Page 601 of 831 FirstFirst ... 101501551591597598599600601602603604605611651701 ... LastLast
Results 15,001 to 15,025 of 20766

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jocker View Post
    Ti si stvarno kralj ... Neka si ti nabroja sve koji su te vrijedjali, ali mi nije jaano zaista zbog cega si to radio i ko je to od tebe trazio. Ja nisam, pa ne znam ni zbog cega se meni obracas u tom dijelu odgovora.

A najjace mi je dje sebe demantujes visestruko u recenici u kojoj tvrdis da se nisi demantovao, upravo koristeci dokaz da si se demantovao, kako bi njime dokazao da se nisi demantovao.

E, aj mi reci, ljeba ti, misliš li da to što ćeš ponoviti 20 puta jednu te istu, potpuno nebitnu, stvar - poput ove price ko je kriv zasto nema odredjenih kanala u paketu -može uticati na činjenicu da ih nema i da je zbog toga što ih nema taj paket loš...

Zamisli, istočno-evropska auta npr prije 20 godina - eto Yugo naprimjer koji je vazda bio raspad, ali je zbog sankcija bio jos veci raspad. Jbg. nije Zastava kriva za sankcije i sto ne moze kupit kvalitetne repro-materijale, pa ajmo svi Yuga da kupimo. No je Yugo bio dzabalucina, a ETV je najskuplji - a najgora ponuda TV kanala (nemoj samo opet sad pricat kako nije firma kriva zbog takve ponude - to nikoga ne interesuje)....
    Nijesi trazio da navedem ko me je vrijedjao?

Stari, ipak vrijeđaš.... vrijeđaš sve nas ovdje....a ako si stvarno dobronamjeran i ne želišsve da nas vrijeđaš, uključujući i mene, molim te da navedeš pojedinačno korisnike koji ovdje pišu zato što su plaćeni da dezavuišu bilo koga.... Takođe, i to da ti objasnim, ja isto moram da odreagujem kad pročitam laž, na bilo kojem topiku, ako znam da je to laž
    Jesi li ovo ti napisao ili neko tvoj od 5 godina starosti, pa sad "ne znas" da si mi ti trazio da navedem provokatore?
    Sto se ostalog tice, DOBRO ZNAM sto sam rekao (ZA RAZLIKU OD TEBE), tako da dalja rasprava s tobom ne vodi nikud! Jer ono sto sam rekao ti izvrces i pokusavas da mi napakujes kako ja ne pricam istinu.... Pozz.
    Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    Nedje cu kad budem imao vremena napraviti poredjenje u cijenama i ponudi picoma i mkabla tako da ni botovi nece moci da odbrane pljackarsku firmu.
    Uuuuuuuuu nemoj molim te, sad ce radnici i "botovi" Telekoma da kovertiraju ostavke.... Daj imaj malo milosti, od cega ce sada ljudi da zive?! To ti je tema za polumaturski? Ajde da vidimo i to intelektualno cudo od tebe!
    Vidocq, nije sustina ni u napadanju ni u odbrani...nije vala ni pljačka u pitanju.... Imali su i imaju monopol već decenijama, i meni je potpuno prirodna njihova teznja da taj monopol odrze, kao i naša, kao korisnika usluga, da se razbije.Takodje, sve firme na svijetu iz oblasti telekomunikacija se neđe ponašaju, ili bi se ponašale da im može bit, prema istoj matrici: Izvuci od korisnika usluga što više novca, za što manje usluga. Zato im i odgovaraju monopoli, jer onda nisu primorani da troše novac na unaprjeđenje kvaliteta servisa, infrastrukture, odnosa prema korianicima itd, a da pri tom još i obaraju cijene.

Poenta je što se ovdje ima navijački pristup problematici, ignorišu se činjenice a vlastiti stavovi i kompanijski izgovori se predstavljaju kao argumenti, sve uz marketinške floskule i priču tipa: Moj tata bi izbio tvoga tatu!
    Konkretizuj to oko monopola i "pljacke, koja nije u pitanju"? Monopol Telekom vise NEMA, a kad ga je imao, imao ga je jer je drzava nekad imala samo jednog operatera! Sad imas sirok spektar davalaca IT i TK usluga tako da ti tvrdnja o monopolu nije na mjestu! Svaka kompanija "izvlaci novac" od korisnika, ali za usluge koje pruzaju korisniku, a ne za "sto manje usluga"! Jer vremenom usluge se uvecavaju i poboljsavaju, tako da ti pricas floskule!
    Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
    Samo da ovaj ugovor istekne, mogu ovi iz Telekoma pisati šta oće, samo ću im reći AJ' POLAKO!
    IDI SLOBODNO! Ali moze li se ubuduce BEZ tih "mudrih" PARTIJSKIH PAROLA??? Aj pokusaj!
    Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Tolika memorija košta oko 70€, plaća se još 20€ za CAM modul tako da ispadne 90€ sa TOLIKOM memorijom. Kod vas (jer sam sada siguran da radiš u T-COM) je 100€do skoro bio risiver sa 160GB.

Cvrc prijatelju tu si se zeznuo kod svih resivera može da se proširi osim kod vas kod VAS ne radi USB,. !

Nemoj molim te, to što vi zovete IPTV nema veze sa IPTV koji se daje recimo u zapadnim zemljama ni slikom ni uslogom ni stabilčnošću.

Baš zato dragi dječače Telekoma, iz zida svake novije zgrade imapš dovedeno do TV -a BBM ili bilo koju kablovsku. Fiskni telekom u 95% slučajeva nije kod teevizora tako da su kablovi samo razvlače kod Telekoma.

Da rezimiram.
    Memorija se kod Telekoma ne može proširiti jer ne radi USB tak oda si ograničen na 160GB. Kod BBM može do 2TB
    KOD Telekoma se uvjek provlače kablovi jer fiskni i TV nijesu nikad sprovedeni na isto mjesto. KOd BBM u novije zgrade j sve dovedeno do TV -a.
    Kod Telekoma imaš OGROMAN risiver i dodatni daljinski, kod BBM -a imaš CAM modul koji se ne vidi pa koristiš daljinski od televizora (2in1).
    KOD telekoma za 12€ (naknadana usluga za pristup servisu + MINI paket) imaš 25 kanala, kod BBM -a imaš 60 kanala.
    Kod Telekoma je risiver 64€ kod BBM je 35€.

Ne "pasemo mi travu po foruma" no ponešto i znamo pa mi objasni ako te nije muka ili ako ti nije teško kako je to EXTRA TV u sadašnjem obliku bolja tehnologija? Čovječe do skoro ste provlačili servis kroz bakarne parice iz 67 godine?
    Možeš reći da je prednost Telekoma IPTV platforma koja puno obećava a kod koje vi koristite 25% mogučnosti. I da jopš jedna prednost Telekoma kod tebe je što ti primaš platu kod njih,.

Ćao
    Kako si to "siguran" da radim u Telekom? NE RADIM U TELEKOM!
    Jel ti pricas o UGRADNOJ memoriji? Ako o tome pricas rekao sam u predjasnjem postu da onda mozes i 1000 TB prosirit..... Nema sansi da resiver ima ugradjenu 2 TB memorije, jer je sada standard 500 GB! BBM ne posjedujem tako da i ne znam sto se sve dobija u opremi, ali cini mi se da je ovo tema o ETV, a ne o BBM! Ne znam sto ovdje reklamiras BBM? Jel ti radis tamo?
    Memorija se na ETV ne moze prosirivati dodatnim memorijama, jer je prenos podataka sa ETV na druge medijume zabranjeno! Tehnicki bi to moglo biti, ali je Telekom zabranio! Sto se tice uporedbe IPTV u CG i IPTV na Zapadu, reci cu ti da je Telekom u maticnoj Njemackoj lansirao IPTV 2006, a u CG i regionu 2007godine. Koristeci ISTU tehnologiju, nista Njemac nema bolju uslugu od korisnika IPTV u CG ili u regionu! Ta tvoja tvrdnja o nekvalitetu IPTV u CG pada u vodu! Sto onda ne uporedis BBM sa zapadnim operaterima? Nije valjda da samo Telekom treba revidirati i sa drugim uporedjivati?
    Kazes kako iz svake NOVIJE zgrade dovedena kablovska? Ali vecina korisnika nema dovedenu kablovsku, a ima TK prikljucak, tako da je i ovdje Telekom u prednosti jer busenja zbog instalacija nema, za razliku od ostalih! Kod novih zgrada imas i optiku, tako da je Telekom i ovdje u prednosti! Lose branis tvoj BBM! To sto u "95% slucajeva" TK prikljucak se ne nalazi blizu TV aparata, NIKAKAV PROBLEM, jer pored JEDNOG kabla postoji bezicno umrezavanje rutera sa TK prikljuckom! Uostalom, da je to "problem" zar bi ETV bio LIDER po broju korisnika u CG?? A?
    Jedina prednost koju imam je da uzivam u KVALITETU servisa, za razliku od vasih jeftinih resivera, modula, rusenja i busenja! A i da radim u Telekom, jeli to grijeh? Jeli to nesto lose? Znades, da je TAJ Telekom NAJBOLJA firma za rad i usavrsavanje u CG GODINAMA! Nijedna firma joj se ne moze ni primac!
    "Ćao"!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bakyknez View Post
    Tako je Bugi, ma si mu rekao
    ali najveća glupost je ovaj post od prezle
    Ljudi ne uzimaju nekog operatera, zbog 15x ili 50x vece memorije, vec zbog kvaliteta slike i zvuka, zbog lakoce ugradnje (bez busenja i rusenja),
    ha ha samo da se smiješ i ne vjeruješ napisanom
    samo što Extra tv nema nikakvu ponudu, užas živi, džabe im i kvalitet slike i lakoće ugradnje
    riješio sam ih se na vrijeme
    Glupost da je ETV po broju korisnika UBJEDLJIVO PRVI? Pa da je Bugi u pravu, ono sto mi je rekao, onda bi BBM bio prvi? Logicno pitanje na koji nikako odgovor da stigne!
    E ta tvoja zadnja recenica, POTVDJUJE da ste ovdje iskljucivo da blatite Telekom, a ne da se na konkretan nacin raspravljate sa ostalim forumasima! Ne koristis ETV, zasto komentarises na ovom topicu? Jeli si placen da to radis ili samo sakupljas postove?
    Samo treba biti realan.
    U vskaom segemntu društva gdje postoji konkurencija finalni proizvod je sve blji i bolji. Nasuprot tome, ako konkurencije nema, finalni proizvod je ISTI. Što bi rekao Čombe - Logično.

Zato smo do ksoro u zajendičkoj državi imali YUGA, i ostale MAMUTE naše proivodnje koje niko nije kupovao jer su ljudi imali drugi izbor.
    Ovo vazi iskljucivo na ove sto blate Telekom! Treba biti realan i reci da je ETV prvi u CG, po kvalitetu, po broju korisnika, po uvodjenju novih servisa, po lakoci ugradnje, po mnogo cemu! Ko je taj Combe? Neki boem? I da, ekonomske definicije postavljaj na temi o ekonomiji, a ne ovdje! OK?
    Aoooo, jesi li to opet u smjeni, jesi...
    A ti nijesi u smjeni, te mi odgovaras samo 20 minuta nakon mog posta?!
    Quote Originally Posted by METZ View Post
    xaxaxa....ludilo...dobio par slobodnih dana i evo ga opet u smjenu....korisnici ETV uživajte gledajuci wimbledon

edit: e da odgovor na @prezla post ''za razliku od tebe samo sam realan''
    ako sam ja spamer onda je malo bootova kao što si ti...
    ovo je komedija
    A mislis da u "slobodnim danima" nijesam mogao da komentarisem? Eto koliko si "realan"! A u kojoj sam to "smjeni"? Prije ce biti da ste vi spameri u smjeni, jer odgovarate nakon mojih postova munjevito! Sto cete ne ide vam od ruku, lazno plasiranje prica o Telekomu i ETV servisu! Pa onda su i razumljivi verbalni napadi na ljude koji komentarisu pozitivno o ETV servisu! Vi samo nastavite, meni ne smeta, ALI cu uvijek DEMANTOVATI VASE LAZI I TRACARENJA NA OVOJ TEMI!!!
    Quote Originally Posted by AmFi View Post
    Prezla

Budalo jedna ogranicena ( ogranizenje 40 ) ili ilustrativno KAO BALKON

Pricas kako je prikljucak 5.10€

Zivio sam u stanu dje sam imao broj fixnog, tj uveden. Ali nijesam imao aparat. Svaki mjesec sam placao 5.10€ iako nijesam imao nista. Citaj glupane NISTA ni extra tv, ni internet, ni fixni telefon (aparat)

Znaci da 5.10€ placas za kucni telefeon tj fixni, a ne za prikljucak. Aj sad prijatno

Sent from my TELEFON using VIP TETRAPAK
    A zasto vrijedjas? Oces li uvredama dobiti nesto? U cemu je tvoj problem?
    Ako nijesi imao nista od servisa, a placao si naknadu od 5.10€, onda najvjerovatnije nijesi otkazao dati prikljucak, sto je TVOJ problem, a ne Telekoma, niti mene koji sam po tebi "ogranicen"!
    Eto cak i sam sebe demantujes, pa si rekao kako nijesi imao fiksni, ali su ti ipak naplacivali prikljucak za fiksni!? Jesi li zvao sa mobilnog tvoj fiksni? Ako jesi, jeli zvonilo ili si dobio obavjestenje da broj nije u funkciji? Svakako se obrati Telekomu, a ne meni "ogranicenom"! Jer "glupani i ograniceni" ti ne mogu rijesiti problem, pa sto se onda obracas takvima?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Imam Extra Tv, imam Total...imam oboje jer se ne mogu dogovorit oko Sk i Arena...
    Jednu stvar niko ne moze da negira, a to je da Extra Tv ima najgori izbor kanala od svih u CG...
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dje trenutno ovaj wimbledon..
    Ja gledah danas Berdiha i Mareja na B92 :mrgreen:

Edit: Gospodina Prezlu bih pitala konkretno za opravdanost plaćanja "naknade za pristup mreži". Hvala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    Imam Extra Tv, imam Total...imam oboje jer se ne mogu dogovorit oko Sk i Arena...
    Jednu stvar niko ne moze da negira, a to je da Extra Tv ima najgori izbor kanala od svih u CG...
    Ali i to sto ima, gledas iste u najboljem mogucem kvalitetu, sto sa ostalima nije slucaj!
    Sam si dao obrazlozenje da se Telekom i Total ne mogu dogovoriti, tako da Telekom NIJE PRAVA ADRESA na koju trebas da upucujes kritike u vezi nepostojanja nekih kanala!
    A prezlinjo ti pricas da je 5.10€ prikljucak. Pa zasto se placa svaki mjesec. Svaki mjesec prikljucujem nesto novo. Je trabunjaj. 5.10€ je pretplata za fiksni telefon. Ja sam rekao da je stan imao doveden fixni ali ja nijesam imao aparat.
    I ti nijesi ogranicen. Nego si glup i bezobrazan. I pokakam ti se u sred picoma

Da to i kazem, 5.10€ je prikljucak za koriscenje sva tri servisa zajedno ili pojedinacno!
    Placa se svaki mjesec jer je tako odredjeno! Kao sto su i Ustav i Zakoni odredjeni, tako je i ovo odredjeno! Opet sebe demantujes, jer si prvo rekao da je to za prikljucak, da bi dva reda ispod rekao da je to za fiksni telefon???? Opredijeli se vise! U tvom predjasnjem postu si rekao da sam "ogranicen", da bi sada samog sebe demantovao i rekao da nijesam. Tako da tebe za dalju diskusiju ne treba za ozbiljno shvatiti! Pozz. Postoje svakakvi ljudi!
    @prezla ni da ti je extratv od tate osta,više neznaš ni šta pišeš..
    priznaj da ste trenutno najgori sa izborom kanala i kraj i molim te reci mi pratis li i dje trenutno ovaj wimbledon..
    Ovo bi mogao slobodno da uputis AmFi
    Za wimbledon ti je odgovorio Aquaria! Opet ako koji kanal ne prenosi neki sadrzaj, Telekom NIJE KRIV! Obrati se sportskim redakcijama nasih TV kuca....
    Quote Originally Posted by Brajan992 View Post
    Ni ti ne znaš šta pišeš. :-(
    Thanks Brajan!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    Ali i to sto ima, gledas iste u najboljem mogucem kvalitetu, sto sa ostalima nije slucaj!
    Sam si dao obrazlozenje da se Telekom i Total ne mogu dogovoriti, tako da Telekom NIJE PRAVA ADRESA na koju trebas da upucujes kritike u vezi nepostojanja nekih kanala!
    Ako kazem da Telekom ima najgori izbor kanala to uopste nije kritika, to je jednostavno tako...
    I nijesam uputio nikome kritiku, da Total ima Arene i SK uzeo bih njih, da Extra ima oboije uzeo bih njih, da BBM ima normalnu opremu pa da ne moram da mu vidim repetitor golim okom uzeo bih njih...ovako, oni piju, mi placamo, a vi se njima zaklinjete na odanost ovuda, branite kablovske operatere od pretplatnika, to jest od samih sebe...samo neka ste mi svi zivi i zdravi...
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odgovor na post koji glasi
    Glupost da je ETV po broju korisnika UBJEDLJIVO PRVI? Pa da je Bugi u pravu, ono sto mi je rekao, onda bi BBM bio prvi? Logicno pitanje na koji nikako odgovor da stigne!
    E ta tvoja zadnja recenica, POTVDJUJE da ste ovdje iskljucivo da blatite Telekom, a ne da se na konkretan nacin raspravljate sa ostalim forumasima! Ne koristis ETV, zasto komentarises na ovom topicu? Jeli si placen da to radis ili samo sakupljas postove?

evo...
    to što Extra ima toliko korisnika čestitam neka ima, ali imaju najgoru ponudu kanala, a ljude su pridobili jer nude fix, internet, programe... da su profesionalci i da su fer dodavali bi zbog velikog broja korisnika nove kanale,,, takodje dali bi i drugim firmama da se bave sa fix i internetom a ne da drže monopol... jadno!!!!
    ha ha plaćen nisam eh da jesam pa da imam koristi, a ovdje komentarišem jer imam pravo, koristio sam ih a sada više ne jer su očaj u svakom pogledu....
    takodje ne skupljam postove... zabolje me za broj postova... gluposti
    a zašto su očaj jer u 2 god 4 puta sam morao mijenjati ruter je su nula kvaliteta pa crkavaju, a kad prijaviš kvar dok se gospoda dovuku do tebe mozes se poroditi, jednom sam čekao 6 dana, ali se nisu sjetili da to odbiju od računa, nego piši zahtjev pa ako ga uvaže, e to ti je profesionalizam i ozbiljnost jedne firme

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    50 Posts

Dok Total nije uveo opciju snimanja, to mi je jedini plus bio kod ETV-a. Sad, kad i Total ima tu opciju, samo se čeka kraj ugovora...
    Polemisati o izboru kanala, to je sasvim suvišno. Čak i mrtvi M-Kabl ima bolju ponudu od ETV-a.
    A polemisati sa ovima što brane ETV, e to je čista budalaština... Toliko...
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Mislis 6.07 eur?

Sent from my iPhone using Tapatalk

temp Guest

Prije će biti da je 6.39€. koristim samo Optiku 20 i redovno mi stiže račun od 26.39€. Toliko o tome da Optika 20 košta 20€.
    Last edited by temp; 24-06-14 at 08:59.

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Default Extra TV

20.33 zbog povecanja PDV

http://www.telekom.me/optika-do-kuce...est-box-1.nspx

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

makao bih ja optiku svima po mjesec dana... pa da vidimo kako bi onda bez nje lako se na dobro navić...

temp Guest

Quote Originally Posted by drazen020 View Post
    makao bih ja optiku svima po mjesec dana... pa da vidimo kako bi onda bez nje lako se na dobro navić...
    Ako niko neće da plaća tu optiku koje nema, prije će se telekom buniti nego korisnici.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Optika u centar za 100 god

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    Hellblazer...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    Ako kazem da Telekom ima najgori izbor kanala to uopste nije kritika, to je jednostavno tako...
    I nijesam uputio nikome kritiku, da Total ima Arene i SK uzeo bih njih, da Extra ima oboije uzeo bih njih, da BBM ima normalnu opremu pa da ne moram da mu vidim repetitor golim okom uzeo bih njih...ovako, oni piju, mi placamo, a vi se njima zaklinjete na odanost ovuda, branite kablovske operatere od pretplatnika, to jest od samih sebe...samo neka ste mi svi zivi i zdravi...
    Onda OK, ne kritikujes, vec samo iznosis tvoj stav u vezi kanala.
    Ja se otkad sam na ovom forumu, nijesam nijednom zaklinjao, niti ih branim, vec samo iznosim moj stav u vezi ETV koji me dobro sluzi! Izbor kanala ce se poboljsavati, jer Telekom mora (ako misli da ostane lider na trzistu) prosirivati liste kanala, ALI ne zavisi SVE od Telekoma! To morate shvatiti!
    Quote Originally Posted by bakyknez View Post

evo...
    to što Extra ima toliko korisnika čestitam neka ima, ali imaju najgoru ponudu kanala, a ljude su pridobili jer nude fix, internet, programe... da su profesionalci i da su fer dodavali bi zbog velikog broja korisnika nove kanale,,, takodje dali bi i drugim firmama da se bave sa fix i internetom a ne da drže monopol... jadno!!!!
    ha ha plaćen nisam eh da jesam pa da imam koristi, a ovdje komentarišem jer imam pravo, koristio sam ih a sada više ne jer su očaj u svakom pogledu....
    takodje ne skupljam postove... zabolje me za broj postova... gluposti
    a zašto su očaj jer u 2 god 4 puta sam morao mijenjati ruter je su nula kvaliteta pa crkavaju, a kad prijaviš kvar dok se gospoda dovuku do tebe mozes se poroditi, jednom sam čekao 6 dana, ali se nisu sjetili da to odbiju od računa, nego piši zahtjev pa ako ga uvaže, e to ti je profesionalizam i ozbiljnost jedne firme
    Opet o kanalima, za nekoga je dovoljno a za nekoga je malo! Razloge znas! Kanali se NE DODAJU samoinicijativno od strane Telekoma, vec MORA traziti dozvolu od tog kanala (njihovih vlasnika) kojeg hoce da ubace u ETV ponudi... Ako oni odbiju, Telekom tu ne moze nista, pa sve da svi korisnici negoduju! Jer kad bi kojim slucajem dodali neki kanal u ponudi ETV, onda bi Telekom bio kaznjen od strane Agencije za radio-difuziju i Agencije za elektronske medije! Takvi su propisi protiv kojih ne mozete!
    A gdje to Telekom ima monopol? Koliko ja znam, on ne postoji! Ali ajde, uvjeri me u suprotno! Komentarisat imas pravo, ALI ne i da druge ovdje ubjedjujes prosipajuci mu price kako ETV ne valja, kako ces ga izbaciti....
    Sto se tice opreme, ona je dobra, jer meni nijednom nije crkao niti ruter niti resiver! Sto ne mora da znaci da i kod tebe mora tako biti! A gdje to zivis te si ih cekao 6 dana? U Podgorici dolaze istog dana kada se prijavi kvar ili najkasnije sjutradan... 6 dana mi je malo nevjerovatno.... Pa se ne bih dalje upustao u to.... Zahtjev na prigovor se MORA podnijeti od strane korisnika, ako mislis da ti nesto isprave! Drugacije se ne moze raditi bez prijave!
    Dok Total nije uveo opciju snimanja, to mi je jedini plus bio kod ETV-a. Sad, kad i Total ima tu opciju, samo se čeka kraj ugovora...
    Polemisati o izboru kanala, to je sasvim suvišno. Čak i mrtvi M-Kabl ima bolju ponudu od ETV-a.
    A polemisati sa ovima što brane ETV, e to je čista budalaština... Toliko...
    Ti licno NIJESI polemisao sa mnom u vezi ETV! Pogledaj tvoje predjasnje postove, pa vidi jesam li u pravu? To koga ces ti uzeti i izbaciti je tvoja licna stvar i nije mi jasno sto to nama ovdje govoris?? Ovo je tema o ETV a ne o izbacivanju iz kuca....
    Prezla ja u prvom redu napisem tvoju izjavu a onda u drugom redu kazem ti sta je u stvari, i ja sam placao 5.10€ a imao sam ni jedan servis. Tj imao sam fiksna telefonija dovedena do stana. Ali ja sam aparata bez ne koristim to. Ne mozes me dobiti, nemam sa cega da zovem. CITAJ MUTAVCE NEMAM APARAT KAO APARAT (TELEFON SA DUGMICIMA ITD ITD) I oni mene naplate 5,1€ ali neka vam ga za ljekova ih trosili. Nego mene ubija extra trio u NK u kucu. Internet je nekad ravan dial upu. Onda programska sema ravna nuli. Onda ugasim reciver i upalim ga on svaki put mora da se restartuje. Onda ruter onaj bijeli. Nemam internet u sobu dje nas dijeli 5 metara i jedan zid. Pa sam nabavljao drugi ruter sa pojacivacem da bih mogao normalno da vatam wifi ali onda me brzina s*ebe.

Onda nauci da koristis "quote", jer ovako mislim da ti pises i jeste i nije.... Samog sebe demantujes.... "Fiksna" ti je dovedena, ali nemas telefon, a uz to ti naplacuju naknadu od 5.10€ (bez PDV-a za fizicka lica). I sto je sporno? Ako si registrovan u bazi Telekoma tebi ce se redovno obracunavati naknada za prikljucak, BEZ OBZIRA IMAO ILI NEMAO TELEFON (SA ILI BEZ "DUGMICA")!!! To ti je naknada za prikljucak i on NEMA VEZE sa fiksnom telefonijom! Kako "nemas odakle da zoves" svoj fiksni? Imas li mobilni? Imas li fiksni TF broj? Fino ga pozovi, ako budes cuo zvonjenje, onda ti je aktivirana fiksna telefonija, a ako nije onda ces cuti obavjestenje da broj nije u funkciji..... E u tom slucaju OBAVEZNO podnesi prigovor Telekom u pisanoj formi, da ti se ukine naplata necega sto ne koristis!
    Sto se tice Extra Tria, ako konstantno imas probleme u vezi rutera, trazi od Telekoma da ti isti zamijeni sa nekim koji ima antenu, ako ti je brzina neta "ravna dial-up", a resiver se stalno resetuje, onda ti je TK linija/instalacija u kuci trula ili nesto prekida na relaciji prikljucak - ruter - resiver! OBAVEZNO prijavi Telekomu da posalje ekipu da ti to ispita!
    U črmu je tvoj problem, druže? Jesi li nepismen ili što? Aj pročitaj rečenicu još jedno pet-šest puta, možda shvatiš.
    Pored demantovanja samog sebe i prebacivanja, sad kreces i sa uvredama! Zavrsavam dalju diskusiju sa tobom! Pozz.
    PS. Procitao sam ja druze mnogo toga, medju kojima i mnoge ljude koji su "iskreni" nesto poput tebe

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Na EXTRA TV, imam HBO Paket, na Videoteku imam HBO On Demand, ima mnogo ponuđenih serija, medju njima i Games of Thrones.
    Odgledah skoro prvu sezonu, i sad nema druge, nego treća i četvrta sezona. Znaci okačene 1,3,4 sezona, i ja zovem 1500e da prijavim to, i kazu, ne mogu da utiču na to, kaže mi imate to na internet :lolblue:

Javite nekome tamo ako znate da ovo isprave.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka, kEDOWN, sve je to super pri izjavi operatora u Call centru BBM-a, koji je lupio da nisu otkupili prava za emitovanje RTS SAT-a (a bila promijenjena frekvencija, pa nije bilo signala)

Edit - da ne pišem novi post: Ima li ko problema sa zamjenom dukata? Pokušavam da ih zamijenim za Extra TV start paket, ali mi prijavljuje da je došlo do greške i da korisnik nije pretplaćen na servis.
    Last edited by Aquaria; 24-06-14 at 14:53.

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,471
    Thanked in
    2,628 Posts

Kako si to "siguran" da radim u Telekom? NE RADIM U TELEKOM!
    Jel ti pricas o UGRADNOJ memoriji? Ako o tome pricas rekao sam u predjasnjem postu da onda mozes i 1000 TB prosirit..... Nema sansi da resiver ima ugradjenu 2 TB memorije, jer je sada standard 500 GB! BBM ne posjedujem tako da i ne znam sto se sve dobija u opremi, ali cini mi se da je ovo tema o ETV, a ne o BBM! Ne znam sto ovdje reklamiras BBM? Jel ti radis tamo?
    Memorija se na ETV ne moze prosirivati dodatnim memorijama, jer je prenos podataka sa ETV na druge medijume zabranjeno! Tehnicki bi to moglo biti, ali je Telekom zabranio! Sto se tice uporedbe IPTV u CG i IPTV na Zapadu, reci cu ti da je Telekom u maticnoj Njemackoj lansirao IPTV 2006, a u CG i regionu 2007godine. Koristeci ISTU tehnologiju, nista Njemac nema bolju uslugu od korisnika IPTV u CG ili u regionu! Ta tvoja tvrdnja o nekvalitetu IPTV u CG pada u vodu! Sto onda ne uporedis BBM sa zapadnim operaterima? Nije valjda da samo Telekom treba revidirati i sa drugim uporedjivati?
    Kazes kako iz svake NOVIJE zgrade dovedena kablovska? Ali vecina korisnika nema dovedenu kablovsku, a ima TK prikljucak, tako da je i ovdje Telekom u prednosti jer busenja zbog instalacija nema, za razliku od ostalih! Kod novih zgrada imas i optiku, tako da je Telekom i ovdje u prednosti! Lose branis tvoj BBM! To sto u "95% slucajeva" TK prikljucak se ne nalazi blizu TV aparata, NIKAKAV PROBLEM, jer pored JEDNOG kabla postoji bezicno umrezavanje rutera sa TK prikljuckom! Uostalom, da je to "problem" zar bi ETV bio LIDER po broju korisnika u CG?? A?
    Jedina prednost koju imam je da uzivam u KVALITETU servisa, za razliku od vasih jeftinih resivera, modula, rusenja i busenja! A i da radim u Telekom, jeli to grijeh? Jeli to nesto lose? Znades, da je TAJ Telekom NAJBOLJA firma za rad i usavrsavanje u CG GODINAMA! Nijedna firma joj se ne moze ni primac!
    "Ćao"!
    Bate tvoj je problem što radiš/braniš firmu o kojoj nemaš pojma. Uzmimo primjer mmeorije, ti pričaš o memoriji za snimanje kod Telekoma, a ja o memoriji za snimanje kod BBM. Kada ti se dokaže da se na BBM može staviti memorija od 2TB, ide priča "aa ti pričaš o spoljnoj memoriji"... PA kralju pričam o spoljnoj memoriji jer svaki operater je ostavio OTKLJUČAN USB port osim TELEKOMA.

Ako upoređuješ kralju Telekom u matičnoj Njemačkoj informiši se malo je li i kod njih zabranjen USB. Informiši se malo kakva je instalcija u CG a kakva u DE.
    Informiši se malo zašto kada je sve isto oni imaju VDSL a mi ADSL (znam znam, sada će Google da radi šta je VDSL itd..). Ono imaju prkeo njihove parice brzinu preko 50 mb download, a mi ne možemo nii 10mb (ako uzmeš Extra TV max je 8mb) upload im je 10mb a nama je 1mb.. Ali nema veze to je sve isto jer je prezla prezlić tako čuo i riješio da odbrani viteški svoju firmu na forumu.

A sada uzmi risiver od Extra TV -a ako si ti dozvolili to još na poslu, otvori ga, i naći ćeš u njega... Šta ? Disk od 160GB. Onda lijepo izvadiš disk staviš neki veći i probaš radi li. Javi nam utiske o magu call centra...
    I da ne idi u iluzije da je Telekom najbolja firma za usavršavanje i rad. Očigledno si nov, neka proteče još malo Morače pa ćeš da nam javiš šta si novo naučio...

Novi botovi na forumu.... Jeah...
    Last edited by Bugi; 25-06-14 at 10:58.
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@prezla evo ti cijena u jednoj velikoj zemlji u EU..citam sta pises odje pa kako te sramota nije..

Koji je operater? Koja je zemlja? Ako je Francuska, u Parizu je Orange Telecom (ex. France Telecom) prije nekoliko godina je testirao brzinu i do 1Gbps!! Ali samo u Parizu! U Japanu operater "NTT DoCoMo" je testirao slicne brzine u Tokiju i drugim vecim gradovima.... U oba slucaja su u pitanju FTTH tehnologija.... Da li je realno uporedjivati CG sa Francuskom ili Japanom? Pricam SAMO za sferu telekomunikacija? Da bi imao tako velike brzine, MORAS imati infrastrukturu, a nju ne mozes preko noci sagraditi... Ponuda u CG najbolje pruza Telekom! U CG!!! Ne u svijetu, nego u CG.... Nije me sramota, zasto bi?? Da ne govorim istinu mozda?
    Bate tvoj je problem što radiš/braniš firmu o kojoj nemaš pojma. Uzmimo primjer mmeorije, ti pričaš o memoriji za snimanje kod Telekoma, a ja o memoriji za snimanje kod BBM. Kada ti se dokaže da se na BBM može staviti memorija od 2TB, ide priča "aa ti pričaš o spoljnoj memoriji"... PA kralju pričam o spoljnoj memoriji jer svaki operater je ostavio OTKLJUČAN USB port osim TELEKOMA.

Ako upoređuješ kralju Telekom u matičnoj Njemačkoj informiši se malo je li i kod njih zabranjen USB. Informiši se malo kakva je instalcija u CG a kakva u DE.
    Informiši se malo zašto kada je sve isto oni imaju VDSL a mi ADSL (znam znam, sada će Google da radi šta je VDSL itd..). Ono imaju prkeo njihove parice brzinu preko 50 mb download, a mi ne možemo nii 10mb (ako uzmeš Extra TV max je 8mb) upload im je 10mb a nama je 1mb.. Ali nema veze to je sve isto jer je prezla prezlić tako čuo i riješio da odbrani viteški svoju firmu na forumu.

A sada uzmi risiver od Extra TV -a ako si ti dozvolili to još na poslu, otvori ga, i naći ćeš u njega... Šta ? Disk od 160GB. Onda lijepo izvadiš disk staviš neki veći i probaš radi li. Javi nam utiske o magu call centra...
    I da ne idi u iluzije da je Telekom najbolja firma za usavršavanje i rad. Očigledno si nov, neka proteče još malo Morače pa ćeš da nam javiš šta si novo naučio...

Novi botovi na forumu.... Jeah...
    Dakle spali smo da se i dalje ovdje nadgornjavamo, kako Telekom ima "najgoru" ponudu, uporedjujuci ga sa Zapadom ili citavim svijetom, a tvoj BBM NIKAKO NE SPOMINJES??? Nesto ne vidim da mi odgovori na moj demant tvog predjasnjeg posta u vezi lakoce instaliranja ETV servisa, kao i na pitanje kako objasnjavas da je ETV lider na trzistu... Sve je izostalo! I naravno memorija, ona je "problem", ali ne i kod VECINE korisnika sto posjeduju ETV!!!
    Za brzinu neta sam odgovorio METZ, nije u redu uporedjivati prilike na Zapadu i ovdje! Telekom uveliko radi na uvodjenju FTTH tehnologije, a ne VDSL (za koju naravno da znam i bez Google pretrage) tehnologije! Ali se NE MOZE ona preko noci postavljati! Polako. Zgrada po zgradu citav grad! Kuca po kucu citavo naselje!
    Ne otvaram (na poslu niti van njega) resivere, jer ja nijesam serviser ili neki elektronicar! Dovoljno umijem procitati sa specifikacije koliko neki resiver ima GB memorije! A mijenjati memoriju resivera ponistava svaku garanciju tog resivera i taj pokusaj se lako otkrije od strane Telekoma, tako da ce taj "serviser" placati za eventualni kvar na resiveru... Ja znam sto znam i nemam namjeru se tebi pravdat sta i koliko znam! Uostalom nijesi mjerodavan da mi ocjenjujes znanje!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako samo mozes da kritikujes BBM korisnicki servis, kad su oni najbolji? Bar tako kazu (tracare) spameri.... Ali greske se desavaju, kao sto je i ova navedena, pa im ne idem na njihov topic da im govorim kako ne valjaju, itd.... Ipak smo mi INSTITUCIJA za njih
    Sto se tice zamjene dukata, mozes mijenjati samo za one usluge koje sada koristis! Dakle ne one koje ne koristis, zato ti i kaze da nijesi pretplacena na servis!
    Vo Imja Oca... (samo da se prekrstim)
    Gdje sam napisala da je BBM najbolji, izvini?

I druga stvar: imam Extra Trio, optika 20, što znači da imam i Extra TV, zato nemoj da mi govoriš da ne koristim ETV start paket, kad jesam pretplatnik! I, kad si toliko pametan, zbog čega ne mogu da razmijenim dukate iako imam skupljen dovoljan broj (imam i viška)? Nije mi prvi put da ih zamjenjujem, tako da znam šta radim, "institucijo".

Thanks Thanks Given 
    2,525
    Thanks Thanks Received 
    1,163
    Thanked in
    527 Posts

@prezla
    Nisam ja trazio da mi za brzinu odgovoris nego za cijene i ponudu(kanala+hd kanala+neogranicenih poziva u fiksnoj i mobilnoj mrezi) eto neka brzina bude zadnja na koju si dao odgovor i nije orange nego bouygues ali nebitno
    http://www.laboutique.bouyguestelecom.fr/offres-bbox/
    Molim lepo koliko bi kostao ovaj trio u cenjenom lelekomu,odgovore koje ti dajes ovdje ni da ti je Sveto M. mnogo-mnogo blizna svojta..

Kada ce da mi posteni telekom ponudi internet od 20Mb/s ne 200 Mb/s,150+30hd kanala(da mi ne zamracujete pola kanala-mene ne interesuje kako,jer vidim da si dao predlog da se mi obracamo nekim redakcijama,to mi treba da radimo ne "VI"iz telekoma),neogranicene pozive u mobilnoj i fiksnoj mrezi za 50€ ne mora biti kao u FR 38€ ipak se kod nas bolje zivi nego tamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit:
    Nemoj da mislis da ja napadam samo telekom nego i sve druge i total i bbm i m-kabal i sve ostale jer ste svi do jednog lupezi i ja se samo borim da i vi i ostali operateri ponudite sto bolje i sto vise(to mozete ali vam bolje odgovara ovako da nas sklepate po usima) za manje novca.
    Last edited by METZ; 25-06-14 at 20:35.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Aquaria View Post
    Vo Imja Oca... (samo da se prekrstim)
    Gdje sam napisala da je BBM najbolji, izvini?

I druga stvar: imam Extra Trio, optika 20, što znači da imam i Extra TV, zato nemoj da mi govoriš da ne koristim ETV start paket, kad jesam pretplatnik! I, kad si toliko pametan, zbog čega ne mogu da razmijenim dukate iako imam skupljen dovoljan broj (imam i viška)? Nije mi prvi put da ih zamjenjujem, tako da znam šta radim, "institucijo".
    A gdje sam ja napisao da si ti rekla da je BBM najbolji? Procitaj OPET moj predjasnji post.... Jel STVARNO mislis da ja mislim da je BBM najbolji? Ako me pratis od pocetka, vidjeces da sam ja zadovoljni korisnik Extra TV vec 6 godina, i da sam predjasnji post napisao u duhu ironije.... Shvatas? Greski SVUGDJE IMA, ali se SAMO ETV eksplicitno nabija na nos "neprofesionalnost" i ostale gluposti koje prosipaju spameri iz rivalskih nam kompanija..... No sada necemo o njima!

Dalje, gdje sam ja rekao da ti koristis Extra Trio? Gdje si to ti rekla? Odgovorio sam ti DOBRONAMJERNO na tvoje pitanje, zasto NE MOZES mijenjati dukate za usluge, jer te sistem obavjestava da NIJESI PRETPLACENA NA SERVIS! Sta ti nije jasno? Ne mozes mijenjati dukate za onaj servis kojeg trenutno nemas! Recimo imas samo osnovni paket, Arenasport ti nije aktivan, dukate NE MOZES MIJENJATI za arenasport paket, jer ti NIJE AKTIVAN/NIJESI PRETPLACENA NA NJEGA! Jel sada razumijes? Ako si pretplacena na neki servis, a sistem ti govori da ne mozes mijenjati dukate, obavezno zovi 1500 i pitaj ih o cemu se radi! Ovdje ti na forum ne mogu pomoci, sem da ti dam savjete! Kazes da znas sta radis, pa zasto onda pitas? INSTITUCIJOM sam nazvao korisnike ETV, a ne samog sebe! A vjeruj mi da sam (ako bas hocu o sebi da govorim) INSTITUCIJA I PO !!! Sada sam SAMO tebi odgovorio, iako u ove sate ne komentarisem po foruma, dok za ostale, tek sjutra Kad budem bio u "smjeni"....

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

decko,

posto si dosao ovdje da kontriras svima (nije mi jasno kako te ne banuju vise) i pricas kako je prvo telekom (tv+internet) najbolji u cg (sto je notorna glupost), pa kako ne mozes cijene i uslugu uporedjivat na relaciji cg- francuska ili japan evo ti jedan link iz komsiluka pa dako se malo alaverdis. pogledaj malo ponudu i cijene tog istog telekoma pa onda nesto iskomentarisi.

http://www.t-home.mk/mk/203/MaxTV/Pa...Max_Optic.html
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naravno da ću zvati da vidim o čemu se radi, nego sam htjela da vidim da li još neko ima problema sa tim. A ako sam pitala za razmjenu dukata za Extra TV start, valjda se podrazumijeva da ga imam; nije da smo na forumu svi glupi i nepismeni, pa da lupamo pitanja koja veze s mozgom nemaju. Nego ne znam ni što mi bi da uopšte ulazim u raspravu sa tobom, čiji postovi odišu prepotencijom, koju baš i ne varim.

Thanks Thanks Given 
    668
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

@Aquaria, ne mozes mijenjati dukate samo za Extra TV Start, jer imas Extra Trio Optika 20 (objedinjene servise).
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Page 601 of 831 FirstFirst ... 101501551591597598599600601602603604605611651701 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)