Ebes me, ne znam sto bi ovu Svicu igrao.. Moze biti bedem 0-2 ali svaki mec na ovo Svjetsko je do sad bio suprotno od toga..
Steta za Bosnu sto primise bzv gol....
posto mazic sjutra sudi njemacka-portugalija predvidjam dosta kartona, moguce i crvenih kao i penala. taj se ne libi da dune u pistaljku
Sjutra treba da se odigra nigeria x2,0-3...1.78 kv
Sto igrat ove njemce oce li bit go u oba ?
Samo da vam javim da je GASENJE Brazila pocelo.
Gasi ove kvote
![]()
Kakva je fora sa kvotama, hahhaha ne vjerujem, znači 3 dana mi doma bilten Zero bet kladionice (ex. Premier) i ne otvarah ga, nego sam igrao na online meridian pišljivi đe je 3+ oko 1,45-1,60. I uzimam sad ovaj bilten kad ono na 2+ kvote po 1,40-1,50...na 3+ idu i do 2,30. Španija Čile 3+ kvota 2 (1 i 3+ kvota 3- g a s i )... Prvo 1+ na većini utakmica preko 1,4 ide i do 1,6..mora se ovo iskoristit![]()
Nesto mi se igra na Ameriku i GG na Njemce, 0-3 nigerija iran, hmm
rm -rf /
Igraj Nigerija iran 0-1
Amerika 0-2
njemacka gg3+ ili p2+ kako ti milo
u stvari svi igrajte ovako :mrgreen:
sjutra Gana , Nigerija i Njemacka sve fiksevi... Ne vidim nacin kako da to ne dodje
Послато са ZTE BLADE III уз помоћ Тапатока
Za Njem i Nig se slaze, Ganu mi je sumnjiva
A ja eto ne znam kakva je ta USA , ali Gana je solidna Esijen Asamoa Boateng braca Ajev itd.
Nadam se da sjutra ta 3 fiksa dodju da se uzmu pare i onda preksjutra gasenje na Belgiju i Rusiju
Slusajte sto sam vam napisao i gasenje se nastavlja. Gana ne moze dobit USA, nema teorije. Veze nemaju, gledao sam ih podgoricom. Usa je ozbiljna repka.
sa 10e looka123
Gasi
Sve doslo realno sad osim Urugvaja...naravno Spaniju nikad ne bih igrao protiv Holandjana na fikseve, nego lupis 3+ i miran si...valjda i ovo do kraja prvog kola dodje realno, a to su pobjede: Njemacke, Gane, Nigerije, Belgije i Rusije.
Ako kojim slucajem ove dodju 3+ onda se kladionice mogu zatvorit slobodno...![]()
kako brate portugal protiv njemacke realno, daj te trave malo ovamo![]()
12 dana nijesam nista igrao![]()
Njemci i Nigerija, mislim da je red da dodje ovo kako treba![]()
Tu es mon héro!
Njemacka GG3+, Iran ppx/X, Gana 0-2/ppx.
Sent from Paris
I don't get lucky. I make my own luck.
moze li mi neko rec, tenis kako je zavrsila Skjavone?
Ja cu bogome forsirati 3+ na većinu utakmica pa i večeras ćemo jedan tiket ispoštovat.Ako su mogli Grci i Švajcarci doć na golove može i ovo noćas, Drugi tiket bi mi bio dva gola Njemci daju, pobjeda Nigerije i GG Gana-USA
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks