Jes 5000e kostaju ove, pa ih niko ne moze imat.... A bjezi....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jes 5000e kostaju ove, pa ih niko ne moze imat.... A bjezi....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da si postavio samo slike sve ok... Ali cim si poceo gadjanje sa konjazom i felme unikat, znaci pakao
f6
Daleko je to od "kako treba"
Nemam ja pojma na sto ti ciljas.
Bice to u skorije vrijeme jos + + kako treba.
Sumljam...Kod nas je najveci tuning ako se cipuje auto,a postavljanja vecih turbina,izduvne,intercooler-a,dizni,pumpe od goriva itd itd i na kraj mapa...Kad vide samo cijene turbine a jos kad vide dje im je najblize da odu na dyno da bi se odradila mapa odma odustaju,i zato voze GTI i kurce se sa stotinak konja...
Ja se bojim GTI-jeva...
Vid' ovo:
Skinuo me kao da me nije bilo![]()
TAKUMI
Imam ja nekoliko pencilina za takva vozila,jedno skoro doslo,al lagano ne sjekiram se ja oko njih
Steta sto nema zadnje tablice kad vec pretice na duplu punu,al to je standard za vozace VW
kakav metak...
Josh plin ima..
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
a bez plina se nebi moglo...
Slažemo se za ovaj post 1/1
Ali nmg lokalni trkači sto su počeli juce da budze kola da se uporedjuju sa mojim komsijom.
Koji je sa 20god sredio Mk1 i išao u italiju da mu ubače motor od GTI to ti je bilo prije 20god..
da ne pominjem tada pežo 205 gti itd
Tako da ovi lokalni sto mi cipuju kola i izbacaju stejdz 9 i tako to je jadno..
Kad imas svoj dobar boks ide to samo reci number.![]()
hahah ovo je Maljo kamikaza nije ovo vidjelo gti-a osim sto ima oznaka od njega obicni 1.8...
Kad imam ovako komšiju što sve zna/Zora Radulovica da sklapa (boks) kad se ima sve je kako treba.
Kao što Spirale eibach pro-kit mi se mnogo svidjaju (na s3 su)
Jeste da su previse skupe ali sto ti rece gore kad se vide cijene odustaje se ovdje nije taj slucaj.
Merak nema cijenu.![]()
Fabia ne mozes da stedis plin i da budes najbrzi![]()
niujedne mi gace lastike nema
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks