Page 602 of 831 FirstFirst ... 102502552592598599600601602603604605606612652702 ... LastLast
Results 15,026 to 15,050 of 20766

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    50 Posts

Kad pomenu objedinjene servise, čuh da je Agencija za telekomunikacije naložila Telekomu da do jeseni mora razdvojiti servise tj. ovaj Extra trio.
    Razlog, cijena usluge je veća ako su servisi objedinjeni.
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Emill View Post
    @Aquaria, ne mozes mijenjati dukate samo za Extra TV Start, jer imas Extra Trio Optika 20 (objedinjene servise).
    Vidiš, to mi nije palo na pamet, mislila sam da nije uslovljeno. Ništa, onda ću ih potrošiti na Arenasport, to mi je bar dodatni paket Hvala!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    decko,

posto si dosao ovdje da kontriras svima (nije mi jasno kako te ne banuju vise) i pricas kako je prvo telekom (tv+internet) najbolji u cg (sto je notorna glupost), pa kako ne mozes cijene i uslugu uporedjivat na relaciji cg- francuska ili japan evo ti jedan link iz komsiluka pa dako se malo alaverdis. pogledaj malo ponudu i cijene tog istog telekoma pa onda nesto iskomentarisi.

http://www.t-home.mk/mk/203/MaxTV/Pa...Max_Optic.html

Sad gledam ovo sto si izbacio, za 2799 МКД = 45.29 EUR oni imaju 80 kanala + HBO paket, 60 megabita D i U, 3 gigabajta mobilnog interneta (do 42 megabita brzine), neogranicen br. minuta u fiksnoj T-Com mrezi, 100 min. ka mobilnoj T-Mobile mrezi, 10 sati medjunarodnih poziva ka fiksnim mrezama, posle toga 30% popusta na pozive ka inostranstvu...aoooo vec placem.... + identifikaciju poziva, poziv na cekanju .... ma daj...pa dje mi zivimo kukala nam majka..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Manu View Post
    Off topic, danas sam vidio prezlu na akciju u martex 40 centi, nisam je htio kupit sanse nema..
    Martex je mesara..... Toliko o "istini" u vezi akcija prezle.....

Quote Originally Posted by METZ View Post
    @prezla
    Nisam ja trazio da mi za brzinu odgovoris nego za cijene i ponudu(kanala+hd kanala+neogranicenih poziva u fiksnoj i mobilnoj mrezi) eto neka brzina bude zadnja na koju si dao odgovor i nije orange nego bouygues ali nebitno
    http://www.laboutique.bouyguestelecom.fr/offres-bbox/
    Molim lepo koliko bi kostao ovaj trio u cenjenom lelekomu,odgovore koje ti dajes ovdje ni da ti je Sveto M. mnogo-mnogo blizna svojta..

Kada ce da mi posteni telekom ponudi internet od 20Mb/s ne 200 Mb/s,150+30hd kanala(da mi ne zamracujete pola kanala-mene ne interesuje kako,jer vidim da si dao predlog da se mi obracamo nekim redakcijama,to mi treba da radimo ne "VI"iz telekoma),neogranicene pozive u mobilnoj i fiksnoj mrezi za 50€ ne mora biti kao u FR 38€ ipak se kod nas bolje zivi nego tamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit:
    Nemoj da mislis da ja napadam samo telekom nego i sve druge i total i bbm i m-kabal i sve ostale jer ste svi do jednog lupezi i ja se samo borim da i vi i ostali operateri ponudite sto bolje i sto vise(to mozete ali vam bolje odgovara ovako da nas sklepate po usima) za manje novca.
    Pa sto da kazem? Super je ponuda, ALI to je Francuska....
    20 Mbps brzinu imas i kod Telekoma, ALI preko FTTH konekcije, jer preko bakra ne moze..... Ponuda kanala odredjuju same TV kuce, a ne Telekom! Sadrzaj programa neke TV kuce odredjuje ta TV kuca, a ne Telekom! I na kraju kazes kako se ovdje zivi bolje nego tamo???? Pojasni mi to.....

Quote Originally Posted by Aquaria View Post
    Neka, kEDOWN, sve je to super pri izjavi operatora u Call centru BBM-a, koji je lupio da nisu otkupili prava za emitovanje RTS SAT-a (a bila promijenjena frekvencija, pa nije bilo signala)

Edit - da ne pišem novi post: Ima li ko problema sa zamjenom dukata? Pokušavam da ih zamijenim za Extra TV start paket, ali mi prijavljuje da je došlo do greške i da korisnik nije pretplaćen na servis.
    Mislis da imas Extra TV start paket sledeci mjesec besplatno? Ako je to mislim da ne moze, mogu samo dodatni paketi koji su ti vec aktivirani! Uostalom Emil ti je odgovorio! Za ovo ti u mom predjasnjem postu nijesam odgovorio, jer sam previdio tvoje pitanje.... Sorry....

Quote Originally Posted by laciale View Post
    decko,

posto si dosao ovdje da kontriras svima (nije mi jasno kako te ne banuju vise) i pricas kako je prvo telekom (tv+internet) najbolji u cg (sto je notorna glupost), pa kako ne mozes cijene i uslugu uporedjivat na relaciji cg- francuska ili japan evo ti jedan link iz komsiluka pa dako se malo alaverdis. pogledaj malo ponudu i cijene tog istog telekoma pa onda nesto iskomentarisi.

http://www.t-home.mk/mk/203/MaxTV/Pa...Max_Optic.html
    Ja dosad nijesam nikog uvrijedio, niti kontriram, vec iznosim cinjenioce onakve kakve jesu! I zbog toga ne mogu biti banovan, jer ne ispunjavam uslove za to! Ja znam da bi vi (koji mislite da vam kontriram) voljeli da me banuju, jer bi tako imali vise prostora za prosipanje vasih prica.....
    Gledam i vidim ponudu, ALI zasto SAMO uporedjujete to sa Telekomom?? Sto to ne uporedis sa drugim provajderima? Takodje nijesi naveo, od kada u Makedoniji postoji ova ponuda, od prije ili od skora? Ako je od skora, onda ocekuj slicnu ponudu i kod naseg CG Telekoma.... Nemojte vi mene da ucite o ponudama u inostranstvu, znam sve!

Quote Originally Posted by Aquaria View Post
    Naravno da ću zvati da vidim o čemu se radi, nego sam htjela da vidim da li još neko ima problema sa tim. A ako sam pitala za razmjenu dukata za Extra TV start, valjda se podrazumijeva da ga imam; nije da smo na forumu svi glupi i nepismeni, pa da lupamo pitanja koja veze s mozgom nemaju. Nego ne znam ni što mi bi da uopšte ulazim u raspravu sa tobom, čiji postovi odišu prepotencijom, koju baš i ne varim.
    Sorry, previdio sam tvoje proslo pitanje.... Shvatio sam bio da si pitala za dodatni paket.....

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
    Kad pomenu objedinjene servise, čuh da je Agencija za telekomunikacije naložila Telekomu da do jeseni mora razdvojiti servise tj. ovaj Extra trio.
    Razlog, cijena usluge je veća ako su servisi objedinjeni.
    Nista, ALI BAS NISTA ti od ovoga nije tacno! Extra Trio ima TRI RAZDVOJENA servisa, koji kada se koriste odvojeni, su skuplji nego kada su objedinjeni!!!

Thanks Thanks Given 
    134
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Hoce li dodat 24h kitchen i total tv?

Thanks Thanks Given 
    2,523
    Thanks Thanks Received 
    1,163
    Thanked in
    527 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    Pa sto da kazem? Super je ponuda, ALI to je Francuska....
    20 Mbps brzinu imas i kod Telekoma, ALI preko FTTH konekcije, jer preko bakra ne moze..... Ponuda kanala odredjuju same TV kuce, a ne Telekom! Sadrzaj programa neke TV kuce odredjuje ta TV kuca, a ne Telekom! I na kraju kazes kako se ovdje zivi bolje nego tamo???? Pojasni mi to.....
    Vjerovatno sam ozbiljno mislio da se kod nas bolje zivi.. Nevjesto izbjegavas da odgovoris na sva pitanja ili odgovaras nekim napadima kako mi mrzimo telekom.smijesno...
    A i kako ja obicni forumas mogu ulaziti u bilo kakvu diskisiju sa INSTITUCIJOM I PO..
    Tako da sam se ja evo vec pokrio usima i zavrsio sve diskusije na ovaj topic sa gospodinom @prezlom-INSTITUCIJOM I PO

Zavrsicu sa ovim:
    " Loši ljudi vjeruju da su vam učinili veliko dobročinstvo ako vam ne nanose zlo"
    Last edited by METZ; 26-06-14 at 23:59.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

@prezla Martex ima 4 marketa na Cetinje (nego smo u off topic). Vrati se ti u laganje, iskuliraj mene...
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Prave li ovakve kolace na Extra tv?

Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

extratv je toliko dobar da je dobio nogu cim je istekao ugovor a tada jos nisu toliko zaostajali koliko sad zaostaju

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Super. Jos da donni vrati, pa da pocinemo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

sta je sale tu super ? to sto je telekom van svake logike dobio svu ifrastrukturu vjerovatno jedini na svjet . bas me zanima da maticna firma to zatrazi u dvojoj drzavi , sta sale ti mislis koliko bi ih rebnuli zbog pokusaja monopolizma ?

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by brodomaketar View Post
    sta je sale tu super ? to sto je telekom van svake logike dobio svu ifrastrukturu vjerovatno jedini na svjet . bas me zanima da maticna firma to zatrazi u dvojoj drzavi , sta sale ti mislis koliko bi ih rebnuli zbog pokusaja monopolizma ?
    sve mogu shvatiti ali ovo ne. jebote infrastruktu su im dali

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Obrati se vladi. Nije kriv kupac koji je to iskoristio, vec prodavac.

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Super. Jos da donni vrati, pa da pocinemo

Ti si počinuo kad ti je Pi-Com dao nogu! Ali ti ih i dalje braniš... Mazohizam...
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Default Extra TV

Jesam, najbolja odluka koju sam donio, a ti se mucis i jos placas za to i ovdje svako malo smaras kako ces da raskines ugovor.

Thanks Thanks Given 
    134
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Pozdrav, ipak mislim da previse pljujete extra tv.
    Slazem se, extra tv nije savrsen, prije svega im fali jos programa(naprimjer 24h kitchen i ultra tv koji su veoma popularni ali ovi ih ne ubacuju iz neznam kojih razloga).
    Ipak nisu toliko losi, sta vam konkretno fali kazite a ne da samo pljujete...
    Kazite mi ko je jeftiniji pa da predjem na njega?
    Last edited by fanste; 27-06-14 at 19:35.

Thanks Thanks Given 
    2,523
    Thanks Thanks Received 
    1,163
    Thanked in
    527 Posts

Quote Originally Posted by fanste View Post
    Ja kazem, ko mi sastavi satelitsku tv, fiksnu i internet za 38 e prelazim kod njega!!!!
    Pa ja koristim total 10,5e(koji je trenutno neuporedivo bolji od ETV) telekomov internet+fiksni(koji bar meni stoji za ukras) i na koji sam primoran jer nema mogucnosti drugi da uvedem 27e to ti dodje 37,5e
    Last edited by METZ; 27-06-14 at 20:18.

Thanks Thanks Given 
    2,523
    Thanks Thanks Received 
    1,163
    Thanked in
    527 Posts

Da se razumijemo jos jednom ja ne pisem ovdje bilo sta da bih pljuvao bilo ciju firmu ili bilo koga reklamirao..savrseno me ne intreresuje ni telekom,ni total ni m-kabal, ni cija je kanalizacija ni bilo sta drugo interesuje je me kvalitet usluge koji je kod nas na nivou neke slabije razvijene Africke zemlje i interesuje me cijena usluge koja je kod nas na nivou jedne Norveske..
    Last edited by METZ; 27-06-14 at 20:55.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,004
    Thanked in
    2,289 Posts

Telekom najbolje gazduje sa njom za sopstvenu korist, Država bi najbolje gazdovala u korist građana... Mreža bi se puno lakše održavala i modernizovala kad bi se davala u zakup po tržišnim uslovima, jer bi samostalno stvarala profit... Naravno to zna dijete u osnovnoj školi, kao što znaš i ti... Pametnom dosta, pozdrav...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    2,523
    Thanks Thanks Received 
    1,163
    Thanked in
    527 Posts

@prezla
    Zbog nezdrave komunikacije i tvojih malo je reci nerealnih i nezdravih postova da ne upotrijebim koju grublju rijec kod mene si na ignore tako da samo neka si ti zdravo,zavaravaj koga mozes ali mislim da si pogrijesio forum i potcijenio forumase koji dolaze tu,nisu bas svi naivni-mogu slobodno reci glupi kao sto ti mislis da mozes tako lako da manipulises sa njima u ovom slucaju sa nama...

Tacno sam pomislio da radis u m-kabl ili total jer tvoji postovi vise stete telekomu nego ja..

Ako nije tako onda ovo sto ti radis ja bih mozda radio isto ali samo da je kojim slucajem telekom licno moj,ali opet to ne bih radio na ovom forumu,jer su ljudi malo vise upuceni..

Nego dje se ja nakacih na tebe kao kakva budala,samo mi to nije jasno..
    Last edited by METZ; 27-06-14 at 22:52.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

METZ potpisujem sto si napisao

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Mene samo čudi kidisanje vas 15 na jednoga čovjeka....po pravilniku foruma, članu 1:
    1. Vrijeđati, omalovažavati, uznemirivati ucesnike zbog vjerske, nacionalne, polne, stranačke ili druge pripadnosti ili zbog neslaganja u stavovima
    koji ste većina vas kojima su postovi obrisani obilato prekršili,
    7. Otvoriti raspravu o bilo kojem korisniku foruma ili analizirati 'psihološki profil' nekog korisnika foruma i slično
    koji ste većina prekršili,
    23. Učestali napad više ucesnika na jednog od ucesnika
    koji ste svi koji ste učestvovali u ovoj diskusiji prekršili, obavještavam vas da je ovdje dozvoljeno korisnicima da iznesu svoj stav o Extra TV-u na temi o Extra Tv-u, makar se taj stav kosio sa vašim, tj sa stavom svih nas koji smo korisnici ovog foruma, dokle god ne vrijeđa nikoga, i ne krši pravilnik ovog foruma! Ako osjećate da vrijeđa vašu inteligenciju, to je ipak samo vaš problem, ali uvrede nećemo tolerisati. Molim vas za razumijevanej, jer sad ste samo upozoreni i postovi vam obrisani a sledeći put ćete biti shodno pravilniku kažnjeni! Uvreda - 6 poena!
    Hvala
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    2,523
    Thanks Thanks Received 
    1,163
    Thanked in
    527 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    [B]Mene samo čudi kidisanje vas 15 na jednoga čovjeka....
    Vjerovatno svih tih 15 u "krivu" a taj jedan u "pravu"
    Mislim da je ovih sto su u "krivu" bilo i preko 30 nego su brisani postovi
    E sad neznam da li je problem u ovih 15 ili 30 forumasa medju kojima sam i ja (da nas nije neki virus safata sve da kidisemo kako se pojavi koji novi na forum)ili do ovog jednog novopecenog forumasa..

Edit:bojat se da nam ne predje ujedanje od Suareza,pa da pocnemo da grickamo po malo ko ima zuba
    Last edited by METZ; 28-06-14 at 01:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jadan on

Thanks Thanks Given 
    134
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Zasto svaki kablovski operater sem extra tv ima u ponudi 24h kitchen i ultru tv?

Page 602 of 831 FirstFirst ... 102502552592598599600601602603604605606612652702 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)