Dadomonte, ne znam koliko ti je oštećeno, ali probaj ti ili neki elektroničar da to lemilicom i kalajom prespojite.
Послато са HUAWEI U8815 користећи Тапаток 2
Da li neko zna dje može da se nađe tečno srebro ili kalaj, koji može da posluži za reparaciju grijača zadnjeg stakla.
Samo da nije bison electro jer ova mala bočica košta 27,40€....Treba mi neka jeftinija varijanta.
Dadomonte, ne znam koliko ti je oštećeno, ali probaj ti ili neki elektroničar da to lemilicom i kalajom prespojite.
Послато са HUAWEI U8815 користећи Тапаток 2
podizače ti servisiraju u ključarskoj radnji sef na zabjelu, a ja sam sebi za golfa 3 uzimao podizače, odnosno mehanizam bez motorića onamo u onu radnju djelova u tološe, u krugu elastika, ne znam kako se tačno zove, bili su topranovi i trajali u prosjeku pola godine, cijena oko 25 eura
ne znam za cijene, moguće da su skupi, samo sam čuo da momci dobro rade posao.
nego jedno pitanje, da li se može uvesti u CG auto sa euro 3 standardom, ili je to nešto promijenjeno?
Opet problem sa podizačima, to je bilo i prije pola godine, pretisnem spuštanje stakla, ide po milimetar dolje, kad se spusti do kraja, trika nema da se da se vratim. Inače, samo ga pretisnem jednom i spušta se do kraja, tako i podiže. Sad moram da ga uhvatim noktima da bi ga izvukao i onda malo po malo uz pretiskanje podizača da ga zatvorim, đe me sad to nađe na ovu vrućinu! Prošli put je sam od sebe proradio, pretpostavljam da je nešto upalo u mehanizam pa ga blokira! Imate neki savjet, što da radim ?
Najbolje ti je pod presu sa njim,posto ionako za po godine kad mu istekne rega ide tamo
Ahahahaha
Najbolje ulje za pasata 1.9tdi pd motor 116ks?
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Suncokret
sent from my dick
Normalno da nije prosla,kad svi koji voze novija auta su kupili preko kredita jer mozda 10% naroda moze da priusti novo auto svako malo
Valja li liqui moly top tec? Isto je 505.01
ja sipam već 7 god u audog liqui moly. Kupim ulje i filtere prekoputa trim staze na ćošak plave zgrade, dobijem popust i imam džabe zamjenu u škodin servis na NK put...
Sr@nje.
TAKUMI
Odavno sam htio ovo da pitam no vazda zaboravim.Interesuje me na koji nacin radi gps jammer,dali blokira sva ocitavanja gps uredjaja ugradjeno u vozilo?Tipa lokacija,bezina itd itd.GPS radi preko sim kartice
ide ljeto toplije 5w40 moze isto tako moze 5w30 i 0w30 i dr. novije oznake specfikacije 505/01 506.00 i 507.00 za dpf filtere
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks