Eh..da baba ima .!. bila bi djed..
Zato jer je kriv... Vrlo jednostavno, da nije prekrshio zakon ne bi bilo ovakvog ishoda... Krivica drugog ne ponishtava tvoju krivicu, obojica odgovarate...
Ove stvari su jasne i malom djetetu, ako trolujete nije ok da radite to na ovoj temi, ako ne trolujete svratite ponovo do osnovne...
Sent from Tapatalk
#fakenews
voznja 160 km/h u pijanom stanju i nije kriv nimalo, sto to pricate ljudi?
...
Jeste bio pjan,jeste isao 160 ali to ne mijenja cinjenicu da su oni prosli kroz crveno,on bi vjerovatno prosao i ovu raskrsnicu bez problema,samo ne znam zasto sluze onda semafori ako se prolazi kroz crveno
U "sretnu" državu Ameriku, moj drug je bio osudjen na godinu dana zatvora jer je zveknuo čovjeka koji je prošao na stop, i pritom se ovaj zarotirao autom, vrata mu se otvorila on ispao i auto ga zgnječilo uza zid. Na licu mjesta je ostao mrtav.
Jedina greška moga druga je što je vozio deset preko. A ovaj je prošao na STOP znak, nije ni pogledao ima li koga, i nije bio vezan. Tu su pare uradile svoje, jer je porodica morala izvuć pare od osiguranja, a ne bi dobili centa da je ovaj proglašen krivim. Drug je bio jedno vrijeme na kućni pritvor, dok je trajalo sudjenje, pokušao i da se objesi kad je bio sam kući, jer nije mogao da živi sa činjenicom da je ubio čovjeka, doduše ni kriv ni dužan, ali...sreća pa mu je brat naišao u pravi momenat.
Za ovo što se desilo u NS nemam riječi, žao mi je ta mlada tri života, ali da nisu prošli kroz crveno ništa ne bi bilo. S druge strane, ovaj nesoj, je vozio ludački i bio pod dejstvom alkohola, samim tim je bio prijetnja za ostale u saobraćaju, i samim tim je kriv koliko i nesretnik koji je vozio golfa!
Сент фром мај ајФон!
tuga bozija,gledam po ko zna koji put ovaj snimak,uzas,sta vise reci.....jednostavno ta njegova brzina i njihov prolazak na crveno su katastrofalne cinjenice i same po sebi a kad se jos i poklope desavaju se ovakve stvari.nema sad tu price sta bi bilo kad bi bilo ili ko je vise a ko manje kriv.potpuno JEDNAKO su krivi,bar je to neko moje razmisljanje
Mene samo zanima odakle podatak da je isao 160?
TAKUMI
Izmjerili su mu je ovi sa foruma oni su vjeshtaci saobracajni i to vrhunski njima je slika dovoljna samo
sent from my dick
Ne znam, mislim da ne bi trebalo da bude njegova krivica, on je kriv za brzu voznju, on je kriv sto je bio pijan ali nije on IZAZVAO udes, izazvao ga je ovaj sto je prosao kroz CRVENO
snimak sa druge strane
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
i ja sam sad to htio da pitam ovdje se ni priblizno ne radi o toj brzini.
napominje, ljudi po zakonu odgovarace momak za ovo zbog brzine i alkohola. da je bio klasicni udes bez žrtava stetu bi snosili pola pola kao i krivicu
f6
O kojoj se brzini radi kad ga je ovako bacio..?
Sent from Tapatalk
#fakenews
I meni se cini da je ovo daleko sporije od 160, glupo je raspravljat sta bi bilo da je vozio 70-80. Iako bi isto vjerovatno bilo kad ih ovako bocno udari auto od 2 tone.
da je vozio sporije - prije bi ukočio ili što medo kaže zakačilo bi ga crveno svijetlo..
al ispade da su semafori samo postavljeni za ukras..
Treba svaki vozač da pogleda ovaj snimak i da preispita svoje ponašanje u saboraćaju. Ja kao vozač moram osuditi prolazak kroz crveno jer dosta vozim kroz grad i ako ne mogu da računam na to da će neko stati na crveno ne znam onda stvarno kako da vozim i što da radim. Ovo je tragedija, ali momak treba biti kažnjen za prekoračenje brzine i vožnju u alkoholisanom stanju. Samo je pitanje da li su i te kazne dovoljno oštre, jer bi trebalo da budu
Are you suggesting coconuts migrate?
S8, da je ishao 70 ukopao bi ga u mjesto... Nema shta vi po forumu da mislite ili ne mislite je li kriv, zakon je prilichno jasan... Jedino shto ima olakshavajucu okolnost zbog njihovog prolaska na crveno...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Isao je oko 120-130 po nekoj mojoj procjeni(vjerovatno grijesim,al 160 ne vjerujem bas da je isao) al sto me strasno iznerviralo na ovaj drugi snimak jeste to koliko je auta samo produzilo,ne mogu da vjerujem da zaobilaze auta i nastavljaju svojim putem
Hmmm malo prelistah zakon, izgleda da nije potpuno jasan kako sam mislio... Sticaj nehata ima više teorijskih shvatanja i obično se sud vodi ranijim sličnim slučajevima... U Srb je maximalna kazna za ubistvo iz nehata 12 god (s tim što se nehat drugog učesnika u radnji uvijek uzima kao olakšavajuća okolnost)...
#fakenews
Mislim da se ovdje ne radi o nehatu (radice se ako mu dobar advokat zavrsi da ide na nehat).
Klasican primjer koji profesori navode na predavanjima: vozac vozi auto izuzetno velikom brzinom = krivicno djelo ugrozavanje bezbjednosti saobracaja (sa posljedicom ili bez nje).
Npr. u gradu je ogranicenje 50kmh a tebe uhvate da vozis 70kmh = prekrsaj.
Uhvate te 200kmh kroz grad = krivicno djelo.
Razlika je velika izmedju prekrsaja i krivicnog djela.
Ali nevjerovatno da pojedini nisu stali, nego su samo produzili, nevjerovatno .
Zamislite tek situaciju da je on prosao na crvenu a oni na zeleno... Jer i sad na forume srb ide ono - kupio mu tata, pjan, metak u celo.
Takodje alko-nalaz preminulog treba sacekat
f6
nema od toga ništa dokle god vlada nepotizam i dokle god ti tatinoga kuma brat koji je načelnik nekoga odjeljenja u policiji
bude cijepao prijave i vraćao vozačku nakon oduzimanja! Naravno, ne mislim na tebe, uopšteno pričam, ali to je naša realnost
Ne možeš nikako da kažeš da je neko ko vozi ovolikom brzinom i pod dejstvom alkohola (1.17 promila je imao, a 160 kmh se pominje jer mu je brzinomjer u autu ostao na toj kilometraži kad se zaustavio) kriv 0% !!! Sticajem okolnosti nije pokosio pješaka dosad a što bi onda rekao? Jeste kriv je za živote troje mladih ljudi, ništa manje nego taj što je vozio golfa ili pola!
eto to je suština!
a ovo zaključak! Što to pričate, zaboga!?!? Da sam ga rodila ne bih mogla reć nije kriv, ne pretjerujmo!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks