idem za par dana dolje, dako se provučem ispod rampe :mrgreen:
pa naravno. ne placat ništa al se žalit kako su plate nikakve i kako treba mac vlast...
f6
idem za par dana dolje, dako se provučem ispod rampe :mrgreen:
provuci, evo ispade da može. ne objasniše kako ali može. ili podji preko petrovačkih pa ih zezni ahahah e show
f6
e ali idem s Actros-om :mrgreen:
biće gusto, al nadam se najboljem
I ja bih ustedio 5€ na sozinu ali mi auto normalne visine pa se ne mogu provuci ispod. Da nema ko brusilicu da ofikarim sofersajbnu i krov da bi se mogao provuci. ....mozda i auto spustim do u asfalt kao na one slike na forum.
I samo pun gas ispod rampe fijuuuuu![]()
Standardno razmisljanje umobolnog naroda ove drzave, sve sto je drzavno to je svacije a kad je svacije samim tim nije nicije pa udri bilo kako nema veze sto drzava ispasta...
posle se cudi narod zasto se sve privatizuje... kod privatnika nema toga da se sve lopinja jer jelte sve je drzavno pa ko ih *ebe...
sve dok se ovako razmislja i ne postuje svoja drzava nema napretka... poslije je vlast kriva.....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Kako vlast nije kriva kad ovu drzavu najvise kradu i sakate upravo njeni sluzbenici?![]()
Last edited by Mladjo; 09-06-14 at 11:14.
niujedne mi gace lastike nema
Ne morate se provlacit ispod rampe,rampa ostane dovoljno dugo podignuta da komotno 2 auta mogu da prodju
A sto se tice drzave,zna se da vlast najvise krade,tako da je o tome preglupo polemisat
:lolblue: gasi Sozinu - gasi državu :lolblue:
hahhaha a zayebavaš li se kralju?
You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.
Ni mene ne moze da otvori
probajte preko tapatalka, tako sam ga pogledao
btw muzika je zvek![]()
Ko je vidio vidio je ko nije PM![]()
pozdrav drugari do sledeceg video snimka![]()
Nije niko vidio jer vjerovatno nema sto da se vidi,al dbr
Ja sam odgledao ako je to to džip Barske tablice?
Jutros sam dizao saobracajnu i nasli su mi kaznu iz feb 2011, eto da znate da vise nema zastarijevanja itd
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Isto je bilo i meni prosle godine,kazna mi je bila iz 2009 cini mi se
Alo, kakve kazne iz 2009.??? Ja imam nešto što sam im bježao, a bio sam neregistrovan i bez vozačke, đe da provjerim to sunce ti jbm???
Ali prije 4 godine je to bilo, ja mislim. Ništa mi nije stizalo, bile su kazne po starom sistemu.
Mene je ova kazna bila od komunalne kad je pauk krenuo da mi dize auto,60e cini mi se.Ja sam na to i bio zaboravio jer je bas davno bilo
Bez vozacke -.-
Ima li peckijeg momka od Marka Cetkovica? Sa prsle vespe sad je u republicku. Kakve mi je sve 'krimi' price pricao ja ne mogu da vjerujem.
But if you never try, you'll never know..
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks