http://www.sportcaffe.me/upoznajte-n...igra-vimbldon/
Tereni na kojima se igra wimbledon
http://www.sportcaffe.me/upoznajte-n...igra-vimbldon/
Tereni na kojima se igra wimbledon
AJMO CRNA GORO !!!
Rodzer u finale protiv Falje, sad dobi Nisikorija u dva seta..
Zaboravio covjek da je to bio poen za pobjedu, i vrati se nazad jos da igra.![]()
Neka sto se on istripovao, nego i ja ,a ja gledam sta covjek radi ide da servira
Mozes misliti Japanac kako se zbunio sto ovaj ne dolazi ruku da mu pruzi![]()
Jos odavno su je mnogi otpisali, ali Ana uze danas 14 titulu.
Mislim da joj je ovo prva na travi.
Last edited by nenocopy; 15-06-14 at 21:58.
valjda WTA, ili su odlucili da ih spoje![]()
Xaxaxa, to to. Pojedine bi mogle da igraju i na ATP turu.
Forever young, i want to be forever young
Ha, evo recimo Simon..garantujem da bi ga Serena dobila u dvije runde..pardon seta.![]()
E da se Ameli vrati, tresli bi se i Atp i Wta tur. Vjerujem da redovno dere Mareja na treningu.
Forever young, i want to be forever young
Добила Данка у првом колу квалификација за Вимблдон 6:4 6:1
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
5. RODžER FEDERER
Švajcarac je 2001. izbacio sa Vimbldona tada neprikosnovenog Pita Samprasa, ali je prvu titulu u Londonu osvojio 2003. i od tada nije stao… Pet puta zaredom, uz mogućnost da pobedom ove godine osvoji Vimbldon šesti put u nizu, što nikada nikom nije pošlo za rukom.
Koja smijurija od portala... Uzeli ste tekst iz 2008. i neizmijenjenog ga postavili![]()
Hahahha, je li moguce.. :mrgreen:
Inace, Djokovic prvi nosioc na Vimbldon, pa ide Nadal, Marej, Federer.
Vidim da ljudi ovdje na CDM-u masovno misle da je lako biti novinar ili komentator .
Ocekivano nakon ispadanja na startu turnira znalo se da Nadal ne može biti prvi. Kad počne ona ljepota od zelenila i bijela oprema, spektakl!
Danka u trećem kolu ali igra protiv ove Curenko vjerovatno, a od nje je dva puta izgubila u posljednja dva mjeseca.
Зато што је наша тенисерка и зато што прави најбоље резултате у историји црногорског тениса. Сад јој треба подршка, не после кад буду хтјели сви о њу да се ограђују.
Данас је у другом колу савладала Британку Емили Вибли-Смит 2:1 (6:1, 3:6, 6:1) и пласирала се о треће коло квалификација. За главни жријеб ће играти против Цуренко
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Danka je vodila 5 4 servirala za set i imala 30-0 i od tada nijedan gem uzela vishe nije nazalost.Nevjerovatno !
...
Izadje zrijeb za Wimbledon..
U Novakov zrijeb je Marej, a na drugu stranu Federer(i Wawrinka) i Nadal..
Nece gledati titule ni jedan ni drugi ove godine na Vimbldonu imam takav osjecaj.
Prenosi li RTCG ovo?Jesam li opet prinudjen da slusam Nadalovog Kurcoljuba Sofra.
Prenosi RTCG Wnazalost. Prijeki imas W i na sva 3 kanala SK ako imas kablovsku tamo je bolja slika a i bolji komentatori (koji takodje malo vise vole Novaka
al dobro tebi to nece smetat previse
)
I don't get lucky. I make my own luck.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks