Imaces i ti zenu nekad...![]()
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Ubio Niksicanin zenu sa 5 metaka, pozvao policiju, uhapsili ga i onda ga sudija pusti da se brani sa slobode !!! Definitivno napustam CG prvom prilikom !!!
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/ni...ozvao-policiju
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/os...-se-sa-slobode
Imaces i ti zenu nekad...![]()
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Tu es mon héro!
Cujem da ima dosta para, a ovaj Basovic je najveci kriminalac u cijelo propalo sudstvo...
**** me.
"svadba vijeka".....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pa smara dokoni narod a ne novak i nevjesta,mislim da mu se .ebe da prostite za sve i svakog van onog ostrva i to sa punim pravom
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока
Mediji zloupotrebljavaju tog momka. Inace je i sam trazio da nista ne ide u javnost. Ali dzaba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Trazili su isto Bred Pit i Dzolijeva kad dodjose u CG pa nas one kokoske sa Atlasa predstavise u najgorem mogucem svjetlu u njihovoj hajki na koju su bile tako ponosne... Pih.
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
A kad je moglo da se pise o svadbi Svetove cerke i ko je sve bio i pjevao na svadbu sinu Vesne Medenice, moze vala 2-3 dana i o Djokovicu...
Ne uporedjuj Djokovica sa lokalnim talogom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
a poslije se našla i neka od ovih zaludnih organizacija da prigovori kako su mediji pristrasno izvještavali o tome,da nisu naveli zbog čega je donesena ta odluka o puštanju na slobodu.a trebalo bi i njih u isti taj zatvor,pa neka otuda laprdaju
http://www.vijesti.me/vijesti/hra-me...-clanak-786368
Ljudi na otvorenim putevima koji voze 60, a ograničenje 80. A, nagari još to 20 izgorio, nećeš izginuti! Makar se ograničenja držite, nijesmo manijaci mi koji to radimo!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Kad zovnes nekoga na kafu a taj naruči gusti![]()
Ja se ne bih baš složio s tobom; i mene to nervira ako je put pregledan i uslovi dobri, a neko gusla, ili ga vidiš da tipka po telefonu pa zato vozi sporo.
Ali ako je kiša, klizav put ili noć, ja taman i vozim ovako kako si napisao, 60 tamo gdje bih inače vozio 80, 50 gdje bih vozio 60, itd. Sjeti se one situacije prošle zime kad je ispod Cetinja čovjek udario pješaka, kasnije se ispostavilo da je to bio pijanac koji je išao posred puta; da je ovaj vozio malo sporije, možda bi ga izbjegao, ili ga makar ne bi ubio. Ovako, nosi ga na duši ka' da je bio najbolji.
Zato ova tvoja izjava "nećeš izginuti" zvuči vrlo glupo - kad bi čovjek znao da će negdje "izginuti", ne bi ni išao tamo; nego se to desi kad se ne nadaš, pa poslije imaš cijeli život da se kaješ što si vozio kako si vozio.
Druga stvar je što ni ograničenja nijesu pametno postavljena; na čuvenoj Barutani već odavno nema potrebe da bude 50, tu je nekad bila škola sa dosta đaka, dom zdravlja, prodavnice, bilo je prometno, a sad nema žive kukavice, a 50 i dalje stoji. Isto je i na putu Šavnik - Žabljak, onda pustara, a znaci 50 ili 60. Sa druge strane, na izlazu iz Zete prema Petrovcu, od skretanja za Plavnicu do kraja onog pravca do Cijevne (odnosno sad do novog kružnog toka) je ograničenje 80, a tu je naselje, sa obije strane puta su kuće, i stalno neko ulazi ili izlazi sa tih imanja; ja tuda vozim 50-60, pa neka ga znak toj avetinji kojoj je palo na pamet da tu stavi 80! Na Bioču je je 40 takođe glupo, ako kroz Donju Goricu može 50, e vala može i kroz Bioče, da 'ebe rak raka u pontu!
E kad je već tema o nerviranju, mene nerviraju ljudi kao ti, koji misle da znak ograničenja brzine znači da je to obavezna brzina. To je najveća dozvoljena brzina (ne zaboravi i klauzulu da brzinu treba prilagoditi uslovima na putu!), a manje od toga ti niko ne brani; zakon kaže da je minimalna brzina ona koja ne ugrožava bezbjednost saobraćaja, ali ne precizira tačno koliko je to; obično se smatra da je to polovina ograničenja. Znači, ako neko bez razloga vozi 40 tamo gdje je ograničenje 80, shvatam te; ali ako vozi 60, i to ti je sporo, ti fino navali lijevom trakom, nećeš izginuti, ne brini, eto pogledaj crnu hroniku u novinama, ja ne pamtim da je neko izginuo zbog prebrze vožnje, zar ne...
Treba svima oduzet vozila i vozačke, da bi “giniči pasa“ i državni službenici s mirom vozili 100 na sat !
Slažemo se u ovome, po klizavom putu ja vozim oprezno i po djelovima puteva koji zahtijevaju korigovanje brzine i opreznost. Ali otvoren put van naseljenog mjesta, nema gužve niti ikakvih prepreka, neće rizikovati sa 80km/h sigurno. Ja ne kažem da je obaveza voziti ograničenjem i shvatam da neki ljudi vole da voze sporije i da kuliraju, ja sam samo izrazio svoje lične frustracije, tako da ovo uopšte ne treba shvatiti tako ozbiljno.
Ja lično preferiram da vozim na otvorenom putu makar tim ograničenjem, a to je sasvim normalna brzina, nije 140. I ja pičim lijevom trakom, neću izginuti, ne brini.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Sto se tice ovih brzina i ogranicenja... nikad ne znas zasto neko vozi sporije i zbog toga ne treba odma osudjivat'. Mozda je kreten koji kuca poruku a mozda neko ko vozi povrijedjenu osobu zbog koje ne smije (i ne zeli) da prelazi 50/60 km/h cak ni na tom otvorenom putu gdje je ogranicenje 80 km/h a vecina vozi 90/100 km/h...
Poslato preko goluba pismonoše
Do Not Disturb.
Pinkov 'minut, dva'. Kakav brainwashing.
Forever young, i want to be forever young
Minut-dva, ali bukvalno - :torn:
Ko uspije odgledat i reklame na pomenutoj TV, tad su - kontaminacija apsurdima, kao i zombifikacija USPJEŠNO INSTALIRANI U ČEONI REŽANJ!
Bolji od sebe.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks