Srbi u nevjerici.
Dere ga Dmitrov![]()
Srbi u nevjerici.
Kako se prosipa Novak sto je ovo.
Ocajan Novak.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Casti ga Čile brejk,ajmo Novače raspadu![]()
Ode Marej ode Nole..ko uzima ovo?
Federer.
Nece Fedex proc ovoga.
Novak sa 70% prvog servisa naspram 50% Cilica ne moze da ostvari prednost. Znaci da veze nema.
Gledam po malo i Stena i Federera,Sten ubija sa bekendom igra mnogo dobro prvi set
Izvuce se Djole.
Lose je igrao Nole, ide na Dimitrova koji igra extra. Ako bude dobra kvota vrijedi stavit koju paru na bugarina.
Au vidji ko igra, finale prije finala. Moram ovo ispostovati.
Ne znam bas jer posle ovako lose partije Djokovicu slijedi skoro sigurno poboljsanje igre a Bugarin tesko moze ponoviti ovakvu partiju.
Vjerujem da Djokovic nece osvajati ovoga puta Vimbldon(mnogo mu je da sa peharom ode na Sveti Stefan na svadbu) ali ga na tom putu ubijedjen sam nece zaustaviti Dimitrov.
Mozda je najrealnije da Federer u velikom stilu ovo uzme i svima postavi domaci zadatak!
440.000Ł je nagrada za ulazak u polufinale....
Dobi Federer najviše mi je milo zbog Mirke ali baš se obradovala i nasmijana je bila,čak je i navijala danas za muža(moguća kiša sjutra i kod nas i u London)![]()
Last edited by METZ; 02-07-14 at 18:31.
Dao bih mali prs' samo da Federer osvoji ovo. Od mene dosta.
Solidan je bio danas. Frka malo u zadnji gem, katastrofalan prvi servis.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Lendl je jedini covjek koji je mogao da napravi sampiona od Murraya i onda ga ovaj tako olako pusti da ode. Nejasno.
Sto se tice Novaka nista specijalno nije odigrao ali je momak jednostavno psihicki jaci od Cilica i to se vidjelo danas.
Roger dobar, ukoliko mu krene prvi servis u narednim mecevima mislim da moze uzeti ovaj W.
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
I don't get lucky. I make my own luck.
Bravo Milošu.
Los Novak ne vjerujem da moze osvojit ovo.Kao da mu fali svjezine,ne znam sto se desava.No mozda me iznenadi i oplete sve do kraja![]()
Nadam se da će Roger dobit Bananaman-a. 39 aseva protiv Kyrgiosa. Mrzim servis igrače.
Ponavljam-mnogo bi Novaku bilo da osvoji turnir ponovo postane reket broj jedan i dodje u Crnu goru na svadbu.
Ako dobije gospodina iz Bugarske i odbrani svih 1200 poena to mu je puna kapa![]()
Nisam se javljao još od RG-a pa ajde da se upišem i kažem svoje mišljenje o ovogodišnjem Wimbledonu
Prije svega, pozdravljam sve ljubitelje tenisa i forum prijatelje koji dolaze ovdje. Uživanje sa sportom tokom ovih mjesec dana je vrhunsko. Em je svjetsko prvenstvo dobro em je i Wimbledon mnogo zanimljiviji ove godine od prethodne.
Krenuću redom. Nakon što je osvojio RG, Nadal odlazi na prvi turnir na travi i prikazuje nevjerovatan pad forme i kvaliteta igre, samo par dana nakon osvajanja RG-a. Nemojte mi zamjeriti ali mi je zaista nejasno tj veoma sumnjivo da sportista koji je "pucao" od fizičke spreme samo nekoliko dana igubi svježinu i ispadne na početku turnira... Ajde da pretpostavimo da je poraz bio taktički... Dolazi zatim Wimbledon. Prvi mečevi Nadala su bili slika nesigurnosti i neadaptacije na travu pa je dobijao mečeve nekako neubjedljivo, bez one prepoznatljive agresivnosti. Na kraju dolazi poraz od Kirgiosa a za poraz okrivljuje travu... Ti Rafonja promijeni dilera onda
Kirgiosa su nakon meča sa Nadalom odma digli u nebesa. Kao nekad Dimitrova i slične igrače. Ja sam odma rekao da će ga Raonić pobijediti i bilo je tako. To ne znači da Kirgios neće doći u top 10 nekada ili možda biti No.1 ali ima mnogo da "gusla" dok ne postigne taj uspjeh. Treba da se dokaže na svim podlogama a ne da ima kratak bljesak jednog GS-a.
Vidim ovdje ocjene da je Đoković igrao slabo juče. To je veliko nepoznavanje tenisa. Ljudi, Čilić je u strašnoj formi, servira dobro, vraća duboke lopte i udara snažno. Na travi je veoma teško sve to vraćati. Nisam nijednog momenta posumnjao u Novakov prolaz jer je Novak mnogo kvalitetniji igrač i bilo je tako. Lično mislim da je Novak veoma dobar na Wimbledonu, da je imao mnogo nezgodnih igrača kao protivnike do sada i da je zaslužio finale i eventualno osvajanje. Protiv Conge je pokazao pun sjaj svog talenta i igre. Fantastična je to partija bila protiv odličnog Conge.
Federer takođe igra veoma dobro, prošao je Vavrinku i čak sam se sa ocem ubjeđivao da će ga dobiti 101%. Protiv Raonića će Rodžeru biti veoma teško igrati. Raonić već mjesecima igra tenis svog života, ima nevjerovatne servise koji na travi budu baš ubojiti pa ako ga bude servis služio, biće to težak meč za Rodžera. Lično, nikako ne volim igrače kojima je tenis najubojitije oružje. Tačnije gadi mi se takav tenis. Ja volim razmjene udaraca, lijepe poene itd.
Iskreno se nadam finalu između Novaka i Federera. Lično sam mišljenja da će Novak ubjedljivo dobiti Dimitrova u polufinalu.
Pa s obzirom da su ga širom interneta u komentarima vidjeli čak i u finalu poslije meča sa Nadalom... Uostalom pamtim ove provokacije sa tvoje strane![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks