Koja su to imena? Raca Petrovic,Dusan Basta, Nenad Milijas, Dusan petljavina Tosic, Mitrovic, Mrdja?
Nisam se dobro izrazioMislio sam po imenima koje imaju u timu da im je mjesto tamo. Po igri , odnosu prema dresu , savezu i milion nekoh stvari naravno da im je mjesto odje dje su .
Koja su to imena? Raca Petrovic,Dusan Basta, Nenad Milijas, Dusan petljavina Tosic, Mitrovic, Mrdja?
Realno po imenima Srbi u odbranu imaju bas top.Ostalo je sve trop srednji kvalitet.O nedostatku spica da ne pricam.
Igra se u Brazilu pune tribine, velike temperature, vlaznost vazduha im odgovara.A mislim da Drulovic odbranu nije poslozio najbolje.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Niko ne spori da imaju super odbranu nego da imaju problem da ostatak tima ne moze da isprati tu odbranu u kvalitetu, njima cak i ti odbrambeni igraci daju golove i najbolji su im strijelci a ne napadaci , da recimo Holandija ima takvu odbranu kao sto Srbija ima oni bi bili jedan od kandidata za osvajanje.
Ti nabroja sve sa klupe, mimo Mitrovica i mozda Baste i Milijasa kojeg i nema. Basta igra u standarnom italijanskom prvoligasu, Engleze da ne nabrajam, mali Jojic koji je postao standardan u jednoj Borusiji, o Markovicu da ne pricam, solidan Tadic ... itd itd . Po imenima ekipa koja zasluzuje da igra SP , e sad sto tu ima milion drugih faktora to je vec nesto drugo .
U danasnjem fudbalu ne igraju imena nego trener/selektor...
Zvezda izbacena iz Evrope, sta smo docekali ...
Niko od lopova u klubu nece da podnese ostavku. Ako navijači ne reaguju, zvijezda moze da objavi sahranu u nedjelju kao sportsko drustvo. Gadost sto su napravili lopovi od sporta na ovim prostorima.
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
Koliko je meni poznato, navijači su svih ovih godina bili u upravnim odborima kluba.
In vino veritas
:victorious:
navijači ne žele da klub ode u privatizaciju eeee bruka.ovo je preveliki udarac za klub koji je bio prvak evrope i prvak svijeta.sad ćemo da vidimo šta će sve izdešavati narednih dana,mjeseci itd
Dobra atmosfera u Sao Paolo
---Chelsea Fc---
Raca Petrovic nocas kao Buskec hahahhaha
Dobar igrac, bas me odusevio. Naucio je u Tursku neke stvari![]()
Rookie srbine
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Kako tadic pizdi na Mitrovica, vice mu da pokriva igrace, a ovaj se vuce ka mrcina...nema mrco od 20 godina snage
Gleda li ko ovu sprdnju sto se desava na finalu kosarkaske lige Srbije? Povlaci Vujosevic ekipu jer ga navodno sudije kradu, pa se vraca minut prije kraja roka za vracanje da bi kasnije izbila opsta tuca i prekinut mec trenutno...
Sto je ovo moj twisteru? kakva je ovo sprdnja.
Kakva tuga. Srpska kosarka dno dotice ovakvim ponasanjem.
Sent from Paris
I don't get lucky. I make my own luck.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks