Ja sam samo komentarisao sto bi nekome bilo korisno da zna, nikoga nisam uvrijedio. A to ako ces da prijavis moderatorima, ela slobodno ako ti je merak![]()
Everything that kills me, makes me feel alive :)
Al dobro... To ce moderatori vidjet za jedno 7-8 dana
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
sto su se umirili ovi plavi momci nema ih na petlju kod katolichke,zlaticu,maslie, cekaju da se odviknemo il su bonus za plate ispunili pa su slobodni 2,3 mjeseca :-)
Greška
Last edited by radja; 03-06-14 at 07:59.
Evo jednog neobicnog pitanja
Kolka je kazna ako prodjes kroz tunel Sozinu bez placanja putarine Tj mogu li te kaznit ako neces da platis putarinu?
Vjervatno jave policiji i prv patrola te zaustavi,al sta dalje biva ne znam
Odavno gluplje pitanje nijesam procitao
Sent from my TELEFON using VIP TETRAPAK
Preskočio bi.![]()
Realno moguce je provuc se tako,al ne bih znao kakve bi bile posledice.Mislim da Sozina pripada drzavi,neka me neko ispravi ako grijesim,tako da se u svakom slucaju ne bi dobro proveo
Prosao sam par puta ispod rampe. I vidis onaj mase rukama, prosao pored patrole u Virpazar al me nisu dirali. Pa zato pitah, ako mi ne mogu nista da znam da ne placam putarinu.
Mico idolu!!![]()
mozda vozi nesto ovako
![]()
Može i ovaj proć komotno. Možda bi malo podignuo rampu al bi prošao sigurno![]()
Ja znam poneke sa motorima zbog kojih su znali da stoje pored rampe da se ne bi provlacili.....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Koja je onda sustina placanja kad nam ne mogu nista? Dok ima ovca nek ih sisaju. Nije mi zbog 5€ nego sa 5€ goriva do mora i nazad mogu poc, a kad vec ne mogu nista zasto s tih 5€ i drugi dan ne bi posao?
a sto ces na more u sutomore, kad je bolje u budvu?
Ko ima ide na more, a ko nema ide u Sutomore
Sent from my TELEFON using VIP TETRAPAK
Sustina placanja je ta sto je neko ulozio grdne pare u taj projekat da bi ti puno brze i sigurnije stigao do mora i taj neko mora da isplati taj projekat i da odrzava toliko km puta i tunela koji vremenom propadaju jer ih ti koristis. Taj neko mora da plati one radnike na rampu. Taj neko mora da placa racune za struju za onoliko rasvjete i cuda.. I taj neko ti je skoro ustedio ta 2.5e sto bi isao okolo.
Nadam se da je ovo sto si pisao trolovanje al eto da odgovorim za svaki slucaj ako ima neki strucnjak da stvarno tako razmislja.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Hahahah, ima li što bolje no za**at državu? Tipičan mentalitet naš, zato ćemo još 9000 godina biti šupak od svijeta![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks