Lako je ubit S klasu. Sadasnja sedmica vozi bolje od nove S klase.
TAKUMI
Bmw 320d e46, vozi li ga ko sa foruma ? Iskustva,prednosti,mane?
---Chelsea Fc---
Mane 1-0 Prednosti.
TAKUMI
predost: extra auto za voznju pun snage malo trosi ako se ne cepa grad 8.5 do 10l otvoreno 5.5l do 6 normalne voznje,vozim restajling model od 150ks i kazem iz svog iskustva
mane: jbg sve zavisi na sta naletis al uglavnom su to dizne,pumpa (kod motora od 136ks) turbina zamajac... srecom kod mene je to i dalje bez znakova umora....
moja preporuka ako ga uzimas pregledaj sve to jer to su skupe investicije i ne uzimaj one krame od 3000 do 4000e sa dilera jer sam sig da ces u njih slupati jos 1500e 2000e da to bude ispravan bmw...
auuu smorih pricom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za koliko se moze nac dobaaar e46 dizlo u Dojcland?
TAKUMI
za kolko i ovdjejer se tamo dobra auta cijene za razliku od ovdje, kod nas je razlika izmedju vrhunskog i krame 300 eura i vecina ljudi opet ode i kupi kramu
She is only here to annoy herself!
Zasto bi neko kupio e46 kad ima IS200 koji je...UBER!
TAKUMI
bmnj restajl 5ıca ona ka nsxova. 530d jel valja :
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ne, nikome nista.
TAKUMI
Fabia, koji BMW valja?
Ovaj novi 328i
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta biste odabrali?
niujedne mi gace lastike nema
vozim ja, uglavnom je isto sve kao sto je napisao qwert ispod. Slaba tačka su im silent blokovi (valjda se tako piše) koji relativno brzo stradaju na naše puteve. Ide lijepo, ne troši previše. Ulje i filteri su ti 100 eura ako kupuješ sve u kastelanu. U voli je 330 eura. Silent blokovi su oko 100 eura Lemforder, a oko 80 eura Meyle HD. Desilo mi se jednom da mi je počeo slabije da vuče, prepao sam se da nije turbina, ali srećom je puklo neko tanko vakuum crijevo, posle zamjene opet vuče normalno i puni dobro na dijagnostiku.
Ja sam moj kupio prije 2ipo godine u Dojčland. Za te pare, i za manje para sam ga mogao i ovdje kupit, ali je velika razlika u kvalitetu. Na auto su mi dešle aluminijske sa 17 ljetnjim gumama + 4 čelične sa 16 zimskim gumama, auto očuvano za to godište... zadovoljan sam. Ti si mi rekao da idem kod Makija, tamo odrzavam auto, i rekli su mi da je dobar i očuvan![]()
novi M3 isto valja, ugasit active sound stavit distance 20 mm, cipovat ECU i vozi
She is only here to annoy herself!
Ne velim ja dzabe stara su auta pravljena da traju,a nova da crkavaju....
Ja sam uzeo selen blokove MeyleHD na prednim viljuskama u kastelani pre nepune 2god samo caure ubacio ih i dan danas se zivi ne cuju presao sa njima oko 35000km placeni na popustu oba 22e tako da ne znam za sta si ti placao 100/80e.
Kako god svako auto na nasim putevima ima problema sa trapovima tako da ja to ne bih naveo kao manu...
komplet su bili 42e cini mi se tada u kastelani mada je to bespotrebno bacanje para na presu se izbije stari ubaci se novi sve za 20 min...
treba mi info dje ima rezervnih djelova novih od bmw-a posto zvah 3-4 prodavnice niko ne drzi za njih..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks