Možda je nekog njegov drugara /rodbine, pa se uvrijedio :-)
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 i9502
John, Suhih upravo ponovo vidjen ispred zgrade i dalje vozi Vogue.
A na slici gore je Sport tako da idemo dalje, ko je vlasnik pomenutog vozila zbog kojeg John Cena prosipa strah po forumu? Da nije mozda avion, da nije mozda SUpermen. TO JE ATOMSKI MRAV!!!!
Možda je nekog njegov drugara /rodbine, pa se uvrijedio :-)
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 i9502
Da nije Milo Djukanović il Vladimir Putin?
Da nije konačno rješenje Gospodar prstenova iz Donje Gorice, Lješkopolje?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
a jes neki mafijozo nabijem ga na štap.
Koji je broj pauka u pg?
Poslato sa tastature
3 parking mjesta
Sent from my LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Smecar, a odje ces prije zlatnu zilu nac nego prazno mjesto
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока
Fascinantan mi je slucaj novog parkinga iza doma zdravlja, kod Sava Pejanovica. Ranije je tu bila poljana, makadam. I svi su se parkirali kako dje ko stigne, bez ikakvog reda, zatvarali jedni druge, ma show. I napravise parking sad pred izbore, sve lijepo obiljezeno, ali ne lezi vraze. I dalje uvijek ima 5-6 auta koja se parkiraju mimo pravila, zatvaraju druge, uzas jedan. Jednostavno se navike jako tesko mijenjaju...
Sinoc sam se bas parkirao tamo. Odusevih se kako su ono sredili. Brzo ce i ono pocet da naplacuju pa nece biti takvog nereda posle :-)
Sent from my LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ovo cudo i ne moze da stane u linije :-)
Sent from my LT22i
17 Al-Isra, 37:
realno ođe su i astra i kamion s*ebali stvar...mada se ja lično u ovakvim situacijama opet ravnam linijama pa seljak iz astre da vidi što radi...al sam dobre duše pa gradim vrata suvozača kad mogu tako da i ja i on kao vozači možemo vani nesmetano.. a saputnici nek navode rukom ajd ajd, može može, polako polako![]()
e ovo je kontra strana onog vašeg predloga lomljenja brisaca itd. sto ocekujete od covjeka ovdje? em vozi ovoliko cudo em parking uzak da ga je stavio u liniju astra ne bi mogla ni izac a ne da udje suvozac.e onda bi ispalo kako se pribio-zasto se nije parkirao na sredinu. nemojte karikirat ovakve slučajeve-zna se što su degenerici
f6
ne ako si slijep.
kakve veze astra ima?? sta je uradio co'ek?? parkiran pravilno i lagano cijelo mjesto ostaje slobodno!! e sad ako se ovaj boji da ga neko ne oogrebe ili prosto ne umije da parkira pa ostavlja malo vise prostora to je drugo. a kamion je posebna prica...
Inace? E'o. Ti? Moze.
Pa vjerovatno da je dzipac sjeo po protokolu, ovaj astrac bi reko vidji ovoga kako mi se nabio, bahatluk :-)
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока
S obzirom na to koliko su nova parking mjesta usko ocrtana, najbolje prolaze oni sto voze kabriolete pa ne moraju vrata otvarati nego samo hop i iskoci![]()
I ljudi je li ko likvidiran zbog postavljanja one slike sa dzipom?i ko je taj mafijas zna li se
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
ja bi uveo na polaganje da se ovakvim džipom kandidat parkira ispred Bazara u blok 5![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks