Ajde neka preporuka za precizan bežični miš
Sent from my ICONIA W3-810 using Tapatalk
zna otprilike.. za jedno 4-5 god
Ajde neka preporuka za precizan bežični miš
Sent from my ICONIA W3-810 using Tapatalk
ljudi meni je još žao da maknem ovaj nalog verifikovan sa entropay-om povezan, al isto tako ovaj sa primanjem nece skoro, a moram napravit novi ipak je bez provizije majka. ne znam što da radim.
ako budem otvarao novi oću da stavim na isti mail, tako da postojeći moram izgasit
ili da na ovaj nalog dodam karticu moju hipotekarna. ne znam oce li prihvatit.
Last edited by acs; 07-07-14 at 09:31.
f6
monci, tema je o paypal-u, a ne o stvarcicama koje trgujete.. imate topik "sto trgujete" pa se tamo konsultujte..
Ima li ko kakav fix danas na klad.![]()
Forever young, i want to be forever young
juce se registrovah, jos mi nisu slali sms sa onim 4 cifrenim kodom...oce li to biti da cekam ili da idem u banku da trazim?
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
nece ti ni stic ako nisi aktivirao da ti stizu sms obavjestenja o uplatama/isplatama. Podji izvadi listing pa ces ga nac tamo
Onda da cekam do cetvrtka dok ne podjem na posao
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
predpostavljamd a ne vidi((
Sta da izaberem prilikom placanja:
Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
Both the original transaction currency and the converted amount that I will be charged are disclosed for my convenience. I understand that MasterCard and Visa have a currency conversion process. I have chosen not to use the MasterCard and Visa currency conversion process, and I will have no recourse against MasterCard and Visa with respect to any matter related to this conversion.
Ili:
Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
I will not know which foreign exchange rate has been applied to this transaction until I receive my card statement from my card issuer. I acknowledge that by choosing this option, my card issuer will determine the foreign exchange rate to apply to this transaction, and that I will not be informed of the foreign exchange rate or any additional foreign exchange fees applied until I am billed by my card issuer.
??
stanje na racun me zanima,sto stlano forsirate jedno te isto i kopirate sto su drugi izbacili,nepotrebno.. :\
znaci stanje na paypal nalogu mi je nula iako sma jos po otvaranju uplatio novacaaaaa
??
zasto ej to dobro ko ce ga znat :P
Hvala, izabrao.
Kad mi legnu pare na karticu koja mi je spojena sa paypal nalogom, da li su mi odmah na raspolaganje za koriscenje na paypal site? Ili mora da se odradi neka transakcija, da prebacim odredjeni iznos na paypal account?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks