Refleks.
She is only here to annoy herself!
U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Podgorici poginula je žena, čiji identitet policija nije saopštila. Kako je saopšteno iz Uprave policije žena je preminula u Kliničkom centru oko 7.45 časova. Saobraćajna nesreća se dogodila u Ulici Blaža Raičevića oko 6.40 časova.
A sta je tacno bilo?
U neposrednoj blizini hotela Plaža, u Herceg Novom, jutros oko pet sati, dogodila se
saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao motociklista D.C. (20).
aoooo...
Sinoc vozim iz Bp u Pg oko 21:30h krenuo.. Guzva velika ali vecina kolona ide lagano oko 60-70 fina voznja. Prije Mojkovca neki lik krece da me pretice bukvalno pred nepreglednom krivinom i vidim svetla sa druge strane i dam mu znak da ne pretice i vrati se u kolonu.. Nakon toga me pretece isto pred jednom krivinom i u krivinu ga zanio zadnji kraj zamalo nije zavrsio kraj puta.. Rekoh nece ovaj jos dugo.. Kad niz Crkvine lagano za nekim kamionima idem kad taj isti lik sletio kraj puta nabio auto na ivicnjak tamo a vide se tragovi kocenja kako su ga samo pravo tamo na ivicnjak nanijeli.. Bio je golf 3 na Bd tablice.
A ovi turisti iz Srbije to je nevjerovatno dje preticu bukvalno ulijecu u krivine (ne zavrse preticanje) i kako voze, oce glavu da izgube a posli ljudi na odmor.. Stvarno ovakvi mozgovi mi nisu jasni..
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
xaxaxa imao sam i ja slicnu situaciju prije 5 dana,idem iz pg prema bd i blizu ct lik oce da me pretekne na silu,krene,pa stane pa krene pa stane i pretekne on mene nekako al isto tako velim ja nece ovaj dugo kad blizu budve evo njega naguzio jednog na sred puta
u subotu momci sa GOLF 3 (treba li da kazem da je GTI Konik design?)... onamo prije virpazara (iz pravca podgorice) u onu krivinu dje je pruga odma uz put, pocinje covjek da me pretice a ne vidi nista... ja gledam dje mu dolazi auto u susret, i bukvalno stajem na sred magistrale, ali kako je vidio i on poce da koci iako smo bili hauba do haube, srecom ovaj iz suprotnog pravca niej isao brzo pa je mogao da se zaustavi... onda su odma na sledeci pravac opicili kolonu... dok su na onaj novi dio prije prvog tunela poceli da izlaze kroz prozor i gledaju pozadi...dobacuju nesto, masu rukama... vozac otvorio sirom vrata i vozi tako... sve u svemu, samo sam se odmakao od njih, jer sam prije svega djecu vozio u auto... i uvijek se pitam dje je policija kad treba da se kazen i zaustave ovakvi tipovi....???
eto ti je policija na bulevar na zlaticu gleda jel ko prekoracio 50, sto ce koji q na virpazar u spic sezone. cusss
f6
Najgori su ovi sa trojkama i Kadjama GSI.
TAKUMI
Mene je ovo svakodnevnica,nista cudno.Veci su problem retardi koji ubrzavaju kad ih pretices
dje si vidio kadeta GSI? Ja ga nisam vidio godinama...
She is only here to annoy herself!
Jesam prije neki dan, DG rega. Zao mi je sto nemam rijeci da ti opisem kombinaciju kade i fahrera.
TAKUMI
Sad na Stari prije sat sat ipo kod Lukoil pumpe passat (projurio ispred mene barem 120km/h je isao) i zakuca se u BMW-a eto jos policija tamo...
Odlicno.
TAKUMI
Ja ne mogu da vjerujem sto radi ovaj narod. Svaki dan mora po -1 osoba manje i opet im to ne ulazi u glavu, iskreno me sramota od svih ovih ljudi.
But if you never try, you'll never know..
Dakle, puno mi je spolovilo ove stoke, ne mogu više ovako, moram napravit milione i vozit se helikopterom...
Malo vozah E36, malo motor... Poluđe me svakakva stoka koja je na puteve, valjda udarilo sunce ljudima u glavu + povećane gužve usljed sezone odmora.
Samo za tebe.
http://www.cdm.me/auto-moto/automobi...jagnjecoj-kozi
But if you never try, you'll never know..
A nek sve ide u qrc.
TAKUMI
Last edited by Archi; 09-07-14 at 14:43.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ne rade slike
There are currently 17 users browsing this thread. (2 members and 15 guests)
Bookmarks