Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ahahahahahahahahahahaah ne vjerujem, mislio sam ne može providnije od prošle god... Ae dako ih kazne, da se vrate fino u drugu ligu i igraju ka ljudi...
#fakenews
1-2 Budućnost protiv kelnera iz sm,Čelik namjesti čim pređu granicu...
Zabranit',suspendovat',zakatančit' fudbal u cg i tačka.
Shit has hit the fan !
Valjalo bi da se napravi ta regionalna liga da ga ne izlazimo u ove evrokupove ne trebaju nam nista.
Svaka cast Lovcenu!
E zamislite koja je ura kad su FAP-ovci izašli sa stadiona danas i vikali uprava napolje.
Inače su prilično tolerantni, da ne kažem slabovidi.
Bijo si poziw koi se neodbija
Sad mi je jasno zasto su neki fudbaleri igrali 2-2i3+ sa parama.![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
Neki...? Bolje reć svi koji su našli đe mogu uplatit...Oće li koji profesionalni novinar možda napisat koju ili će se pravit Englezi standardno...?
#fakenews
Neka pitanja se sama namecu :mrgreen:
I ja penal, čekam poslednji dan umjesto da sam na vrijeme stavio stan pod hipoteku... Kolika je bila kvota...?
#fakenews
Evo ni Slovenci ne umiju ništa reći...
Dominacija Luke Kopra je bila tako prepričljiva, da se je še domača navijašla skupina “FAP mašina” odločila, da zamenja priljubljeno ekipo in navija za goste. V 37-i minuti so tako zaploskali drugemu zadetku Luke Kopra. Galešič je lepo izvedel kot, Halilovič pa bil v skoku najvišji in premagal Giljena. Pri tem rezultatu so najbolj goreči domači navijači zapustili stadion.
I znam da danas je danas
Jesu li najjači ljudi koji na juTub ili na portal komentarišu - "namještaljka!" ili "čista namještaljka!"
Ajde?
I znam da danas je danas
Ulaznice za revanš meč 1. kola kvalifiikacija za Ligu Evrope između Lovćena i Željezničara, biće puštene u prodaju u utorak 8. jula na Cetinju.
U slobodnoj prodaji naći će se ulaznice za zapadnu i sjevernu tribinu stadiona pod „Malim brdom”, a cijena karata, zavisno od sektora, iznosiće četiri, šest i osam eura, saopštio je crnogorski vicešampion.
S obzirom da će jedan dio ulaznica biti namijenjen gostujućoj navijačkoj grupi, ali i da dio gledališta čini VIP i novinarska loža, u slobodnoj prodaji naći će se 1.126 ulaznica.
Tokom prodaje karata, jedna osoba moći će da kupi najviše dvije ulaznice, a u cilju zadovoljenja bezbjednosnih pravila, ulaznice će se prodavati isključivo uz ličnu kartu ili drugi identifikacioni dokument.
Vala su mogli 100-200 komada stavit u Petrovac da se prodaje
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Evo se siri prica o namjestaljki Celika. Lik koji je poznat po tome sto je pokrenuo istragu u Italiju o namjestanju je novinarima rekao dok je jos bili 0-0 da ce zavrsiti 0-4,0-5 ili 1-4.
http://www.repubblica.it/sport/calci...7/?ref=HRERO-1
Odma' treba pokrenut istragu i iskljucit Celik iz lige da bude primjer za druge.
Last edited by sky; 07-07-14 at 08:56.
Release Yourself
Ne znam šta bih pametno rekao...sramota. Najgore je što se ja stidim, ne onaj ko treba.
Navijam za to odavno. Mada ovo što si dao je presmiješno. LIk je na početku drugog poluvremena prognozirao još 2-3 gola(sudeći po vremenu slanja poruka, a ista smo vremenska zona), kad su već onakva 2 pala. Da nije to u kristalnu kuglu vidio, nemoguće da je ovakav majstor? Mislim, svi smo znali da će biti 5+ kad je onako krenulo.
Last edited by Albatros; 07-07-14 at 09:11.
I znam da danas je danas
Vidis da je u 10. minutu kad je bilo 0-0 rekao da je namjestena i da ce bit dvojka sa velikom razlikom (2 largo) i over (3+). Ne gledajuci kasniju prognozu tacnog rezultata, neko ko je u svijetu kladionica ne bi javio novinarima za namjestaljku da nema informacije da je stvarno namjestena.
Release Yourself
Sad kad okrpi Čelik 7+ tamo pa bude pravdanje štaaaaaajeeee bolaaan eno i Brazil primi 7 a ne mi.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks