NLB visa electron
The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.
edit: False alarm. Prošlo je.![]()
Last edited by Beethoven's C***; 18-06-14 at 09:49.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
NLB Visa San verifikovana. Dajte sad neke sajtove za robu, tehniku koji su jeftini?
Hypo AlpeAdria VISA ELECTRON verifikovana
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Osnovna prednost paypala je upravo to da ako te ko predje, paypal ti refundira novac.Takodje, ako paket kasni, otvoris slucaj u dva klika i oni se bakcu s prodavcem umjesto tebe, vrate ti novac pa se od njega posle naplacuju.
Vec godinama kupujem samo na ebay-u/amazonu. Pratis reputaciju prodavca, do sada preko 150 transakcija sigurno s prodavcima 99%+, samo je dva puta bio "problem" ali novac uredno vracen cim sam se zalio. I to sam direktno rijesio s prodavcem, nije bilo potrebe da otvaram slucaj na paypal. To je to trn u oku svim prodavcima, cim im spomenes otvaranje slucaja odma se rijesava problem.
![]()
Last edited by BiTrAtE; 18-06-14 at 10:47.
Meni je nije prihvatio HipoAlpeAdria Vizu elektron. Al zato jeste skrill masterkard.
Odlicna mi je ova recenicaNego, jel definitivno ne moze nikakva uplata da se primi?
evo pronasao sam dobar sajt za online kupovinu:
http://www.dx.com/
Ako ste do sad imali PayPal naloge na druge drzave koje ste uspjesno ili bezuspjesno koristili, moja preporuka je da taj nalog zatvorite i otvorite novi sa ISTIM mailom na Crnu Goru.
Upustvo za zatvaranje naloga: https://www.paypal.com/hr/webapps/he...=FAQ1215&m=HTQ
Cim ga utulite, mozete odmah novi da napravite sa istim mailom. Ja sam sa Mastercard (Premium kartica) Hipotekarne banke sve odradio bez problema... Generalno, Mastercard je masu pouzdaniji od Vise (kada mislim na pouzdanost, odnosi se na placanje preko neta u smislu da mi transakcija UVIJEK prodje, dok kod Vise dobijem gresku u transakciji, nemogucnost pristupa serveru ili neke pending zahtjeve, a ne odnosi se na bezbjednost prilikom placanja)...
Mislim da PayPal nije previse donio CG u ovom trenutku jer je broj sajtova koji shipuju u CG i primaju kartice prilicno veliki... Ebay je definitivno najveca dobit, a ostale dobiti, iskreno, ne vidim...
Originally Posted by Nk-001
Sigurno da postoje takvi sajtovi, ali bas nisam naleceo na takve u zadnje dvije godine... Ma odlicna stvar, pogotovo jer ne kosta nista, ali dok ne krene primanje novca imamo samo pola usluge...
Svakako i nakon primanja, opet ce koristi imati samo oni koji izvoze pamet, a oni koji bi da izvoze robu ce imati logisticke probleme, tako da ce i to primanje biti polovicna usluga...
Originally Posted by Nk-001
Bjese li amazon paypal samo?
ovaj ebay je preskup iskreno, cu 15 eura obicna majca kratkih rukava
Mene zanima sto cinjet kad je adresa bb, da li tako da ostavim pa ce mi stizat u postu, ili moram otvorit postansko sanduce?
Kakvi su to cigani, svaki im je takav posao.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks