Ja razmatram sat vremena sta odigrati i omasim, a djevojka mi lupi i dobije... pa budi pametan
Kostarika 2 kv 7
I Kolimbiju 1&3+ kv 4,1
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Ja razmatram sat vremena sta odigrati i omasim, a djevojka mi lupi i dobije... pa budi pametan
Kostarika 2 kv 7
I Kolimbiju 1&3+ kv 4,1
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Kanim se cijeli dan da odem da odigram sve tri utakmice po 3+ sa 20 eura, i na kraju ne stigoh na Kolimbiju i ne onigram nista
Koji me maler bije ovo je bruka
[1/1]
9013 *** England-Italy
Daje 3 Gol G2 2,95
Odigram ovo i daju go posle 2 minuta
pa ovo svjeCko je raj za kladionicare srece mi, pogotovo sa ovako velikim kvotama na golove ..
eo kvote za ove 3 danas:
kolumbija 3+ (2.20)
urugvaj 3+ (2.15)
engleska 3+ (2.50) (meridian)
a ja mjesto da fino odigram nesto ovako, izmisljam neke igre i padam ... e muko !
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
I na uzivo su se isto fine pare mogle uzet na golove
Singlirah 3+ ITA - ENG @2.88 u Lob, jeeebote.
Da Japan i Obala Slon. u isto vrijeme odrade izmjenu, kvota @40.00
Da u 2. poluvremenu bude 0-4 izmjene, kvota @3,50
HmmmmmmPrvo pol. se šibnu glavom dvojica, da ih moraju iznijeti... I eto oba prolazna.
![]()
meni treba jos jedan gol na englesku u drugo, da mi ovaj jadni posljednji tiket ostane u zivotu.. ako ne daj boze dodje, cekam obalu ppx ..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Može li ova u 3 doći 4+? Japanci ludi trče kao ludi@3.50
Bet at home... Ja igrah i jedno i drugo.
samo neka bude neka jaka povreda u prvom, da dvojica izadju, i eto.
Igrah i 4+....
a Sofro ludi: "DOBRA NOC POSTOVANI GLEDAOCI" hahahah![]()
Strefih na Eng-Ita i Jap-IC da ce past na obije tacno 3 gola.. Neku sicu izvukoh..cisto da se vrati to potroseno danas..
Koliko crtanih utakmica a ja nista ne odigrah, 100 golova je palo do sad. Sjutra kad se ja budem aktivirao bice sranja... obicno to tako biva![]()
Ja pri 2:1 i onoliko sansi se gradih manje od 3.5... Vratih se na 0, i blizu sam da obrnem 3x ulog i bonus.![]()
a ko ce imat snage poslije ovakve sezone (za zaborav) da zapne na SP od prvog kola. bez najveci klosari, taxisti i konobari.
a mi smo maleri jedni, ja sam odabra na francuze da pocnem... vec osjecam vrucinu
prijavicu bug u meridian sjutra, kume jesam unio kod, ulogovao preko maila i sve. ma prevara gradjana...
nego, koja mi je najbolja strana kladionica sa bonusom, ocu da ubacim 50 do 100e da igram ovo SP online jer se ne mogu cimat sa sela 3 smjene a urbanizacija mi je 5km daleko :mrgreen:
gasi ovo![]()
Mogu li noćas Šiptareli švajcarski da dobiju ove Ekvadorce? :mrgreen:
Pa kad mi kažu da se bonus i depozit teško obrću:
Pola para na 1 @2.50
Pola para na X @3.30
Što god dođe, bićete u plusu, obrnućete jednom (rolover) i samo se nadate da ne dođe 2.![]()
Bice tezak mec Svajcarska, jer se ipak igra u Juznu Ameriku, Evador je navikao da toplu klimu, dok ovi alpinci su navikli na sir![]()
Ono što ću još da probam:
3+ @2.20
Rezultat 2:1, 3:1, ili 4:1 @5.50
Rezultat 3:2, 4:2, 4:3 ili 5:1 @19.00
Hladno pivo, hostese iz Ilužn-a na pauzi, i lomi ga.![]()
francuska ce ovima dati 4 komada. to vam je moj poklon za danas
braca moja napacena ce dobit 1 ili 2;0
Svajcarci lako mogu 0-0 da odrade... 0-2 sigurno
---Chelsea Fc---
[5/5]
0391 15-06 15:00:00 Inter Turku-MyPa
Konačan ishod 1 2,15
0393 15-06 15:00:00 SJK-RoPS
Konačan ishod 1 2,10
0079 15-06 15:00:00 Estonia (W)-Macedonia
Konačan ishod 1 1,13
0385 15-06 15:00:00 KuPS-Honka
Konačan ishod 1 1,75
0206 15-06 15:00:00 Kajaani-OLS
Konačan ishod 1 1,23
Na koju kvotu ja padam majko sveta
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks