Ja ne znam sta si htio da dokazes sa ovim klipovima. Prvo ovo su Stage 3 s4 (makar tako tvrdi vlasnika klipa) a ono su fabricki motori (koliko mi znamo) , u oba klipa losa voznja vozaca motora, posebno u drugom, udara mu blokadu 2 sec I ipak ga ubiiju oba motora.
A koja je to razlika izmedju 600 I 1000 cc? Odmah da se razumijemo razlika od 0-100 izmedju 600 I 1000cc je 0,2 sto kad prosjecan vozac uzme u ruke mozda Ide u korist ovog od 600 zbog manje ukupne snage itd.
Ništa ovo ne valja...
Cu odluci se, pa modifikovane masine od million konja , dako jedna bude brza od motora, a sto je najjace bas si dokazao ovo sto sam govorio, rs6 evotech tek postaje brzi od 600cc motora na oko 220kmh.
A na druge klipove ja ocekivah ovaj da ce nesto da bude a motor 100m ispred kola, e paa.
Kola ne mogu protiv motora I to je to
Samo mi nemojte trku protiv Bugatija sad postavljat
Lupas gluposti,fabricka auta tesko mogu protiv motora iz rolinga,tek posle 200 ih stizu ali ni motor ne ode daleko i uglavnom ih stignu.Evo vidio si sta se desi tjunovanoj hayabusi protiv tjunovanog s2
Pa to upravo I ja kazem, ne znam dje se mimoilazimo. Poenta je da auto ne moze protiv motora, tako da ne znam sto je poenta ovih klipova svih odozgo, kad se u svakom dokazuje nadmoc motora.
A modifikovana kola me ne interesuju, nije to mjerilo.
Pazi,stici ce svaki S2/3/4/5/6/7/8 motor,naravno posle 200.Ali ni tjunovani motor ne moze nista tjunovanom autu iz mjesta i to je cinjenica,ali na autoputeve(koje mi nemamo) motor ne moze "pobjeci" autu(racunam jace masine ne tranje)
Moze li mu shto Tomos?
sent from my dick
A3 2.0tdi ( bez dpf) auto pali safe mode kod naglog ubrzanja.izgasi upali das gas opet ista stvar. Koliko citah turbina se nakupi cadji ima par clean setova na netu koji uspjesno rjesavaju stvar.
Vas predlog, ili ako je neko imao iskustva ( koliko shvatih cesta greska kod 2.0 140ks) jer ce domaci predlozi posle zamjene kojekakvih senzora i cuda bit sigurno remont turbine
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Turbina da se nakupi cadji? Kako to?
Mislim da te zeza senzor pritiska.
TAKUMI
nimfa, poenta klipova je 'kontra' na tvoju tezu 'ne moze auto protiv motora'. a okacih bas te klipove jer sam subjektivan
fabricko ili 'sredjeno' auto, iz godine u godinu se primicu motorima
fabricki nissan gtr 0-200 je brzi od dosta motora
korveta zr1 takodje itd itd
just saying
ne raspravljam se nikad preko foruma ali eto da dam neki doprinos i odbranim 4 tocka![]()
Originally Posted by my name is ...
f6
A ja sam rekao...
TAKUMI
ova greska je za regulaciju pritiska punjenja,presao prag limita...
dolje vidis da je jedan pritisak previsok u odnosu na drugi koji zadovoljava motor,
kad milibare pretvoris to je 2.1bar i drugi 2.4bar sto je mnogo....
A rjesenje je u? Vakumi, n75, onom cudu sto otvara : zatvara lopatice il ciscenje turbine?
f6
napravi screenove na parametre udjes u blokove 010 i 011 tako sve ponovis u ovoj situaciji gore na slici znaci load 100% i brzina iznad 100kmh pa javis...
wastegate tj 'to sto otvara/zatvara' isto moze bit krivac jer propane ona opruga unutra koja ga nateze tj otvara i zatvara
ali kupi n75 prvo pa probaj
mislim da je nedje 50 ili 70 eura u roksped ne sjecam se tacno
svakako je to 'potrosna roba'
ciscenje turbine - no no
aa moze bit da je neko crijevo prsnulo malo i zato izbaca overboost jer tu gubi pritisak i turbina se trudi da ga nadoknadi
Originally Posted by my name is ...
bice da je wastegate ali cu naprazno provjerit i lopatice. mada može i n75 jer ipak posle gašenja-paljenja auta on opet proradi. da su crijeva držala bi stalno da ne radi. nego se bojim jer je ovaj BKD imao problema sa turbinom gledah po foruma. ali greška kao greška ( po netu i autodati) upućuje na wastegate.
a steta ide raznosi, ocemo li se probat. javljam danas sto i kako
f6
snimi u toku voznje parametre bloka 010 i 011 i postavis ovde...
n75 testiras u leru udjes u adaptacije i pokrenes njega i gledas polugu od vakuma treba da seta oko 12mm do granicnika...
znaci jednu osobu zaposli da vozi ti sjedi pored i snimaj tek iznad 3000obrtaja i brzina preko 100km kad se desi overboost....
evo ti slike kako radi n75 sa procentoma 100%
I slila sa 0% pored je ocitavanje pritisaka...
Last edited by injection; 10-06-14 at 16:17.
Kakve veze ima brzina, da li je 100 ili 60 ako se motor vrti na 3000+ obrtaja?
TAKUMI
Ne vrti se motor no radilica motora,motor ne mrda s mjesta
sent from my dick
u cacak
f6
Napravio sam sledecu statistiku:
Herceg Novi je grad sa najvise Audija A8.
HN je grad sa najvise Audije uopste.
HN je grad dje je najvise registrovanih Audija A8, jer se voze po Niksicu dosta a vjerujem i po drugim gradovima CG.
HN ima najvise audija 4.2, em 10 kroz grad, em 10 u Niksic, svaka 4.2 (ili makar one sa 4.2 bedzom) su na HN table.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks