Jebeni komarci.
Sent from Paris
I don't get lucky. I make my own luck.
Posle dugo nećkanja (nemanja vremena) da odgledam jednu seriju, konačno se sastavih. Bacih pogled da vidim koliko serijala/epizoda ima, i saznam da je glavni glumac umro (zbog bolesti je zamijenjen u drugoj sezoni). 'Bem ti sve...
Ma, da... Davno nekad uhvatih par epizoda na TV-u, ali ostali ukućani nisu mogli da podnesu toliko eksplicitnih scena, pa rekoh - skinuću sa interneta da je na miru odgledam, ali vremenom zaboravih. Sad me podsjetiše B92 i AXN i saznah ovo![]()
Imamo na posa' nekog retarda koji nikad posle upotrebe toaleta ne povuče vodu. Još na ove vrućine ako je veća nužda ne može se prić kupatilu na 20 metara.
Ja bi ga zakljucala da ostane tu dok ne ukapira zbog čega ne može da izađe.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ja se sinoc tako isamarah u snu zbog komaraca,ima li ista gore nego kad pocne da zuji pored uva...
---Chelsea Fc---
ela, sad mi napravite ljepoticu i od Ćazimove Mande...
Sell the Vatican, Feed the World!
Što je ova muka sa narodom, ko njima uopšte daje vozačke..
Jutros pogledaj snimak iz NS, a maloprije kako lik kupi djevojčicu na pješačkom i bježi..
Ali naravno ima bitnijih stvari od ovih, moja državo i policijo..
kakve veze ima tvoja država i Ns?
Jer ovdje nije ništa bolje, naprotiv..
Sam vidim noću a nekad i danju što se radi i kako se vozi, a ni država ni policija ne čine ništa povodom toga..
ada, to se zna i to odavno
Treba država da ide svakome u kuću i vaspitava jednog po jednog čovjeka u državu? Ima tu njihove odgovornosti dosta,ali obrati malo i pažnju kakvi ljudi oko tebe žive i kako se ponašaju
Are you suggesting coconuts migrate?
stoka za volanom i tu nema što da se doda
I don't get lucky. I make my own luck.
Taj sam, lagano si me provalio...
Forever young, i want to be forever young
Svakako je lakše nekog drugog kriviti
Are you suggesting coconuts migrate?
Nerviraju me ljudi koji na sastancima piju vodu iz flaše. Znate ono kad na svakih 4-5 ljudi stoje 3 flaše vode od pola litra i po jedan manji štos plastičnih čaša. I onda neka sirovina otvori flašu i pije direktno iz nje. I bar da popije sve, nego popije trećinu a ono ostalo može samo da se štetuje.
Frizerka jedna koja uopste ne slusa sta joj pricam, nego vodi svoju politiku...zadrtih ljudi, Boze mili....nece me vise gledat u svom salonu kad je takva.
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
Kakav je debil ovaj Dajnamo madjionicar...skoro svaki trik mu je namjesten i ucesnici u triku "glumci"...jebe.m mu mater ja malo i sto gledam te gluposti
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks