Nisam siguran da je to više dozvoljeno da se koristi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Moguće, ja sam to ovlaš neđe načuo dok su pričali o novom zakonu. Možda čak nije bila priča o zakonu, nego o ovim pooštrenim kriterijumima za registraciju kola. Tipa sad traže da auto mora da bude one boje koja je navedena u zvaničnim dokumentima, ne smiju one trkačke šare i krov druge boje da bude i slične stvari. Moju sestru su jedva pustili da registruje bijela kola sa crnim retrovizorom.
Valjalo bi neko da postavi kakvo je tačno stanje, samo da ne rastegnemo priču na sto strana kako smo čuli od ovoga-onoga...
Meni je vozač koji nas stalno vozi kombijem rekao da je usvojen novi zakon i da vodi sva vozila da se zatamne stakla na 95%, a vidim da je sve više auta kroz grad zatamljeno.
Last edited by NHM; 24-06-14 at 14:17.
Do sad si moga zvat i pitat sve sto te zanima.
I am so post-rock I shit sad birds.
dje da nadjem lijevi stop za mercedes e klasu 2008?
Real eyes realize real lies!
Jesi gleda na ebay.de ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Radi li ko remont kompresora za klimu?
Đe se može kupiti polovan Kompresor za Daewoo Matiz? Poručio bih i sa nekog sajta ali ne znam šta da tražim
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
jesam, al sam mislio nedje polovno na neki otpad da ne cekam
Real eyes realize real lies!
Pakito, probaj na otpad u Masline, Bato ili Coms se zvase, na magistralu blizu one kalimero perionice..
Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
servis za Pioneer f900bt? gdje u CG? imam softverski problem
Inace da ne zna ko slucajno da li neko u CG posjeduje Jaguar e type 1, proizvodio se od '61 do '68?
Last edited by DzOnI93; 24-06-14 at 22:06.
probaj ovog lika ako imas koga da se krece put bosne...
http://www.pik.ba/artikal/12153712/stop-w211/
280e reparacija? E vala muski, kad bi samo znali koliko nabavljaju semeringe i ostale djelove...
ja sam bio kod njih prije par godina, cisto na servis klime i rekli su m ida je los kompresor, e taj kopresor radi unazad 7 godina...i jos nije stao...
bio sam i sa drugim autom, i trazili mi za reparaciju 200 i kusur eura...bice blizu 300... i jos kao fora daju mi garanciju 6mjeseci... i onda ne bijah toliko lud da platim servis klime i da mi to radi jedno ljeto, jer sam bio siguran da nece duze od toga kad ne daju garanicju duze od 6mjeseci... i tako narucih polovni kompresor za 100€...evo ga godinu dana radi bez problema...
Može li mi neko napisat koliki je zaustavni put vozila pri brzini od 170km/h?
otpad iz srbije... zvao..pitao...rekli imamo..toliko je... prevoz zavrsih dzabe i tako mi za 3-4 dana stize na adresu..ugradjen caskom...i sve sljaka...stari ostavio za rezervu...eto zbog djelova...ko zna...
pa tesko je to reci takozavisi od dosta faktora....
1 vremeski uslovi
2 podloga
3 vozilo tj kocnice, tezina..
4 gume?
sa 100km se prave velike razlike u zavisnosti od ovih uslova...a kamo li s a170...
sad pogledah ovaj link sto je Aquaria postavio...taman ti pise ovo sto ti napisah gore... uzete su neke prosjecne vrijednosti
Last edited by E_K_V; 25-06-14 at 14:32.
Momci imate li kakav predlog na koji dobar auto plac da se ode tj da taj nabavlja auta da nisu uvezena iz Italije, Francuske?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks