjetar, odma problemi sa Total TVom. Ili sjecka ili nema signala, to je bruka
Javi mi se na 068 44 66 66 ako si u pg ili okolini da ti rijesim problem. Pozdrav!
Problem u vezi sa signalom, u poslednjih nekoliko dana potice iz Beograda, zbog olujnog vremena i nepogoda, vidim da imaju problem sa uplinkom poslednjih 72h.
Narucivanje i dostava stvari iz Srbije : http://goo.gl/wn4Ix
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks