Posle smart 15+sms3+internet5 presao na smart5+internet 5+opusteno u mrezi mnogo bolja varijanta umjesto 25-26€ u prosjeku placam 17-18€...
Tacno ce i to ukinuti ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posle smart 15+sms3+internet5 presao na smart5+internet 5+opusteno u mrezi mnogo bolja varijanta umjesto 25-26€ u prosjeku placam 17-18€...
Satelitski resiveri/oprema
Osam godina sam na smart 25 paket, plaćam vazda 15-20 eura preko. Dao sam, kako ja, tako i firma, preko 4000 eura za taj period od 8 godina. Imao sam dva ugovora za telefone i to je to. Sada kada vidim ovo vrijeđanje sa ponudama mobilnih telefona, dodje mi da momentalno nakon isteka ugovora ugasim broj i pređem na drugog operatera. Zaista je presmiješno što radite i kako se nikada ne sjetite poslovnim korisnicima da date bolje pogodnosti. Svi su vas prešišali sa ponudama.
Koji je kratki kod za provjeru stanja i ostalo? Zaboravio sam.
P.S. je li besplatno to koristiti u Srbiji u VIP mreži? Pošto sam postpaid besplatno mi je 300 minuta dolaznih poziva. A je li besplatno pozivati korisnički servis 1500?
Послато са GT-I9082 користећи Тапаток 2
RAC na 1467
imas 300min dolaznih (mjesecno) znaci da te neko zove iz cg a ne ti da zoves. korisnicki servis iz cg je besplatan za srb mislim da bi se naplacivao sig.
f6
Taj 1467 ne vjerujen da je. Znam da SMS stiže sa tog brija, ali nije to. Treba mi kratki kod kao naprimjer zvjezda 100 taraba OK i tu posle uđeš u Menu i kucaš brojeve: 1.stanje na računu, 2.dukati (bilo nekad) itd.
Nešta slično tome se kuca zvjezda 1?? Taraba i OK to jest zelena slušalica
Nije besplatno za poziv, samo iz CG. Provjeru stanja radi preko *111# jer se naplacuje sms na 1467, a posebno iz roaminga
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Plus kad si u romingu ne ocekuj da dobijes pravo stanje, iako je stanje azurirano...
E to Sale. Bravo. Bio sam zaboravio. Hvala Vam svima
koji god paket da sam uzeo, s kolko god minuta i cuda, ja opet platim 50 eura na kraju. a kako brate
Koji je dobar paket koji ukljucuje poruke i net a da nije deracina
Smart 5 plus sms 3 to ti izadje 8.06 mjesecno. U tome ukljuceno 60minuta prema svim mrezama,1500 poruka ka svim mrezama,2 t com/t mobile broja besplatna u oba smjera...
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
i internet 5, neogranicen internet 5e mjesecno 1GB pa brzina opada i za 13.06 imas sve mjesecno...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Opciju internet 5 moraju svi crnogorci da imaju
Send from past.
Oce li mi objasnit neko kako to oni misle da privuku ljude sa "popustom"... Npr placas smart 50 + sms+net unlimited, svaki mjesec 65€, sto za 2 god dodje 1560€ kao minimum (a dje je roming i mozda jos neki troskovi), i onda za Note 3 traze 350€?!?! E pretrgli su se sa "popustom". A i polomishe se da nadju zamjenu za ritam klub, sto su obecali :?
PS simpaticna im ova Nokijica, Note 3 pored nje izgleda kao patuljak :-P
Last edited by verbalni_fajter; 27-06-14 at 00:27. Reason: [IMG][IMG]http://img.tapatalk.com/d/14/06/27/denepuvu.jpg[/IMG][/IMG]
(nečitko)
Imas jednog na temi ExtraTV ako ti on ne objasni nece niko,ali ipak mislim da to nije do njih
![]()
ekstra tv? a? sta? ko? Kakve veze to ima?
(nečitko)
To onaj tikomov udarnik?
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Koji su parametri za internet na flesku na t mob karticu, moram rucno da ih podesim.
Forever young, i want to be forever young
tmcg-wnw / 38267 / 38267
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Sale, ne moze samo to. Pita me za vise opcija. Ide ovako :
Config name...
Dial number...
1.Obtain APN adress automatically
2.Use the following APN adress... (ukucati tacnu adresu)
User name...
Password...
Forever young, i want to be forever young
Telekom
*99#
2. tmcg-wnw
38267
38267
Da li je prepaid/postpaid? Data kartica ili obicna sa nekim Internet paketom?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks