Kako si to "siguran" da radim u Telekom? NE RADIM U TELEKOM!
Jel ti pricas o UGRADNOJ memoriji? Ako o tome pricas rekao sam u predjasnjem postu da onda mozes i 1000 TB prosirit..... Nema sansi da resiver ima ugradjenu 2 TB memorije, jer je sada standard 500 GB! BBM ne posjedujem tako da i ne znam sto se sve dobija u opremi, ali cini mi se da je ovo tema o ETV, a ne o BBM! Ne znam sto ovdje reklamiras BBM? Jel ti radis tamo?
Memorija se na ETV ne moze prosirivati dodatnim memorijama, jer je prenos podataka sa ETV na druge medijume zabranjeno! Tehnicki bi to moglo biti, ali je Telekom zabranio! Sto se tice uporedbe IPTV u CG i IPTV na Zapadu, reci cu ti da je Telekom u maticnoj Njemackoj lansirao IPTV 2006, a u CG i regionu 2007godine. Koristeci ISTU tehnologiju, nista Njemac nema bolju uslugu od korisnika IPTV u CG ili u regionu! Ta tvoja tvrdnja o nekvalitetu IPTV u CG pada u vodu! Sto onda ne uporedis BBM sa zapadnim operaterima? Nije valjda da samo Telekom treba revidirati i sa drugim uporedjivati?
Kazes kako iz svake NOVIJE zgrade dovedena kablovska? Ali vecina korisnika nema dovedenu kablovsku, a ima TK prikljucak, tako da je i ovdje Telekom u prednosti jer busenja zbog instalacija nema, za razliku od ostalih! Kod novih zgrada imas i optiku, tako da je Telekom i ovdje u prednosti!

Lose branis tvoj BBM!

To sto u "95% slucajeva" TK prikljucak se ne nalazi blizu TV aparata, NIKAKAV PROBLEM, jer pored JEDNOG kabla postoji bezicno umrezavanje rutera sa TK prikljuckom!

Uostalom, da je to "problem" zar bi ETV bio LIDER po broju korisnika u CG?? A?
Jedina prednost koju imam je da uzivam u KVALITETU servisa, za razliku od vasih jeftinih resivera, modula, rusenja i busenja! A i da radim u Telekom, jeli to grijeh? Jeli to nesto lose? Znades, da je TAJ Telekom NAJBOLJA firma za rad i usavrsavanje u CG GODINAMA! Nijedna firma joj se ne moze ni primac!

"Ćao"!
Bookmarks