Ne siri dezinformacije
ARD Das Erste HD Astra 11493 H 22000 2/3
ZDF HD Astra 11361 H 22000 2/3
Ne siri dezinformacije
ARD Das Erste HD Astra 11493 H 22000 2/3
ZDF HD Astra 11361 H 22000 2/3
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
izvini .Bole.....
e i mene interesuje jer ni ja pojma nemam o ovoj materiji
ovih brojeva i cuda nista mi nije jasno![]()
zasto mi stoji zadnjih 4/5 sati na sve (osim satelitske kanale) da mi se broj kartice i prijemnika ne podudara, ili tako nesto slicno
RTS Sat na poziciji 28
Idi na podesavanje, podesavanje sistema, satellite scan i tamo ce ti sve biti jasno.
Ovo 11493 je frekvencija, polarizacija je H ili V, symbol rate 22000, a FEC 2/3, preskeniras, on ce ti pronaci kanale, ti stani na Das Erste HD i dodaj ga na listu slobodnih kanala. Sve pod uslovom da imas Astru kao satelit i ona ti mora biti obiljezena pri trazenju, 19.2 istocno.
Dodaj oba normalno, stavio sam ti frekvenciju i za ZDF HD.
Ovdje uvijek provjeravaj dje je prenos, najsigurnija opcija
http://liveonsat.com pa idi na daily TV za taj i taj dan.
Imam ja ZDF
Podgorica Podgoricanima!
Podesio sam ovo,nece da nadje
Napravio
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Last edited by .Bole; 15-06-14 at 23:06.
Podgorica Podgoricanima!
Napisi korak po korak kako si nasao, da i ostali znaju![]()
Idite u podesavanja sistem,onda satellite scan,izaberete astru,stavite user transponder,kucate frenkveciju koja je data,horiziontalno,22000 i pretraga
Podgorica Podgoricanima!
Crko mi je resiver total tv,posle 10 godina. Zna li neko kakva je procedura,dal daju novi ili stari?
trenutno nema signala, jeli to samo kod mene ili ....
Kod mene je mrtav upalis ga jednom,nema slike svi kabalovi spojeni uredno,daljinski uopste ne prepoznaje,oni iz servisa su "jako" ljubazni,doslo mi je da svasta kazem,kaze im:ekran je crn,na resiveru nema vremena. ona kaze ok,sto ti pise na tv ekranu help ili nesto?? hahahahah uzas,rece servis je u roku 72h.
Postoji li paket za total tv gdje ima spojen internet i tv?
Sto je sa Totalom danas,svako malo nema signala
Potreban mi je savjet.
Ja sam na total trio i htio bih ga promijeniti jer je u Total tv bolja ponuda.
Ugl. preplata je za total tv 10,17e.
Koji je najpovoljniji internet za CG?
Ima li negde akcija za moblini i Tv istovremeno?
Mislis EXTRA trio?
Sto se interneta tice,telekom(t-com) drzi monopol,jedino kod mobilnih operatera da vidis za net. Akcija tv i mobilni kod nas ne postoji,koliko sam ja upucen.
A sto se tice totala,eto 5 dana ga nemam,a korisnicki servis je ne daje boze... U srijedu sam prijavio kvar,72h treba da se ceka bez vikenda? i naravno doce u ponedeljak,utorak,a kada treba da platis tu su odma da iskljuce.
Cuo sam da za svaki problem morate da cekate nekoliko dana, nekom coveku je crko daljinski i morao da je u podgoricu za njega i da ga placa, sta vi mislite o tome?
Volio bih ako bi neko iz bara mogao da odgovori jeli mu radilo ovih dana i kakva je usluga?
Za svaki problem pozovite osobu koja vam je ugradila total, onda brze dolaze nego preko call centra
Послато са QUANTUM 4 уз помоћ Тапатока
Meni je druze "mrtav" resiver eto 7 dana vec,tj prosli utorak se upalio pojavi se sat al nema slike na ekranu. posle toga sam ga ugasio na dugme,i od tada na resiveru ne gori ni jedna lapmica. Sto se usluga call centra tice,jako su neljubazni ja im pricam jedno a ona meni drugo. Za razliku od t-com,kada ima zaprijetis da ce da raskines ugovor,dolaze ti na licu mjesta najkasnije za pola sata. A ovi cekace te 72h najkasnije ne racunajuci vikend. a ti redovno placas racun.
Da Straus,sigurno je tako. Samo sto ja imam total punih 10godina,kada je u Baru dolazili po 2-3kom na dan,i privatna lica su ugradjivala. Taj covjek se vise ne bavi total-om. Danas ako ne dodju,zovem ih da nema potrebe da dolaze jednostavnije mi raskinut ugovor. Sreca imam extra tv u kuci isto,zato imam malo vise strpljenja![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks