Ovaj screenshot sto si stavio gore nije tacan.
Ask me how I know.
Cekaj, mi pricamo o Mazdi 3 ili 6?
TAKUMI
Ovaj screenshot sto si stavio gore nije tacan.
Ask me how I know.
TAKUMI
Ja imam 2,2 165 konja i trosi 6 otvoreno oko 8 kroz grad, tako da ova nova moze trosit koliko pise.
Brzo cu dobit djir pa da vidimo.
TAKUMI
Što će kome 6ca dizel, kad imaju tako dobri benzinci?
Entry 2.0 145ks i više nego dovoljan za bilo koje potrebe.
145 KS dovoljno? Koliko kg ima?
TAKUMI
Fabioni, ono shto sam napisao da troshi 7,8 je rezultat jednoga testa iz jednoga chasopisa, mislim da se chasopis zove "Auto"... Tamo sam chitao da ako se auto stiska da troshi 7,8 u grad , a ako se vozi umjereno onda moze da se izvuche i 7,1. E sad, radi se o Mazdi koja je testirana na gorivo u Srbiji tako da je tu urachunat onaj "bonus" od 1-2 litra koliko auto mora potroshit vishe nego shto je fabrika deklarisala.. A shto se fabrike tiche, oni su deklarisali 6,5 l / 100km gradske voznje za model G120. Vec sam ja urachunao taj "dodatak" o kojem ti prichash. Dakle ako je vjerovat testovima iz Srbije, ponavljam pitanje: Zashto bi iko ugradjivao plin u Mazdu 3 G120 kad ona troshi manje od 8 litara na 100 kilometara gradske voznje? (Pazi ja je nisam vozio tako da ne mogu da tvrdim sve ovo 100%, ali tako vele). Znachi nije 10 litara potroshnja, shto bi bilo nedje i logichno, vec manje od 8 kila bezolovnog na 100km... U tom chasopisu kazu: poenta je bila da se napravi motor koji ima snagu od 1.6 , obrtni moment od 1.8 , a da troshi kao 1.2 motor... Isto tako tamo se kaze da auto ima veliko medjuosovinsko rastojanje ali da zbog toga zadnja klupa nije profitirala vec je to uradjeno zbog duze izduvne grane, a time se postigla kompresija od 14:1 ...
Malo objašnjenja:
http://www.mazda.com/technology/skya...kyactiv-g.html
Skajaktiv je dobar i sa kilazom Fabija.
Nije Lotusov odnos snaga-tezina ali je za onoliki auto odlicnost.
Jedna da ja znam se odlicno drzi sa ovih 145ks i u gradu je oko 7-8 litara.
1300-400kila
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ajde da trosi 5,2 i nekako, ali nije mi jasno kako golf bluemotion trosi 3,8 gradske?
niujedne mi gace lastike nema
A tacno treba uZet g65 amg da trosi 40litara onda bi izasa na ovaj forum vidj ovoga lopova odakle mu pare narod nema leba da jede.
f6
It helps the Geländewagen to average 13.8 L/100km (17.0 mpg US / 20.5 mpg UK) with CO2 emissions of 322 g/km.
DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ovdje bi trosio 10,5-11 max!![]()
Mazda 3 G120, je dizel, je li tako?
TAKUMI
Ja ne vjerujem da trosi ispod 9 u grad.
TAKUMI
Fabrika je deklarisala 6 ipo u grad, a ja sam chitao da su na testu u Srbiji izmjerili 7,8.. I to oshtrije voznje 7,8 , a vele i 7,1 da je moguce izvuc... Magazin se zove "Auto" , Srbija... Ako je vjerovat ovome, 7,8 je stvarno malo jbt...
Auto magazini kod nas nisu nezavisni.
TAKUMI
http://auto.blog.rs/blog/auto/vesti/...iska-potrosnja
Mi o vuku a oni zaista rade nesto po tom pitanju.
Je li moguce da ti troshi 5,9 McS ?? Kako brate? Uspi ti do chepa i predji 100km i onda opet uspi do chepa.. Stara dobra fora.. Zajebi komputer i njegovo mjerenje.. pa da vidimo onda
To je mazda3 2.0 benzinac? Svaka im čast. Kakvog stila vožnje i je li više otvoreno nego grad?
Da, potpuno je isto.
TAKUMI
Druga slika, istorija potrosnje, zajebana neka potrosnja, a? Dvojka ide i preko 10 l...
TAKUMI
CD150 3.9 prosjek :lolblue:
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks