Originally Posted by
acs
pazi sad nece. zbog ugradnje ne mogu , jedino sto rece kolega za jacinu. na sledeci dokument o tehnickom ce ti stojat da vozila opremljena ksenonom moraju imati prskalicu ispod koja radi. tu ti odma otpada naknada ugradnja bilo kakvih FAROVA sa ksenonom na auto koje ga nije imalo.
tacno vidim za koju godinu, niko nista nece prodavat fabricko od auta nego cuvat. odradi se tehnicki i onda se vrate, spojleri, felme, gume, ksenoni itd..dogodine
Zasto otpada? Ako prikupis sve originalne djelove od auta koje je sve to imalo mozes ugraditi i na tvoje..
Npr ja vozim golf 4 nema ni sociva ni prskalice, mogu da kupim ORIGINALNE farove sa socivima i ORIGINALNE prskalice i sve to ugradim na njega.. Samo sto ce to da me kosta masu 
E sad npr u inostranim zemljama je sve to fino uredjeno pa ti tacno vidi sta ti je auto imalo kada je izaslo iz fabrike, i za sve sto iskace iz tog spiska moras da imas atest a mi dok do toga dodjemo proci ce sigurno jos 5godina.
Efo_king - nije lapsus u pravu je za prskalice, ko god ima ksenone morace i da ima prskalice u branicima.
A to za nivelaciju mi je malo glupo ali prolazi. Pred tehnicki samo spustis na 1-2% kako bi bio siguran a posle vratis na 0.
Last edited by Archi; 18-07-14 at 14:17.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Bookmarks