šteta, ja reko da smo ovu planktonsku virtuelnu ljubav digli na viši nivo![]()
what?![]()
:lolblue:
e moj walkeru, ja sam mislio da si makar ti otvorenog uma :lolblue:
OT
sinoć se budim ali iz nekog sna (koji je težina bio) vas u golu vodu - dok sam ukopčao da sam se probudio nisam mogao da se pomjerim i imao sam osjećaj kao da sam još uvijek u snu i ako sam budan
prvi put mi se ovo dešava
"Evropskih".
Forever young, i want to be forever young
Sanjala sam da sam izgubila novčanik....e muke moje.....i onda ga na kraju pronađem ispod kreveta i neku rupu..
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Podsvjesno strahuješ da ne izgubiš ljubav osobe do koje ti je stalo, međutim u snu sebi daješ i odgovor – tražiš ga (novčanik) – znači radiš na sebi, posvjećuješ se sebi i samim tim ćeš naći ljubav bilo gdje pa i u rupi ispod kreveta... recimo
p.s. a i tu je uvijek stevannhahaha morala sam !
![]()
Last edited by tigrovo_oko; 12-06-14 at 10:38.
a ja sam našla ljubav svog života... i istina je da strahujem da ne izgubim nešto tako vrijedno kao što je on
![]()
Nema potrebe za strahom, prepusti se i uživaj, pusti nek te ljubav vodi![]()
Šaljem ti veliki poljubac za ovo :*
Sanjao sa jednu noc goozicu![]()
Tu es mon héro!
Sanjah da mi ispadjau zubi. Ono što po internetu nađoh su neka glupa nagađanja.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Što se tiče ispadanja zuba, pošto mi se i samoj dosta puta dešavalo, mogu ti reći sledeće.
Sam si. Kao i svi, uostalom. I to je prirodno.
Prijatelji su zaista rijetko bogatstvo, no velika većina to nisu.
Polako, ali podsvjesno sigurno, skidaš zavjese/draperije koje si sam sebi zakačio na okicama Duše.
Tako nešto je – bolno, pa se u snovima dočarava na jedan tako tragičan/deskriptivan način kao što je ispadanje zuba, da se ujutro čak budiš i pipaš da li su zaista ispali ili su i dalje tu.
Tu su, ne brini. I Ti si Tu. I To je više nego dovoljno. Za sve.
Budi Tu za Sebe.
Aj sad, daj malo tih domaćih jagoda, ne budi stipsa hvalisava...
Sanjah prije par dana da sam bolestan od bubrega.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Smanji slatko, alkohol, cigarete i kafu.
Neka fala.![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
E, pa, moguće, da imaš frenda Kaspera. U tom slučaju, poslušaj njegov savjet za sve što se tiče kombinacija za svjetsko prvenstvo. Valjaće ti. Ja ti se u to, ama baš...
Ljudi moji kakav haos sa mnom.. doslovno. Sanjam da imam na fonu neki jaaaako bitan propušteni poziv (ne sjećam se da je precizirano o kome se radi). Klikam po ekrnu da uzvratim, ali nigdje tog broja. Očaj. Ljutnja. Kako, šta? Buđenje, novi dan i sve ok.
Ali, danas mi se ponovilo u javi, (srećom broj nije nestao) i mogla bi to bit prekretnca u mom životu![]()
The more things change, the more they stay the same.
ima muških na forum dosta nemoj da se patiš.
elem, zaspah sinoc na ledja ( nikad tako ne spavam) i makoh jastuk. valjda kako sam bio presavio glavu unazad mene je vrat ustinu izgleda, ukocio se. ljudi u sre noci ja kao ne mogu da dignem glavu, ukocila mi se skroz, a sve kroz san. znaci sad se preznojim kad se sjetim, i tacno se sjecam rukom sam digao glavu da bi se okrenuo na stomak. a sve kao kroz san. pakao
f6
Baš tako,san je sinonim za "gubitke" onih koje smatramo bliskim.To nije ništa novo, čovjek misli da ima brojne ili dosta njih uz sebe a kako vrijeme prolazi broj se smanjuje i čovjek je svjesniji da se najviše na sebe može osloniti.Nije potpuno sam ali...
Acs spavaj normalno
Послато са GT-I9070 уз помоћ Тапатока
"Tiha voda brijeg roni..."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks